As Oy Kuopion Julkulan Rysä

HUOM! Tämän sivun kaikki asunnot on myyty! Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisista kohteista, liity postituslistallemme ja saat heti tiedon kun uusia kohteita tulee myyntiin.

Haluan ilmoituksen kun vastaavia kohteita tulee myyntiin!

Tyylikäs kohde luonnon helmaan Kallaveden vesistömaisemiin – nyt pieni määrä kaksioita tukkuhintaan!

Saimme tarjolle Kuopiosta uudiskohteesta asuntopaketin. Paketissa on yhteensä 8kpl 39,5-48m2 kaksiota. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke ja suuressa osassa myös sauna. Asunnoista kaksi on valmiiksi vuokrattu 10v määräaikaisella vuokrasopimuksella asumispalveluita tarjoavalle yritykselle.

Tämä tilaisuus avautui, koska rakentaja tarvitsee kohteeseen vielä muutaman varauksen, jotta 60% varausaste täyttyy ja kohde saa aloitusluvan.  Muut asunnot rakentajan on tarkoitus myydä itse, joten tämä myynti koskee vain rajoitettua asuntomäärää.

Tarjous voimassa vain tämän viikon perjantaihin 12.5 saakka

Asuntoja on tarjolla rajallinen määrä ja tarjous on voimassa lyhyen ajan 12.5. asti. Tässä vaiheessa ostajien kanssa tehdään varaussopimus ja maksetaan 1.000€ varausmaksu rakennusliikkeelle. Kauppakirjojen teko ja ensimmäisen kauppahintaerän maksu tapahtuu kesäkuun aikana.

Alla olevasta painikkeesta voit ladata lyhyen esitteen ja myyntihinnaston. Pääset sitä kautta tutustumaan myös rakentajan kohdesivuun ja ennakkomarkkinointiesitteeseen. Tämä sijoituskohde on toteutettu yhteistyössä Asuntosalkunrakentaja.fi kanssa ja kohde tulee tarjolle samanaikaisesti myös heidän sijoittajajilleen.

Sijainti kartalla

Oletko kiinnostunut muista vastaavista kohteista?

Tämä kohde on jo myyty loppuun, mutta työstämme uusia diilejä kaiken aikaa!

Liity sähköpostilistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon myyntiin tulevista alle markkinahintaisista sijoituskohteista.Opettavaisia tositarinoita, kullanarvoisia vinkkejä, sijoitusasuntojen analysointia, onnistumisia ja haasteita - Seuraa Suomen kiinnostavimpia asuntosijoittajia!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Henri Neuvonen
Toimitusjohtaja

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Autan parhaani mukaan!

puh. 0400 778 146
etunimi.sukunimi@sijoitusasunnot.com

Ota yhteyttä lomakkeella

5 + 2 = ?