Tarjolla Sijoitusasuntoja Joensuusta – vuokratuotot jopa 10%

Valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja tarjolla yliopistokaupunki Joensuusta!

Joensuun Rantakylästä tarjolla 21 siistikuntoista asuntoa, joista valtaosa on valmiiksi vuokrattuna. Rantakylässä on tarjolla hyvät peruspalvelut, ruokakauppoja ja alue sijaitsee kauniin Pielisjoen läheisyydessä. Ydinkeskustaan matkaa on noin 3 km ja matka-aika suoralla linja-autoyhteydellä kestää vain 15 minuuttia. Itä-Suomen yliopisto toimii keskustan tuntumassa.

Tarjolla on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joista jokaisessa on jonkin verran myös yhtiölainaa. Talot ovat jykeviä v.1975 valmistuneita, 3 kerroksisia tiiliverhottuja kerrostaloja. Taloyhtiöön on tehty mukavasti remontteja mm. käyttövesiputkistot sekä runkolinjat on uusittu.

Kaikkien asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu 2000-luvulla, sekä huoneistoja on järjestelmällisesti remontoitu aina asukkaiden vaihtuessa.

Joensuu sijoituskohteena

Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus ja se on asukasluvultaan Suomen 12. suurin kaupunki. Asukkaita Joensuussa on reilut 76.000 ja väestöennusteen mukaan asukasluku kasvaa tulevina vuosikymmeninä. Joensuu on tunnettu opiskelijakaupunkina ja Itä-Suomen yliopiston toimintoja on keskitetty entisestään kaupunkiin, mikä on lisännyt vuokra-asuntojen kysyntää. Joensuun kokonaisvuokrataso on suhteellisen korkea. Itä-Suomen yliopiston kampuksella opiskelee lähes 8.000 opiskelijaa ja Karelia-ammattikorkeakoulun Joensuun kampuksella noin 3.600 opiskelijaa. Ammatillista koulutusta Joensuussa tarjoaa myös laajasti Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria.

Joensuu sijaitsee Pielisjoen varrella ja kaupunki on maantieliikenteen tärkein solmukohta Pohjois-Karjalassa. Monien valtatieyhteyksien lisäksi Joensuu on tärkeä rautateiden risteysasema sekä kaupungista on suora lentoyhteys Helsinkiin useamman kerran päivässä. Kaupunkisuunnittelussa on huomioitu viheralueiden monipuolisuus ja 2000-luvun alussa Joensuun keskustassa on tehty suuria kaupunkikuvaan vaikuttavia investointeja, muun muassa kävelykeskustaprojekti.

Joensuu on vilkas kulttuurikaupunki ja tunnetuin vuosittainen tapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Ilosaarirock. Joensuu on myös aktiivinen urheilukaupunki ja useammassa lajissa urheillaan pääsarjatasolla. Vuonna 2018 Joensuuhun valmistui Suomen nykyaikaisin pesäpallostadion laajoilla katetuilla katsomoalueilla. Kaupungin suurimpia työnantajia yksityiseltä sektorilta ovat Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Abloy Oy ja John Deere Forestry Oy.

Joensuu

Rantakylä asuinalueena

Rantakylän asuinalue sijaitsee Pielisjoen läheisyydessä ja noin 3 kilometrin päässä Joensuun ydinkeskustasta. Suoralla bussiyhteydellä matka kestää noin 15 minuuttia. Rantakylän kaupunginosassa on tarjolla hyvät peruspalvelut ja aluetta on kehitetty lähiaikoina.

Rantakylässä sijaitsee liikekeskus, ruokakauppoja, terveysasema, uimahalli, kirkkoja ja useita päiväkoteja sekä kouluja. Vuonna 2019 avatussa uudessa Rantakylän normaalikoulussa toimii esiopetus sekä luokka-asteet 1-9 ja lähistöllä toimii Pataluodon koulu samoilla luokka-asteilla. Rantakylään valmistui myös vuonna 2019 uusi liikunta- ja urheiluhalli.

Taloyhtiö – Asunto Oy Joensuun Yrittäjienpursi

As Oy Joensuun Yrittäjienpursi koostuu 3 rakennuksen ja 54 huoneiston kokonaisuudesta. Talo on valmistunut v. 1975 ja sijaitsee omalla 6303 neliön kokoisella tontilla. Yhtiössä on kaukolämpö, koneellinen ilmanvaihto ja kaapeli-TV. Viemärit ovat muovia. Lainaa yhtiöllä on maltillisesti, keskimääräisesti alle 6000e per. huoneisto.

Yhtiön talous on vakaalla pohjalla. Kassassa on mukavasti ylimääräistä ja hoitokate positiivinen.

Tehdyt remontit:

 • 2003 Saunatilojen uusiminen
 • 2004 Lämpöverkoston tasapainotus, siirtimien uusinta ja venttiilien vaihto

 • 2005 Ilmastointikanavien nuohous
 • 2009 Porraskäytävien maalaus
 • 2010 Kylmäkellareista poistettu jäähdytyslaitteet
 • 2011 Kattopinnoite uusittu

 • 2012 Ilmastointikanavien puhdistaminen

 • 2013 Lämpötilojen tasapainottaminen
 • 2013 Jäkälän poisto seinistä

 • 2015-2016 Käyttövesiputkiston ja runkolinjan uusiminen ja tietoliikenne- ja antennikaapeleiden asennus

 • 2019 Lukituksen uusiminen (Kustannukset taloyhtiölle n. 2.300 e ja osakkaille n. 240 e/huoneisto.)

Normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi seuraavat remontit löytyvät kunnossapitotarveselvityksestä:

 • Parvekkeiden kuntotutkimus ja parvekkeiden kunnostaminen
 • Jätekatosten kunnostus
 • Ikkunoiden ja parvekkeenovien uusiminen
 • Lukituksen uusiminen

Tarkemmat tiedot kunnossapitotarveselvityksessä!

