Sisältöön sitemap

Valmiiksi vuokrattuja ja remontoituja sijoitusasuntoja Jyväskylän Pupuhuhdasta jopa 8,8% vuokratuotolla!

Valmiiksi vuokrattuja ja remontoituja sijoitusasuntoja Jyväskylän Pupuhuhdasta jopa 8,8% vuokratuotolla!

Päivitys: Kaikki asunnot varattiin loppuun. Samasta kohteesta on tulossa myyntiin lisää remontoituja yksiöitä ja kaksioita helmi-maaliskuussa 2019.

Ota yhteyttä ja jätä yhteystietosi, niin olemme heti yhteydessä kun uusia asuntoja on varattavissa.

———–

Nyt pääsemme myymään Jyväskylän Pupuhuhdasta valmiiksi vuokrattuja pieniä kaksioita Black Friday-hinnoin!

Tässä kohteessa saneerataan pieniä kompaktin kokoisia 31-34m2 kaksioita jakamalla vanhan kolmio aina kahdeksi uudeksi asunnoksi. Jakamisen yhteydessä asunnot remontoidaan lattiasta kattoon ja uusitaan käyttövesiputket, viemärit ja sähköt, joten asunnot ovat remonttihuolettomia pitkäksi aikaa.

Asuntoihin hankitaan myös ensimmäinen vuokralainen valmiiksi. Myyjä vastaa hoitovastikkeen niin kauan kunnes asuntoon löytyy maksukykyinen ja hyvä vuokralanen. Tyhjät kuukaudet tulevat myyjän piikkiin eli tyhjien kuukausien riskiä ei alussa ole!

Opiskelijakaupunkina ja keskisen Suomen suurimpana kasvukeskuksena tunnettu Jyväskylä on ollut asuntosijoituskaupunkien top-listojen kärjessä vuodesta toiseen. Kohde sijaitsee Pupuhuhdassa, noin neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Pupuhuhta sijoittuu kartalla kaupungin pohjoispuolelle, vain noin 1.5km päähän vilkkaasta Seppälän palvelukeskittymästä, jossa sijaitsee mm. kaupungin suurin ostoskeskus Seppä.

Viimeksi kun myimme samalta alueelta asuntoja viime tammikuussakolme asuntoa neljästä varattiin seitsemässä minuutissa myyntisähköpostin lähettämisestä! Tämä kohde sijaitsee aivan naapurissa, joten odotamme että asunnot tekevät kauppansa jälleen nopeasti.

Asuntojen myyjä ja remonttien toteuttaja on vanha tuttu yhteistyökumppanimme M3 Asunnot Oy, joka on tuttu mm. Laajavuoren ja Rajamäen kohteistamme.

LYHYESTI JYVÄSKYLÄSTÄ

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä, kun vertaillaan Suomen parhaita kaupunkeja sijoittaa. Jyväskylä ylitti tänä vuonna 140.000 asukkaan rajapyykin, ja nousi samalla asukasluvultaan Suomen 7. suurimmaksi kaupungiksi. Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 30.000 opiskelijaa, joista noin puolet Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, kun opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

Jyväskylässä vuokrataso on vahvassa nousussa: vuokrat ovat nousseet Jyväskylässä vuodessa 2,7%:lla viime vuoden syksystä, todetaan Tilastokeskuksen uusimmassa vuokrakatsauksessa (syyskuu/2018). Vastaavaan kasvuvauhtiin on päästy pääkaupunkiseudun ulkopuolella ainoastaan Kuopiossa.

Muokkaa
JYVÄSKYLÄ
Väkiluku: 140 240
0-14 vuotiaat: 16,0 %
15-64 vuotiaat: 66,7 %
Yli 64 vuotiaat: 17,3 %
Suomenkielisiä: 95,0 %
Ruotsinkielisiä: 0,2 %
Veroprosentti: 20,0 %

PUPUHUHTA ALUEENA

Asunnot sijaitsevat Pupuhuhdan asuinalueella, noin neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alue kuuluu Huhtasuon suurkaupunginosaan, jonka asukaslukasluku on noin 9450 henkeä ja sen odotetaan kasvan noin 15%:lla vuoteen 2030 mennessä (Lähde: Tilastokeskus).

Pupuhuhdassa on oma koulu, päiväkoti ja nopeat julkiset bussiyhteydet kulkevat aivan talon vierestä. Matkaa Huhtakeskuksen kauppa- ja ravintolapalveluihin tulee kävellen noin 600 metriä.

Pupuhuhdan vieressä on Seppälän vilkas kauppakeskittymä, jonne on viimeaikoina valmistunut mm. uusi iso Prisma-myymälä (2016) ja Jyväskylän suurin, yli 50 liikkeen kauppakeskus Seppä. Pupuhuhdasta uuteen kauppakeskukseen ja Prismaan on noin 1,5 kilometrin matka.

