Nyt uudehkoja sijoitusasuntoja Lahdesta ja Hämeenlinnasta – valmiiksi vuokrattuja ja erinomaisilla sijainneilla

Nämä sijoitusasunnot ovat löytäneet uudet omistajat, ja myynti on päättynyt ja kohteen tietoja poistettu tältä sivulta. Mikäli missasit tämän kohteen etkä kuulu vielä meidän sähköpostilistallemme, jossa ilmoitamme ensimmäisenä aina kun tuomme uuden kohteen täynnä loistavia sijoitusasuntoja myyntiin, liity sähköpostilistallemme painikkeesta.

Emme lähetä spämmiä, vain ja ainoastaan mahdollisuuksia vaurastua asunnoilla sekä tietoa asuntosijoittamisesta. Voit poistua listalta helposti milloin vain.

Saimme välitykseen yhteensä 20 uudehkoa asuntoa hyviltä sijainneilta Lahdesta ja Hämeenlinnasta.

Esittelemme molemmat kohteet tällä sivulla, ja myöskin molempien kohteiden sijoitusasuntojen varaukset tehdään tällä sivulla. Katsotaan varaustaulukkojen jälkeen ensin läpi Lahden kohde, ja sen perään Hämeenlinnan kohde.

Kaikkiin nyt välitettäviin asuntoihin annetaan myyjän toimesta ilmainen 6kk vuokravälitys, alkaen myyntihetkestä. Eli mikäli nykyinen vuokralainen irtisanoo, etsitään uusi vuokralainen tänä aikana veloituksetta.

Hämeenlinna sijoituskohteena

Hämeenlinna on Kanta-Hämeen maakuntakeskus ja Suomen 11. suurin kaupunki. Asukkaita Hämeenlinnassa on noin 67 000 ja kaupunki on tunnettu muun muassa Vanajanlinnasta ja moottoritien yläpuolelle rakennetusta suuresta kauppakeskus Goodmanista. Hämeenlinnan sijainti on maantieteellisesti erinomainen, sillä se sijaitsee moottoritien ja pääradan varressa Tampereen ja Helsingin välillä.

Pellervon taloustutkimuksen mukaan vuokrat ovat nousseet yksiöiden osalta reippaasti Hämeenlinnassa, ja vuokrien nousu oli keskimääräistä nopeampaa verrattuna muihin kaupunkeihin.

Hämeenlinnassa suhteellisen edulliset yksiöiden neliöhinnat ja korkeat vuokrat nostavat kaupungin ennustetun vuokratuoton ennen veroja vertailun kaupunkien kolmanneksi suurimmaksi ja kokonaistuoton toiseksi suurimmaksi. Saman tutkimuksen mukaan keskiarvollinen vuokratuottoprosentti yksiöissä tulee olemaan lähivuosinakin kärkipäässä Suomen kaupunkeja vertailtaessa.

Hämeenlinnassa toimii Kanta-Hämeen keskussairaala ja Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, joka on kasvava koulutuskeskittymä sekä kaikkien HAMK:n tutkimusyksiköiden kotikampus. Ammattiopisto Tavastia on kaupungin merkittävin toisen asteen ammattioppilaitos. Hämeenlinnan suurin yksityinen työllistäjä on SSAB European terästehdas, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Hämeenlinnassa on rakenteilla Huhtamäen tehdaskiinteistö, uusi keskussairaala, vankila sekä kaupan ja tuotannon alan toimitiloja. Kaupungissa on monia perinteikkäitä palloilulajiseuroja. Hämeenlinnassa vesistöt ja luonto ovat voimakkaasti osana kaupunkia ja alueelta löytyy useita luonnonsuojelualueita.

Varausohjeet

Varaa asunto varaustaulukosta sivun alusta

Varattuasi asunnon saat kuittausviestin meiltä ja lähetämme sinulle tarkemmat tiedot asunnosta sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tämän jälkeen viemme kaupantekoa eteenpäin yhdessä varaajan kanssa.

Voit myös liittyä jonoon jo varattuihin asuntoihin: tarjoamme asuntoja jonottajille, mikäli alkuperäinen varaaja ei ostakkaan asuntoa.

Kuvat asunnosta

Vaikka sijoitusasunnot myydään vuokrattuina, ostaja pystyy tutustumaan asunnon kuntoon, koska olemme kuvanneet jokaisen myytävän asunnon.

Esitämme asuntokohtaiset kuvat yksityisyyden vuoksi vain asunnon ostajalle, joka saa kuvat itselleen mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Kaupanteko

Käytämme kauppakirjojen allekirjoituksessa ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla. Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, sovimme kaupantekotavan yhdessä ostajan pankin kanssa.

Annan mielelläni lisätietoja

Matti Honkasalo
Laillistettu kiinteistönvälittäjä
Kauppa Käy LKV

0414392489
matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com