Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin erinomaisia sijoitusasuntoja Mikkelistä!

Tuomme pian tarjolle uniikkeja sijoitusasuntoja Mikkelin kasarmin alueelta vuonna 1880 rakennetusta hirsirunkoisesta kohteesta! Miljöö ja kohde ovat historiallisia ja mahdollisuus näiden asuntojen ostamiseen on ainutkertainen!

Kohde on kattavasti saneerattu 2009-2010. Tarjolla on todella korkea huonekorkeus ja kaikista asunnoista löytyy tulisija. Tuttuun tapaan tarjoamme kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta. Kohde tulee myyntiin lokakuussa 2024.

Kohde on todella suosittu vuokramarkkinoilla!

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta.

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Kattavasti peruskorjattu!

Kohde on kattavasti saneerattu 2009-2010. Peruskorjaus sisälsi LVIS-saneerauksen, jossa uusittiin käyttövesiputket, viemärit ja sähköt. Asuntojen kylppärit kokonaisuudessaan ja kylpyhuoneisiin asennettiin mukavuuslattialämmitykset. Ilmanvaihto uusittiin koneelliseksi tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmäksi lämmöntalteenotolla, mikä parantaa asumismukavuutta.

 

Lisäksi alapohjanrakenteet uusittiin ja alapohjaan asennettiin koneellinen poistoilmanvaihto, joka takaa vanhojen rakenteiden säiymisen terveenä.

Tässä kohteessa yhdistyvät upea historia, erinomainen sijainti ja uniikki sijoitusmahdollisuus! Asunnot soveltuvat erinomaisesti pitosalkkuun tai flippaamiseen.

Keskusta, AMK ja rautatieasema sijaitevat kilometrin säteellä kohteesta.

Mikkeli kasvaa ja kehittyy

Mikkeli on 52 000 asukkaan korkeakoulukaupunki, jossa väestökehitys on neutraalia. Mikkelissä on noin 4600 korkeakouluopiskelijaa.

Juuri julkaistun tiedotteen mukaan Naton maavoimien aliesikunta tullaan sijoittamaan Mikkeliin, joka tuo suoraan ja epäsuorasti lisää työpaikkoja Mikkelin alueelle.

Kohde tulee myyntiin syyskuussa 2024 ja kaikki tiedot tullaan julkaisemaan Sijoitusasunnot.comin verkkosivuilla.

Miksi sijoittaa tähän kohteeseen:

• Uniikki idyllinen kokonaisuus
•⁠ ⁠Oma tontti
•⁠ ⁠Vuokratutot jopa 7%
• Kattavasti saneerattu taloyhtiö 2009-2010
• Kohde sijaitsee huippupaikalla, arvostetulla Nuijamiehen alueella josta Mikkelin keskustaan vain 1km matka
• Erinomainen vuokrakysyntä

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani. Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy. Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.