Remontoituja 23 – 43,5m2 yksiöitä ja kaksioita Nurmijärveltä houkuttavin hinnoin!

Päivitys: Tässä kohteessa on vapaana vielä muutama valmiiksi vuokrattu yksiö. Ota yhteyttä, niin teemme hyvän tarjouksen!

—-

Tarjolla erinomaisia sijoitusasuntoja Nurmijärven Rajamäen taajamasta – myynnissä 24 kappaletta remontoituja yksiöitä ja kaksioita noin lähes 7%:n tuotolla!

Ostimme aikaisemmin Rajamäeltä kaksi kerrostaloa, joista yksiöt ja kaksiot myytiin nopeasti loppuun viime syksyllä. Nyt tarjolla ovat saman kohteen isot kolmiot, jotka jaetaan ja remontoidaan sijoittajille optimaalisen kokoisiksi pieniksi yksiöiksi ja kaksioiksi.

Ensimmäiset asunnot valmistuivat luovutettavaksi huhtikuussa, seuraavat asunnot elokuussa, ja nyt viimeiset marras- ja joulukuun aikana.

Kaikki asunnot vuokrataan valmiiksi, niin että luovutushetkellä asunnot alkavat heti tuottaa uudelle omistajalleen!

KUVAGALLERIA

NURMIJÄRVI SIJOITUSKOHTEENA

Nurmijärvi on n. 42 000 asukkaan kunta Uudenmaan maakunnassa. Nurmijärvi on ollut vahvassa kasvussa ja sen väkiluku onkin Suomen 25. suurin. Nurmijärvi on Suomen suurin kunta, joka ei käytä itsestään kaupunki-nimitystä. Nurmijärven ympäryskuntia ovat Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Tuusula ja Vihti. Nurmijärvi sijaitsee nopeiden henkilöautoyhteyksien (reilu 30min) päässä Helsingistä.

Nurmijärven kolme suurinta taajamaa ovat Klaukkala, Kirkonkylä ja Rajamäki. Näihin taajamiin ja niiden liepeille on kohdistunut 2000-luvulla voimakasta muuttoliikettä erityisesti pääkaupunkiseudulla asuvien lapsiperheiden osalta. Väkiluvun kasvaessa taajamat ovat saaneet yhä enemmän kaupunkimaisia piirteitä. Näissä taajamissa asuu 75 % kunnan asukkaista.

Nurmijärvi 
Väkiluku:42 186
0-14 vuotiaat:21,7 %
15-64 vuotiaat: 63,0 %
Yli 64 vuotiaat: 15,3 %
Suomenkielisiä: 94,9 %
Ruotsinkielisiä: 1,2 %
Veroprosentti: 19,5 %

RAJAMÄKI ALUEENA

Rajamäki on Nurmijärven kunnan kolmanneksi suurin taajama. Rajamäen väkiluku on noin 7 500 asukasta. Se on kasvava pohjoisnurmijärveläinen kylä, joka hyötyy erityisesti tehdasteollisuudesta sekä Hyvinkään ja Helsingin läheisyydestä.

Alkoholi- ja hiivateollisuus on ollut keskeinen osa Rajamäen ja koko kunnan historiaa aina 1800-luvulta asti. Hiivateollisuus loppui 1990-luvulla, mutta alkoholitehdas on yhä edelleen Rajamäellä. Nykyisin Altian Rajamäen tehtailla jatkojalostetaan viina, joka on poltettu eli tislattu Koskenkorvan tehtailla Etelä-Pohjanmaan Ilmajoella. Rajamäeltä alkoholi kuljetetaan ympäri maailmaa. Henkilöstöä on 250. Hangon ja Hyvinkään välinen rautatie kulkee Pohjois-Nurmijärven kautta, mikä on lisännyt yritystoimintaa Rajamäellä.

Kylänpään kauppakeskus sijaitsee kävelymatkan päässä asunnoilta!

Rajamäellä sijaitsee peruskoulu, jota käyvät myös lapset pienemmiltä lähialueilta. Rajamäen ala-asteella on n. 720 oppilasta, ja yläasteella n. 450. Rajamäellä sijaitsee myös Rajamäen lukio, jossa opiskelee n. 140 opiskelijaa. Rajamäen kyläpäivä järjestetään elokuun viimeisenä lauantaina joka vuosi. Rajamäen taajamassa on Nurmijärven kunnan sivukirjasto sekä juuri laajennettu uimahalli. Etelä-Suomen kirkasvetisimpiin kuuluva lähdepohjainen Sääksjärvi uimarantoineen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä.

Rajamäen nopeasta kasvusta kertoo myös uusi rakenteilla oleva Kylänpään kauppakeskus, joka nousee noin 900 metrin kävelymatkan päähän Urttilantien asunnoilta. Uudesta kauppakeskuksesta tilansa saavat mm. S-Market, K-Supermarket, Kotipizza, Hesburger sekä useat muut pienliikkeet. Kauppakeskuksen on tarkoitus avata ovensa vuoden 2018 lopulla.

