Lisää vuokrattuja ja remontoituja sijoitusasuntoja Jyväskylän Pupuhuhdasta – myyntihinnat alkaen 48.800€!

Päivitys: Yksi asunto jäljellä tästä kohteesta. Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme

Suositusta Jyväskylän Pupuhuhdan kohteesta on vihdoin lisää myytävää tarjolla! Nyt lähtee myyntiin erä kesäkuussa valmistuvia, vuokrattuja ja remontoituja sijoitusasuntoja!

Tässä kohteessa saneeraamme pieniä kompaktin kokoisia 27–34m2 asuntoja jakamalla vanhan suuren kaksion aina kahdeksi uudeksi asunnoksi. Jakamisen yhteydessä remontoimme asunnot lattiasta kattoon ja uusimme käyttövesiputket, viemärit ja sähköt, joten asunnot ovat remonttihuolettomia pitkäksi aikaa.

Me myös hankimme ensimmäisen vuokralaisen asuntoihin. Maksamme hoitovastikkeen niin kauan kunnes löydämme asuntoon maksukykyisen ja hyvän vuokralaisen. Tyhjät kuukaudet tulevat meidän piikkiimme eli tyhjien kuukausien riskiä ei alussa ole.

Opiskelijakaupunkina ja keskisen Suomen suurimpana kasvukeskuksena tunnettu Jyväskylä on ollut asuntosijoituskaupunkien top-listojen kärjessä vuodesta toiseen. Kohteemme sijaitsee Pupuhuhdassa, noin neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Pupuhuhta sijoittuu kartalla kaupungin pohjoispuolelle, vain noin 1.5km päähän vilkkaasta Seppälän palvelukeskittymästä, jossa sijaitsee mm. kaupungin suurin ostoskeskus Seppä.

Viimeksi myimme 10kpl pieniä kaksioita samasta kohteesta marraskuussa, jolloin asunnot varattiin hetkessä loppuun ja osa sijoittajista jäi rannalle. Odotettavasti asunnot tekevät tälläkin kertaa kauppansa nopeasti!

Asuntojen myyjä ja remonttien toteuttaja on tuttu yhteistyökumppanimme M3 Asunnot Oy, joka on tuttu mm. Laajavuoren kohteestamme.

LYHYESTI JYVÄSKYLÄSTÄ

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä, kun vertaillaan Suomen parhaita kaupunkeja sijoittaa. Jyväskylä ylitti viime vuonna 140.000 asukkaan rajapyykin, ja nousi samalla asukasluvultaan Suomen 7. suurimmaksi kaupungiksi. Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 30.000 opiskelijaa, joista noin puolet Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, kun opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

Jyväskylässä vuokrataso on vahvassa nousussa: vuokrat ovat nousseet Jyväskylässä vuodessa 2,5%:lla, todetaan Tilastokeskuksen uusimmassa helmikuussa 2019 julkaistussa vuokrakatsauksessa. Vastaavaan kasvuvauhtiin on päästy pääkaupunkiseudun ulkopuolella ainoastaan Kuopiossa.

Jyväskylä 
Väkiluku:140 240
0-14 vuotiaat:16,0 %
15-64 vuotiaat: 66,7 %
Yli 64 vuotiaat: 17,3 %
Suomenkielisiä: 95,0 %
Ruotsinkielisiä: 0,2 %
Veroprosentti: 20,0 %

PUPUHUHTA ALUEENA

Kauppakeskus Seppä

Asunnot sijaitsevat Pupuhuhdan asuinalueella, noin neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alue kuuluu Huhtasuon suurkaupunginosaan, jonka asukaslukasluku on noin 9450 henkeä. Itse Pupuhuhdassa asustaa noin 2200 asukasta.

Pupuhuhdassa on oma koulu, päiväkoti ja nopeat julkiset bussiyhteydet kulkevat aivan talon vierestä. Matkaa Huhtakeskuksen kauppa- ja ravintolapalveluihin tulee kävellen noin 600 metriä.