TaloyhtiöAsunto Oy Joensuun Yrittäjienpursi
TyyppiKerrostalo, 3 asuinkerrosta
Rakennusvuosi1975
OsoitePursitie 5, 80160 Joensuu
Rakennuksia3 kpl
Hissiei
Asuntojen määrä54 kpl
Vastike3,2€/m2
Käyttökorvaukset-Vesimaksu 20€/hlö/kk
-Sauna 10€/kk/asunto
-Lämmin autopaikka 10€/kk
-Kylmä autopaikka 5€/kk

Asukkailla omat sähkösopimukset

ViemäritMuovia
Lämmitysmuotokaukolämpö
Tontin omistusOma
Autopaikat48 kpl (taloyhtiö vuokraa, 10 e/kk)

Sijainti kartalla

Myytävät asunnot

Myytävät asunnot ovat 31,5m2 yksiöitä, 59,5m2 kaksioita sekä 75,5m2 kolmioita. Jokaiseen asuntoon kuuluu parveke.

Olemme tarkastanut, pisteyttänyt ja valokuvannut jokaisen myytävän asunnon ja asunnot on hinnoiteltu kunnon ja kerroksen mukaan. Jos asunto on vailla vuokralaista, niin korvaamme sen sinulle avokätisesti, sillä annamme jokaiseen tyhjään asuntoon 2000 euron alennuksen! Huom. alennukset laskettu valmiiksi hinnastoon.

Jaamme huoneistokohtaiset kuvat ostajille, mutta emme laita niitä julkiseen levitykseen asukkaiden yksityisyyden takia. Kuvaushetkellä taloyhtiössä oli 5 tyhjää huoneistoa huoneistoa ja myytävät asunnot ovat pääosin kuvia vastaavassa tai paremmassa kunnossa. Kaikki tyhjien asuntojen kuvat löydät täältä.

Kaikkiin asuntoihin on jossain kohtaa tehty pintaremonttia ja seinä- ja lattiapinnat ovatkin pääosin hyväkuntoisia. Lattiat ovat laminaattia, seinät pääosin maalattuja.

Asuntojen pintamateriaalit

Lattiat ovat lähes kaikissa laminaattia. Lattioita on uusittu lähivuosina ne ovat pääosin kunnoltaan hyviä listoituksia myöten. Parissa asunnossa keittiön lattia oli muovimatolla, joka on huomioitu hinnoittelussa.

Seinät ovat pääosin maalattuja seinäpintoja. Osa huoneistoista on hiljattain maalattu, osan seinäpinnat olivat tyydyttävässä kunnossa. Joidenkin huoneistojen seinissä oli kittauksen/paikkamaalauksen jälkiä, jotka on huomioitu hinnoittelussa

Keittiöt

Keittiöt on uusittu kaikkiin huoneistoihin 2000-luvun alkupuolella. Keittiöt ovat siistejä ja täysin käyttökuntoisia. Osaan keittiöistä on uusittu lähivuosina uusia kodinkoneita ja kaapistojen ovia.

Kaikissa kaksioissa ja kolmioissa on paikka astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneet

Kaikki kylpyhuoneet on uusittu 2000-luvun alussa kahta poikkeusta lukuun ottamatta ja ovat tyydyttävässä kunnossa. Kaksi kylpyhuonetta on sen sijaan uusittu aivan lähivuosina ja ovat hyväkuntoisia.

Pohjakuvat asunnoista

Klikkaamalla pohjakuvaa saat avattua sen suuremmaksi

Myyntihinnasto

HuoneistoVelattomat hinnat alk.Vuokratuotto%
1h+kk31,5m²56 900€n. 8%
2h+k59,5m²62 500€n. 9%
3h+k75,5m²63 900€n. 9,7%

Olemme tarkastanut, pisteyttänyt ja valokuvannut jokaisen myytävän asunnon ja asunnot on hinnoiteltu kunnon ja kerroksen mukaan.

Jos asunto on vailla vuokralaista, niin korvaamme sen sinulle avokätisesti, sillä annamme jokaiseen tyhjään asuntoon 2000 euron alennuksen! Huom. alennukset laskettu valmiiksi hinnastoon.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Myyntihinnasto ja varaustilanne
-Kunnossapitotarveselvitys
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat
-Kuvia kohteesta
-Kauppakirjapohja

Miksi tämä kohde?

Kohde

 • Hyvä vuokratuotto ja postiivinen kassavirta
 • Hyvin hoidettu kokonaisuus, jossa asukkaat viihtyvät
 • Taloyhtiössä tehty isoja remontteja
 • Huoneistoja on remontoitu tasaisesti
 • Hyvät ja huolella valitut vuokralaiset

Alue

 • Kasvava yliopistokaupunki
 • Keskustaan n. 3 kilometriä
 • Hyvät kulkuyhteydet
 • Pielisjoki ja ulkoilumaastot lähellä

Tähän kohteeseen on helppo sijoittaa!

Asuntojen vuokraus

Olemme järjestäneet Joensuun OVV:n hoitamaan kohteen asuntojen vuokrausta seuraavaan tarjoushintaan:

85% kk:n vuokrasta sis.alv.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Varaukset ja lisätiedot

Kohteen myyntiä hoitaa Kauppa Käy LKV Oy. Asuntojen varaukset  sähköpostitse osoitteeseen matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com.

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja kerro minkä asunnon olet kiinnostunut ostamaan sekä mahdolliset varavaihtoehdot jos kyseinen asunto olisi jo keretty varaamaan. 

Massi Matti

Matti Honkasalo LKV

puh. 0504784774

Sähköposti:

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com