TALOYHTIÖ

Kyseessä on kahdesta kolmikerroksisesta talosta koostuva kerrostaloyhtiö, joka on rakennettu vuonna 1981. Kohde sijaitsee Rajamäen kasvavalla asuinalueella erinomaisten ulkoilumaastojen ja Rajamäen palveluiden läheisyydessä.

Rakennukset seisovat Nurmijärven kunnan omistamalla vuokratontilla, jonka vuosivuokra on todella edullinen (n. 3.300€/vuosi). Vuokrasopimus ylettyy aina vuoteen 2039 asti. Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Nimi:As Oy Nurmijärven Urttilantie 8
Osoite:Urttilantie 8 ja Kehätie 5, 05200, Rajamäki, Nurmijärvi
Rakennustyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1981
Rakennusten lukumäärä2
Kerrokset:3
Asuntoja:54 kpl
Tontti:Vuokra (31.8.2039 asti, Nurmijärven kunta, vuosivuokra n. 3.300€)
Lämmitysmuoto:Kaukolämpö
Hoivovastike:3,70 €/m2
Käyttökorvaukset:vesi 25 €/kk
Tehdyt remontit:
 • 2007 parvekeremontti (parvekeseinän ikkunat ja ovet uusittu)
 • 2007 digikanavien asennus
 • 2010 Ilmastoinnin puhdistus- ja säätötyö
 • 2010 ulkopuolisten viemärien korjauksia
 • 2011 energiakatselmus
 • 2012 Soneran laajakaista
 • 2013 kaukolämpöön liittyminen
 • 2013 A-B talon edusta asfaltoitu
 • 2014 antennin uusinta

Tulevat remontit:

 • Salaojien toimivuuden tarkastaminen. Joku vuosi sitten oli tullut vettä kellariin, mutta todennäköisesti syynä oli vain lumien kasaaminen väärään paikkaan, jonka vuoksi vesi oli päässyt valumaan taloyhtiön ulkovarastoon.
 • Urttilantien puolen talon vesikaton saneeraus. Vesikattoremontista on saatu tarjous, jonka perusteella arvioitu kustannus noin 21-22€/m2.
 • Elementtisaumausten uusiminen
 • Parvekeovet ja parvekeseinän ikkunat on vaihdettu, mutta muut ikkunat ovat alkuperäisiä. Ne on mahdollisesti vaihdettava muutaman vuoden kuluttua.
 • Käyttövesiputket ovat alkuperäiset. Ei ole ollut ongelmia. Käyttöikää arviolta vielä 5-10 vuotta jäljellä. Kohteessa on käyttöiältään pitkät muoviviemärit.
 • Yhteisen saunatilan remontointi ei ole pakollinen, mutta sitä voi harkita asukasviihtyvyyden lisäämiseksi.

MIKSI TÄMÄ KOHDE?

Alue

 • Voimakkaasti kasvava paikkakunta Helsingin lähellä
 • Kehittyvä ja elinvoimainen asuinalue
 • Vuokra-asuntojen vahva kysyntä

Asunnot

 • Sijoittajalle optimaalisen kokoisia pieniä asuntoja
 • Asunnot ovat täysin remontoituja
 • Hyvät modernit ja tehokkaat pohjaratkaisut
 • Kova vuokratuotto ja kassavirta

LISÄTIEDOT JA MATERIAALIT

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm:

VARAUKSET JA KAUPANTEKO

Otamme tässä vaiheessa vastaan alustavia varauksia asuntoihin. Varauksen jälkeen annamme 7 vuorokautta aikaa tehdä päätöksen ostosta.

Vahvistamisen jälkeen tehdään kauppakirjat, jonka yhteydessä maksetaan 2.000€:n käsiraha per asunto. Loppukauppahinta maksetaan vasta silloin, kun asunto luovutetaan valmiina.

Tarjous: Asuntojen vuokraus sisältyy myyntihintaan. Myyjä takaa, että asunnossa on vuokralainen ja se alkaa tuottamaan uudelle omistajalle. Mikäli asunto on tyhjänä, myyjä maksaa siitä vuokraa ostajalle niin kauan kunnes asunto on vuokrattu.

Asuntojen myyjä ja remonttien toteuttaja on M3 Asunnot Oy, joka on tuttu yhteistyökumppanimme mm. Laajavuoren hankkeesta.

Soita, kysy lisää ja tee alustava varaus asuntoon!

Yhteystietomme

Oskarin kuva

Oskari Moisio

Varaukset ja lisätiedot

puh. 050-4940203

etunimi.sukunimi@
m3asunnot.fi