Pupuhuhdan vieressä on Seppälän vilkas kauppakeskittymä, jonne on viimevuosina valmistunut mm. uusi iso Prisma-myymälä (2016) ja Jyväskylän suurin, yli 50 liikkeen kauppakeskus Seppä. Pupuhuhdasta uuteen kauppakeskukseen ja Prismaan on noin 1,5 kilometrin matka.

Alueella toteutetaan myös uudisrakentamista. Noin 400 metrin päässä kohteesta sijaitseva, entisen Kangasvuoren sairaalan alue on parhaillaan kehityksen alla, jossa vanhat sairaalakiinteistöt osittain puretaan uusien asuin- ja liikekiinteistöjen tieltä.

TALOYHTIÖ – AS OY JYVÄSKYLÄN KARSIKKOTIE 5

Kyseessä on vuosina 1976-1977 valmistunut kahden rakennuksen taloyhtiö osoitteessa Karsikkotie 5, 40340 Jyväskylä. Myytävät asunnot ovat B- ja C-rapuissa, kolmikerroksisessa rakennuksessa.

Yhtiössä on jakoremonttimme jälkeen yhteensä 87 huoneistoa, joten se on taloyhtiöksi verrattain suuri. Rakennukset seisovat isohkolla, viihtyisällä ja puistomaisella tontilla, jonka taloyhtiö omistaa itse.

Oma tontti, kustannustehokas kaukolämpö, omat vuokratuloa tuottavat autopaikat ja tehokas hallinto ovat mahdollistaneet hyvin matalan 3,30 euron hoitovastikkeen.

Myös kassa on kunnossa, yhtiö mm. uusi lukoston Abloy Sentoon vuoden 2019 alussa rahoittaen sen omista kassavaroistaan. Yhtiö on pääasiassa sijoittajien omistuksessa, joten päätöksenteko ja hallinto on ammattimaista.

Nimi:As Oy Jyväskylän Karsikkotie 5
Osoite:Karsikkotie 5, 40340 Jyväskylä
Rakennustyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1976-1977
Rakennusten lukumäärä2
Kerrokset:5 (A-talo), 3 (BCD-talo)
Asuntoja:87 kpl
Tontti:Oma
Hissi:Kyllä (A-talossa)
Lämmitysmuoto:Kaukolämpö
Hoitovastike:3,30 €/m2
Autopaikat:55kpl taloyhtiön omistuksessa. Suurin osa pistokkeellisia.
Tehdyt remontit:
 • 2001 Kaikki kylpyhuoneet remontoitu
 • 2004 Ilmastointikoneiden ja kanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö
 • 2008 Kellarikäytävien huoltomaalaus
 • 2008 Kuivaushuoneiden ja pesuhuoneiden huoltomaalaus
 • 2008 BCD-talon kattokaivojen korjaus
 • 2009 Pysäköintialueiden merkintämaalaus
 • 2009 Parvekkeiden kuntotutkimus
 • 2012 A-talon vesikaton korjaus: kattokaivojen, kermien ja räystäspeltien uusinta
 • 2012 A-talon yläpohjaeristeiden osittainen vaihto
 • 2014 Lämmönjakohuoneen saneeraus
 • 2014 A-talon parvekesaneeraus
 • 2019 PTS-kuntotutkimuksen teettäminen
 • 2019 Lukituksen uusiminen
Päätetyt tulevat remontit:
 • Ainakin B-talon vesikaton kunnon tarkastaminen
 • Ilmastointikanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö

Taloyhtiön remontit

Taloyhtiössä on toteutettu tarpeelliseksi katsottuja remontteja vuosien mittaan. Merkittävimpinä A-talon parvekkeiden saneeraus 2014 sekä koko kiinteistön kylpyhuoneiden saneeraus 2001.

Suurimmista remonteista kohteessa on edessä ikkunoiden, mahdollisesti vesikattojen sekä käyttövesiputkiston saneeraus seuraavan 5 vuoden aikana (koskee myytäviä asuntoja vain osittain).

Viemärit ovat pitkäikäisellä ja kestävällä muoviputkella tehtyjä, joten perinteistä putkiremonttia talossa ei tarvitse suorittaa. Myös rakennusten julkisivut ovat hyvässä kunnossa.