Alueella toteutetaan myös uudisrakentamista. Noin 400 metrin päässä kohteesta sijaitseva, entisen Kangasvuoren sairaalan alue on parhaillaan kehityksen alla, jossa vanhat sairaalakiinteistöt osittain puretaan uusien asuin- ja liikekiinteistöjen tieltä.

TALOYHTIÖ – AS OY JYVÄSKYLÄN KARSIKKOTIE 5

Kyseessä on vuosina 1976-1977 valmistunut kahden rakennuksen taloyhtiö osoitteessa Karsikkotie 5, 40340 Jyväskylä. Myytävät asunnot ovat korkeamman talon A-rapussa, jossa käytössä on hissi.

Yhtiössä on jakoremonttimme jälkeen yhteensä 87 huoneistoa, joten se on taloyhtiöksi verrattain suuri. Rakennukset seisovat isohkolla, viihtyisällä ja puistomaisella tontilla, jonka taloyhtiö omistaa itse.

Oma tontti, kustannustehokas kaukolämpö, omat vuokratuloa tuottavat autopaikat ja tehokas hallinto ovat mahdollistaneet hyvin matalan 3,30 euron hoitovastikkeen.

Myös kassa on kunnossa, yhtiö mm. uusii lukoston Abloy Sentoon vielä vuoden 2018 aikana rahoittaen sen omista kassavaroistaan. Yhtiö on pääasiassa sijoittajien omistuksessa, joten päätöksenteko ja hallinto on ammattimaista.

Muokkaa
Nimi: As Oy Jyväskylän Karsikkotie 5
Osoite: Karsikkotie 5, 40340 Jyväskylä
Rakennustyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 1976-1977
Rakennusten lukumäärä 2
Kerrokset: 5 (A-talo), 3 (BCD-talo)
Asuntoja: 87 kpl
Tontti: Oma
Hissi: Kyllä (A-talossa)
Lämmitysmuoto: Kaukolämpö
Hoitovastike: 3,30 €/m2
Autopaikat: 55kpl taloyhtiön omistuksessa. Suurin osa pistokkeellisia.
Tehdyt remontit:

 • 2001 Kaikki kylpyhuoneet remontoitu
 • 2004 Ilmastointikoneiden ja kanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö
 • 2008 Kellarikäytävien huoltomaalaus
 • 2008 Kuivaushuoneiden ja pesuhuoneiden huoltomaalaus
 • 2008 BCD-talon kattokaivojen korjaus
 • 2009 Pysäköintialueiden merkintämaalaus
 • 2009 Parvekkeiden kuntotutkimus
 • 2012 A-talon vesikaton korjaus: kattokaivojen, kermien ja räystäspeltien uusinta
 • 2012 A-talon yläpohjaeristeiden osittainen vaihto
 • 2014 Lämmönjakohuoneen saneeraus
 • 2014 A-talon parvekesaneeraus
Päätetyt tulevat remontit:

 • 2018-2019 Lukituksen uusinta Abloy Sento (rahoitetaan taloyhtiön kassavaroista)
 • 2018 PTS-peruskuntoarvion teettäminen kiinteistön korjaustarpeista (rahoitetaan taloyhtiön kassavaroista)

Taloyhtiön remontit

Taloyhtiössä on toteutettu tarpeelliseksi katsottuja remontteja vuosien mittaan. Merkittävimpinä A-talon parvekkeiden saneeraus 2014 sekä koko kiinteistön kylpyhuoneiden saneeraus 2001.

Yhtiön hallituksen jo päättämiä remontteja ovat lukoston uusiminen sekä kiinteistön peruskuntoarvioselvityksen teettääminen, vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Suurimmista remonteista kohteessa on edessä ikkunoiden sekä käyttövesiputkiston saneeraus seuraavan 5 vuoden aikana (koskee myytäviä asuntoja vain osittain). Viemärit ovat pitkäikäisellä ja kestävällä muoviputkella tehtyjä, joten perinteistä putkiremonttia talossa ei tarvitse suorittaa. Myös rakennusten julkisivut ovat hyvässä kunnossa.

Nyt myytäviin asuntoihin tehdään jakamisen yhteydessä kattavan LVIS-saneeraus, jossa uusitaan käyttövesiputket, vesikalusteet (pl. WC-istuimet), sähköt ja uusiin rakennettaviin kylppäreihin viemäriputket pohjakerrokseen saakka. Nyt samalla uusitaan myös parvekkeellisiin asuntoihin parvekeovet. Näistä ei tule ostajalle kustannuksia.

Nämä remontit on huomioitu yhtiöjärjestyksessä niin, että myytävät asunnot osallistuvat tuleviin putki- ja sähkösaneerauksiin vain pohjakerroksen ja yhteisien tilojen osalta. Sama suomeksi: ylivoimaisesti kallein osa LVIS-remontista on siis jo tehty ja maksettu myyjän toimesta.

