As Oy Lehtoniemen Säde |
Uudisasuntoja 7 500 – 12 000€ alennuksin

HUOM! Tämän kohteen kaikki asunnot on myyty! Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisista asunnoista, liity postituslistallemme ja saat heti tiedon kun uusia kohteita tulee myyntiin.

Haluan ilmoituksen kun vastaavia kohteita tulee myyntiin!

Saimme tarjolle jäljellä olevat kuusi asuntoa vuoden 2016 lopulla Kuopion asuntomessualueen kupeeseen valmistuneesta kohteesta. 

Tarjolla on 39-50,5m2 kaksioita 7.500-12.000€ alennuksilla RS-hinnaston hinnoista. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke ja suuressa osassa myös oma sauna. Alennuksen edellytyksenä on autohallipaikan ottaminen asunnon yhteyteen, josta saa myös 2.000€ alennuksen. Kohde on valmis eli se poikkeaa tavanomaisesta uudisalennuskohteesta siinä mielessä, että sijoitus alkaa heti tuottamaan.

Kuopion Saaristokaupunki on Kuopion merkittävin ja nopeimmin kasvava alue. Vedenläheisestä Saaristokaupungista on rakentumassa 14.000 asukkaan kaupunginosa vuoteen 2020 mennessä.

Sijainti kartalla

Oletko kiinnostunut muista vastaavista kohteista?

Tämä kohde on jo myyty loppuun, mutta työstämme uusia diilejä kaiken aikaa!

Liity sähköpostilistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon myyntiin tulevista alle markkinahintaisista sijoituskohteista.Opettavaisia tositarinoita, kullanarvoisia vinkkejä, sijoitusasuntojen analysointia, onnistumisia ja haasteita - Seuraa Suomen kiinnostavimpia asuntosijoittajia!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Henri Neuvonen
Toimitusjohtaja

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Autan parhaani mukaan!

puh. 0400 778 146
etunimi.sukunimi@sijoitusasunnot.com

Ota yhteyttä lomakkeella

0 + 3 = ?