Nyt myytäviin asuntoihin teemme jakamisen yhteydessä kattavan LVIS-saneerauksen, jossa uusimme käyttövesiputket, vesikalusteet (pl. WC-istuimet), sähköt ja uusiin rakennettaviin kylppäreihin viemäriputket pohjakerrokseen saakka. Uusimme nyt samalla myös parvekkeellisiin asuntoihin parvekeovet. Näistä ei tule ostajalle kustannuksia.

Nämä remontit on huomioitu yhtiöjärjestyksessä niin, että myytävät asunnot osallistuvat tuleviin putki- ja sähkösaneerauksiin vain pohjakerroksen ja yhteisien tilojen osalta. Sama suomeksi: ylivoimaisesti kallein osa LVIS-remontista on siis jo tehty ja maksettu meidän toimesta.

MYYTÄVÄT ASUNNOT

HuoneistoRemonttiVelaton hintaHoitovastikeVuokratuototParveke
27 - 28m² 2h+kt Täysin remontoitu52.900 €95.70 €8,4 %Ei
32m² 1h+ktMuuten remontoitu, kylppärit ehostettu*49.500 - 49.900 €113.85 €8,7 - 8,8 %Kyllä
34m² 1h+ktMuuten remontoitu, kylppärit ehostettu*48.800 - 49.400 €118.80 €8,7 - 8,8 %Kyllä

Kaikki asunnot vuokrataan valmiiksi. Asuntojen myyjä maksaa hoitovastikkeen niin kauan kuin vuokralainen löytyy, eli tyhjän kuukauden riskiä alussa ei ole.

Huom! Asunnoilla on yhtiöjärjestyksessä suurempi pinta-ala kuin todellisuudessa, johtuen mm. uusista talotekniikkahormeista ja porraskäytävän laajentamisesta. Vuokratuotot on laskettu todellisilla, vastiketta maksavilla neliöillä.

* Talon kaikki kylpyhuoneet on saneerattu 2001, ja ovat hyväkuntoisia. Seinät ja lattiat ovat vaaleansävyistä laattaa. Tässä remontissa teemme kaikkiin vanhoihin kylppäreihin uuden alakaton, asennamme sähkökäyttöisen pyyhekuivaimen, uusimme vesiputket- ja kalusteet (pl. WC-istuimen) sekä asennamme uuden allas- ja peilikaapin uudella valaisimella. Katso tästä kuva ehostetusta kylppäristä, joka on otettu jo valmistuneesta A-talon asunnosta.

ASUNTOJEN POHJAKUVAT

Asuntoja jakaessa olemme päässeet suunnittelemaan asuntoihin mielestämme mainiot, helposti sisustettavat pohjaratkaisut.

Kaikissa asunnoissa on pienestä koosta huolimatta paikat omalle pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle. Astianpesukone voidaan myös asentaa asuntoon valmiiksi, joka parantaa vuokrattavuutta.

(klikkaa pohjakuvia suuremmaksi)

1h+kt 32m²

1h+kt 34m²

2h+kt 27m²

2h+kt 28m²

HUONEISTOT – MITÄ REMONTTI SISÄLTÄÄ?

32 ja 34m² asunnot

Tässä asuntotyypissä uusimme kaikki pinnat, keittiön koneineen, sähköt, sekä vesiputket- ja kalusteet kylppäriin. Vanha vuonna 2001 remontoitu siistikuntoinen kylpyhuone säilyy. Kylpyhuonetta entrataan mm. asentamalla uusi allaskaappi, peilikaappivalaisin, sähkökäyttöinen pyyhekuivain sekä uusi paneelialakatto. klikkaa tästä ja katso kuva ehostetusta kylppäristä jo valmistuneesta asunnosta).

Uusimme myös parvekeoven kaikkiin huoneistoihin entisen huonokuntoisen tilalle.

Hintaan sisältyvien remonttien arvo:

Käyttövesiremontti: n. 3.800 – 4.900€ (120-140€/m²)
Sähköremontti: n. 1.900 – 2.500€ (60-80€/m²)
Uusi keittiö koneineen: n. 4.500 – 5.500€
Lattia-, seinä- ja kattopinnat: n. 3.000 – 4.000€
YHTEENSÄ: n. 13.200 – 16.600€

27 ja 28m² asunnot

Näissä asunnoissa puolestaan kaikki rakennetaan uusiksi. Teemme uuden keittiön koneineen, uuden kylpyhuoneen sekä kaikki pinnat lattiasta kattoon.