MYYTÄVÄT ASUNNOT

Muokkaa
HUONEISTO REMONTTI VELATON HINTA HOITOVASTIKE VUOKRATUOTOT PARVEKE
34m² 1h+kt+alk Täysin remontoitu 56.200 € 118.90 € 8,4 % Kyllä
34m² 2h+kt Täysin remontoitu 58.500 – 59.500 € 118.90 € 8,2 % Ei
31m² 2h+kt Muuten remontoitu, kylppärit uusittu 2001* 53.500 – 54.500 € 108.90 € 8,7 – 8,8 % Kyllä

Kaikki asunnot vuokrataan valmiiksi. Myyjä maksaa hoitovastikkeen niin kauan kuin asuntoihin löytyy vuokralainen, eli tyhjän kuukauden riskiä ei ole.

Huom! Asunnoilla on yhtiöjärjestyksessä suurempi pinta-ala kuin todellisuudessa, johtuen mm. uusista talotekniikkahormeista ja porraskäytävän laajentamisesta. Vuokratuotot on laskettu todellisilla, vastiketta maksavilla neliöillä.

* Talon kaikki kylpyhuoneet on saneerattu 2001, ja ovat hyväkuntoisia. Seinät ja lattiat ovat vaaleansävyistä laattaa. Tässä remontissa tehdään kaikkiin vanhoihin kylppäreihin uusi alakaton, asennetaan sähkökäyttöinen pyyhekuivain, uusitaan vesiputket- ja kalusteet (pl. WC-istuimen) sekä asennetaan uusi allas- ja peilikaapin uudella valaisimella.

ASUNTOJEN POHJAKUVAT

Asuntoihin on jakamisen yhteydessä suunniteltu erinomaiset pohjaratkaisut, joissa hukkaneliöitä ei ole.

Toisin kuin alueen vastaavan kokoiset yksiöt, nämä kaksiot sopivat pohjaratkaisultaan yhtä hyvin yksin asuville kuin pariskunnillekin. Se kasvattaa vuokralaispotentiaalia ja parantaa asuntojen vuokrattavuutta huomattavasti!

HUONEISTOT – MITÄ REMONTTI SISÄLTÄÄ?

31m² asunnot

Tässä asuntotyypissä uusitaan kaikki pinnat, keittiö koneineen, sähköt, sekä vesiputket- ja kalusteet kylppäriin. Nykyinen vuonna 2001 remontoitu siistikuntoinen kylpyhuone säilyy. Kylpyhuonetta entrataan mm. asentamalla uusi allaskaappi, peilikaappivalaisin, sähkökäyttöinen pyyhekuivain sekä uusi paneelialakatto.

Hintaan sisältyvien remonttien arvo:

Käyttövesiremontti: n. 3.700 – 4.300€ (120-140€/m²)
Sähköremontti: n. 1.800 – 2.500€ (60-80€/m²)
Uusi keittiö koneineen: n. 4.500 – 5.500€
Lattia-, seinä- ja kattopinnat: n. 3.000 – 4.000€
YHTEENSÄ: n. 14.000 – 15.300€

34m² asunnot

Näissä asuntotyypeissä puolestaan kaikki rakennetaan uusiksi. Asuntoon tehdään uusi keittiö koneineen, kylpyhuone sekä kaikki pinnat lattiasta kattoon.

Myös parvekeovet uusitaan kaikkiin huoneistoihin entisen huonokuntoisen tilalle.

Hintaan sisältyvien remonttien arvo:

Käyttövesiremontti: n. 3.700 – 4.300€ (120-140€/m²)
Sähköremontti: n. 1.800 – 2.500€ (60-80€/m²)
Uusi keittiö koneineen: n. 4.500 – 5.500€
Uusi kylpyhuone: n. 6.500 – 7.500€
Lattia-, seinä- ja kattopinnat: n. 3.000 – 4.000€
YHTEENSÄ: n. 21.000 – 22.300€

MIKSI TÄMÄ KOHDE?

Alue

 • Jyväskylä on yksi Suomen parhaita asuntosijoituskaupunkeja
 • Pupuhuhdassa kaikki palvelut kävelyetäisyydellä
 • Nopeat julkiset yhteydet talon vierestä
 • Suuri Seppälän liikealue naapurissa

Asunnot

 • Erinomainen vuokratuotto ja hyvä kassavirtakohde
 • Remontoidut asunnot
 • Suurehko ja vakaalla pohjalla toimiva taloyhtiö omalla tontilla
 • Edullinen hoitovastike
 • Hyvät, tehokkaat pohjaratkaisut
 • Teemme kattavan sähkö- ja putkiremontin jakamisen yhteydessä
 • Asunnot valmiiksi vuokrattu – maksamme mahdollisen tyhjän kuukauden vastikkeen

LISÄTIEDOT JA MATERIAALIT

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm:

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti