Sisältöön sitemap

Kiitos Asuntosijoittaja 2022 -tapahtumaan osallistuneille!  

Inspiroituminen, oppiminen ja muiden asuntosijoittajien tapaaminen lauantaina 21.5.2022 sai tapahtua hienossa auringonpaisteessa. Alla muutamia kuvia viikonlopulta, kiitos vielä kaikille osallistujille!

Uudet opit, inspiraatio ja verkostoituminen ovat asioita, jotka vauhdittavat merkittävästi matkaasi sijoittajana. On tavoitteenasi sitten pienen lisätulon hankkiminen tai täysi taloudellinen vapaus, niin saat tapahtumasta varmasti ideoita ja energiaa viedä toimintaa taas seuraavalle tasolle!

Tavoitteemme on olla asuntosijoittajien paras, luotettavin ja lisäarvoa pitkäaikaisesti tuottava kumppani ja Asuntosijoittaja 2022 -tapahtuma onkin yksi tapamme auttaa verkostomme jäseniä vaurastumisen matkalla. Toivomme näkevämme sinut tapahtumassa ja sitä kautta vaikuttavamme positiivisesti juuri sinun mahtavan elämäntarinasi kehitykseen.

Ostaa lippusi tapahtumaan tästä linkistä! Lipun hinta on verovähennyskelpoinen kuluerä sijoitustoiminnassasi.

Pääpuhujat

Kim Väisänen

Kim Väisänen on suomalainen yrittäjä ja startup-sijoittaja. Vuonna 1997 Väisänen perusti yhdessä Janne Tervon kanssa tietojen hävitykseen erikoistuneen Blanccon. Blancco menestyi upeasti ja Väisänen myi yrityksen 2014 brittiläiselle Regenersis Plc RGS:lle.

Nykyisin startup-sijoittajana toimivan Väisäsen ensimmäisiä sijoituksia oli puhelinkoppeja ja hiljaisia tiloja valmistava Framery, joka oli Deloitten FAST 500-listalla ja Euroopan 36. nopeimmin kasvanut yritys vuonna 2017.

Ei ole väärin sanoa Kim Väisästä sarjaonnistujaksi, mutta kaiken menestyksen takana piilee lukematon määrä epäonnistumisia. Jatkuva yrittäminen ja eteenpäin pyrkiminen ovat tehneet ”sarjaepäonnistujasta” menestyjän.

Kim Väisänen tulee puhumaan Asuntosijoittaja 2022 -tapahtumaan onnistumisesta, unelmista ja eteenpäin menemisestä. Hänen teesinsä kuuluu ”Unelmat ovat pettymyksen kivijalka!”.

Noora Fagerström

Noora Fagerström on perustanut miehensä kanssa Jungle Juice Barin vuonna 2010. Hän työskenteli yrityksen toimitusjohtajana lähes 10 vuoden ajan. Fagerström valittiin Vuoden Kasvuyritysjohtajaksi vuonna 2019, jolloin Jungle Juice Barissa työskenteli yli 500 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli reilu 18,5 miljoonaa euroa.

Vuosien varrella Noora on saanut lukuisia tunnustuksia ja palkintoja yrittäjyyteen liittyen. Tällä hetkellä hän istuu useiden yhtiöiden hallituksessa, toimii enkelisijoittajana ja mentorina useissa startup-yrityksissä.

Menestyksen eteen on tehty valtavasti päättäväistä työtä. Koska yrittäjätaipaleen alku ei ollut helppo, on Noora oikea henkilö kertomaan kokemuksistaan menestyksen rakentamisessa.

Noora Fagerström oppi jo nuorena, että pärjäämisen eteen pitää olla valmis tekemään töitä. Asuntosijoittaja 2022 -tapahtumassa hän puhuu menestymisen tärkeimmistä tekijöistä; asenteesta ja vaikeuksien voittamisesta.

Mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi pääset osallistumaan pienempiin workshop -tyylisiin kohtaamisiin. Näissä työpajoissa pääset oikeasti tekemään ja oppimaan!

Pääset osallistumaan tapahtumassa oman valintasi mukaan kahteen workshoppiin.

Workshopeissa aiheina:

Erotu asuntojen vuokraajana

Ville Vesterinen

OVV Lappeenrannan yrittäjä Ville Vesterinen on kokenut asuntosijoittaja ja kiistatta Suomen kovimpia vuokravälittäjiä. Kuinka erotut kilpailijoistasi vuokramarkkinassa? Mitä vuokrailmoituksessa kannattaa huomioida? Kuinka saat asunnosta houkuttelevat kuvat? Workshopissa saat ylivoimaiset vinkit nostaaksesi vuokrausbisneksesi seuraavalle tasolle

Velkaannu miljoonilla!