Hintaan sisältyvien remonttien arvo:

Käyttövesiremontti: n. 3.200 – 3.900€ (120-140€/m²)
Sähköremontti: n. 1.600 – 2.200€ (60-80€/m²)
Uusi keittiö koneineen: n. 4.500 – 5.500€
Uusi kylpyhuone: n. 6.500 – 7.500€
Lattia-, seinä- ja kattopinnat: n. 3.000 – 4.000€
YHTEENSÄ: n. 18.800 – 23.100€

KUVAGALLERIA

MIKSI TÄMÄ KOHDE?

Alue

 • Jyväskylä on yksi Suomen parhaita asuntosijoituskaupunkeja
 • Pupuhuhdassa kaikki palvelut kävelyetäisyydellä
 • Nopeat julkiset yhteydet talon vierestä
 • Suuri Seppälän liikealue naapurissa

Asunnot

 • Erinomainen vuokratuotto ja hyvä kassavirtakohde
 • Remontoidut asunnot
 • Suurehko ja vakaalla pohjalla toimiva taloyhtiö omalla tontilla
 • Edullinen hoitovastike
 • Hyvät, tehokkaat pohjaratkaisut
 • Teemme kattavan sähkö- ja putkiremontin jakamisen yhteydessä
 • Asunnot valmiiksi vuokrattu – maksamme mahdollisen tyhjän kuukauden vastikkeen

EKSKLUSIIVINEN PAKETTIDIILI

Meillä on jäljellä vielä muutama valmiiksi vuokrattu ja remontoitu yksiö Nurmijärven Rajamäen kohteestamme. Nyt tarjoamme kahden asunnon ostajalle mahdollisuutta erittäin tuottoisaan pakettidiiliin!

Kun teet kaupat Nurmijärvi + Pupuhuhta-paketista (yksi asunto kummastakin kohteesta), saat lisäalennuksen 2.500 euroa!

Katso Nurmijärven kohteen lisätiedot tästä, ja kysy lisää pakettidiilistä!

Esimerkkipaketti:

Sisältö:

32m² yksiö Karsikkotieltä (mh. 49.500 €)
23m² yksiö Rajamäeltä (mh. 59.000 €)

Pakettihinta:
106.000 € (108.500 €)

Tuotto paketille:
8.16 % (7.90 %)

LISÄTIEDOT JA MATERIAALIT

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm:

VARAUKSET JA KAUPANTEKO

Otamme vastaan alustavia varauksia, jonka jälkeen kauppakirjojen teko ja käsirahojen maksu (1.000€/asunto). Pidämme alustavaa varausta noin 7 päivää voimassa, jonka aikana saat aikaa esim. rahoituksen selvittämiseen pankin kanssa.

Remontit ovat alkaneet maaliskuun alussa, ja asunnot valmistuvat luovutettavaksi kesäkuussa 2019. Tarkka valmistumisaikataulu tiedotetaan ostajille hankkeen edetessä.

Kauppahinta maksetaan asunnon luovutuksen yhteydessä.

Myyjä vuokraa asunnot heinäkuusta 2019 alkaen. Jos asunto ei ole kaupantekohetkellä vuokrattuna, myyjä maksaa hoitovastikkeen niin kauan kun asunto on vuokrattu.

Asuntojen myyjä ja remonttien toteuttaja on M3 Asunnot Oy, joka on tuttu yhteistyökumppanimme mm. Laajavuoren hankkeesta.

Soita, kysy lisää ja tee alustava varaus asuntoon!

Yhteystietomme

Oskarin kuva

Oskari Moisio

Varaukset ja lisätiedot

puh. 050 4940203

etunimi.sukunimi@
m3asunnot.fi

Markon kuva

Marko Moisio

Varaukset ja lisätiedot

puh. 044 2311796

etunimi.sukunimi@
m3asunnot.fi