Sisältöön sitemap

Tässä se on – markkinoiden paras (ja ainoa) opas sijoitusasunnon vuokraamiseen!

Asunnon vuokraaminen on taiteenlaji, johon on tyylejä melko lailla saman verran kuin tekijöitäkin. Osa asuntosijoittajista haluaa vuokrata asuntoja itse, osa taas antaa homman vuokravälittäjän hoidettavaksi. Osa tutkii tarkasti vuokralaisen taustat ja vaatii paljon, osa taas antaa enemmän tunteen ohjata toimintaa.

Kaikkia yhdistävä tekijä on kuitenkin se, että asuntosijoittaminen ei toimi ilman hyvää ja onnistunutta vuokraustoimintaa. On samantekevää, mitä excel näyttää tuottoprosentiksi, jos vuokralaista ei ole tai vuokrat jäävät maksamatta.

Myymme Sijoitusasunnot.comilla vuosittain suuren määrän valmiiksi vuokrattuja asuntoja, jonka lisäksi meillä on omassa asuntosalkussamme satoja asuntoja.  Onnistunut vuokraustoiminta on siten myös meidän menestyksekkään toiminnan edellytys.

Vuonna 2019 solmimme yhteensä noin 400 uutta vuokrasopimusta. Mietimme päivittäin keinoja, joilla voimme parantaa asuntojemme vuokrattavuutta ja löytää hyviä vuokralaisia kohteisiimme. Vuokraustoiminnasta pitämämme puheenvuoro vuokranantajille suunnatussa tapahtumassa keräsi niin paljon kiitosta, että päätimme jakaa vinkit myös muiden saataville.

Lataa opas

82 vinkkiä, joiden avulla voit saada tehokkuutta ja uusia ajatuksia vuokraustoimintaasi.

Tämä opas on toiminut hyvänä muistilistana myös itsellemme asuntoja vuokratessa. Jos vuokraustoiminta tökkii, on hyvä ottaa lista esille ja tarkastaa, voisiko vielä jotain vinkkiä hyödyntää.