Sisältöön sitemap

Pian tulee tarjolle erinomaisia sijoitusasuntoja Siilinjärveltä keskeisellä paikalla! Nyt on sijoittajilla loistava mahdollisuus hankkia edullisia asuntoja, jotka takaavat mainion vuokratuoton ja positiivisen kassavirran.

Asunnot ovat toimivapohjaisia ja valoisia, ja niissä on modernit varustelut, jotka vastaavat vuokralaisten nykyaikaisia tarpeita. Asuntojen sijainti on ihanteellinen lähellä päivittäispalveluja, kouluja, liikuntamahdollisuuksia sekä hyviä liikenneyhteyksiä Kuopion suuntaan. Vuokrakysyntä on alueella vahvaa. Myyntiin tulevien asuntojen kohtuullinen hintataso tekee asunnoista houkuttelevia vaihtoehtoja sijoittajille, jotka etsivät turvallista ja tuottoisaa kohdetta.

 

Myyntihinnat ovat edulliset ja vuokratuotot korkeat

Asunnot tulevat myyntiin elokuun lopussa. Tuttuun tapaan tarjoamme erittäin kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta: alueen esittely, vuokratason analysointi ja taloyhtiön läpikäynti – kohteen esittelyvideota ja monia muita seikkoja unohtamatta!

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta.

 

Jätä yhteystietosi niin saat ensimmäisenä tiedon kun asuntojen myynti alkaa

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani. Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy. Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.