Aleksi Rönkkö 

Myyntiboosti Oy:n perustajaosakas Aleksi Rönkkö on nuoresta iästään huolimatta kasvattanut itselleen miljoonien arvoisen asuntosalkun. Tässä osallistavassa workshopissa opit miten päästä asuntosijoittamisen seuraavalle tasolle. Mitä tulee huomioida, kun asuntosalkku kasvaa muutamasta asunnosta kymmeniin? Kuinka nostaa yhä enemmän lainaa pankista?

 

Kohti parempaa asuntoflippausta

Jenny Nyman

Asuntojen remontoinnilla ja myynnillä mainetta etenkin Instagramissa niittänyt Jenny Nyman opettaa, miten maksimoida flippauksen voitto? Miten löytää luotettavat kumppanit? Kuinka huomioida koronan vaikutukset asuntoflippauksessa? Workshopissaan Jenny Nyman antaa konkreettisia vinkkejä ja kertoo omasta toiminnastaan case-esimerkkien kautta.

Yritys sijoittajana!

Simo Paanala

Kokenut asuntosijoittaja ja yrittäjä Simo Paanala loi jo alle kolmekymppisenä varallisuutensa asunnoilla. Simo on aktiivisesti mukana luomassa kasvua ja kansainvälistyvistämissä yrityksissä kuten VALØ Sweden, Vellamo Mineral Water, sekä Skatta. Workshopissa käydään läpi konkreettisten esimerkkien kautta miten yrityksen kautta sijoittaminen eroaa ”omissa nimissä”-sijoittamisesta.

Päivän aikataulu:

9.30                                    Ovet aukeaa

10.00                                   Henri Neuvonen – Matka menestykseen

10.45                                   Kim Väisänen – Unelmat ovat pettymyksen kivijalka

11.30                                   Lounas

13.00                                   Workshopit:

                                           Ville Vesterinen – Erotu asuntojen vuokraajana

                                           Aleksi Rönkkö – Velkaannu miljoonilla ja vaurastu!

                                           Jenny Nyman – Kohti parempaa asuntoflippausta

                                           Simo Paanala –  Yritys asuntosijoittajana!

 

14.00                                   Tauko

 

 

14.30                                   Workshopit – kierros 2:

15.30                                  Tauko

15.45                                   Noora Fagerström

Menestyksen tärkeimmät tekijät; Asenne ja vaikeuksien voittaminen

17.00                                  Päiväohjelma päättyy

Päiväohjelman jälkeen luvassa on rento ja vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus, jossa ruokaa ja juomaa on tarjolla omakustanteisesti.

 

22.00-                                 Himos Areenan illan keikka: Gimme Abba!

Liput illan keikalle myynnissä suoraan Himoksen lippukaupasta:

Majoitus Himoksella:

Majoituksen varaaminen tapahtuu HimosLomien verkkosivuilta. Tapahtumaan osallistujille on neuvoteltu koodilla toimiva sopimushinta.

Valitse päivämääräksi 20.-22.5.2022 ja napsauta koodi ASUNTO22 niin näet alennusvalikoiman.

Minimivarausaika onlinesta on perjantai-sunnuntai, saat majoituksen käyttöön perjantaina klo 16 jälkeen mihin aikaan vaan tai lauantaina joustavasti oman aikataulun mukaan vaikka heti aamusta.

Tarjolla puheenvuoroja, workshoppeja ja verkostoitumista

Pääsyliput sisältävät sisäänpääsyn päiväosuuteen, inspiroivat puheenvuorot, workshopit ja lounaan. Tapahtuma alkaa kello 10 ja päättyy kello 17. Päiväohjelman jälkeen voit jäädä viettämään aikaa rentoon ja vapaamuotoiseen verkostoitumistilaisuuteen, jossa ruokaa ja juomaa on tarjolla omakustanteisesti. Tästä on vielä mahdollisuus jatkaa iltaa Himos Areenalle.

Iltaosuuden Himos Areenan keikkaliput saat ostettua kevään aikana suoraan Himoksen verkkokaupasta, kun artisti julkaistaan.

Luvassa on tapahtuma, joka yllättää sinut varmasti! Ole nopea sillä lippuja on rajoitetusti!

 

Kysyttävää tapahtumasta? Jätä meille viesti

"*" näyttää pakolliset kentät

 

Voit myös olla suoraan yhteydessä tapahtumatuottajaan:

Johanna Lamberg

044 214 2399

johanna.lamberg@evenda.fi