Sisältöön sitemap

Valmiiksi vuokrattuja yksiöitä ja kaksioita Nurmijärveltä 6,2 - 8,8% tuotoilla!

Valmiiksi vuokrattuja yksiöitä ja kaksioita Nurmijärveltä 6,2 - 8,8% tuotoilla!

Tarjolla Nurmijärvelle 1980-luvun alussa rakennettu kerrostalokohde, jossa on 31,5-56,5m2 yksiöitä ja kaksioita n. 6,1-8,7% vuokratuotolla todella houkuttelevilla hinnoilla!

Huom! Kaikki asunnot on myyty.

Kohde sijaitsee Nurmijärven Rajamäen 7 500 asukkaan taajamassa. Suurin osa asunnoista on valmiiksi vuokrattu. Jokaisessa asunnossa on parveke. Kohteen yksiöiden myyntihinnat ovat 57.000-64.000€. Toteutuneiden hintatietojen mukaan alueen yksiöiden myyntihinnat ovat olleet 1973-1990 –rakennetuissa asunnoissa 67.000-80.000€. Kohteen kaksioiden myyntihinnat ovat 68.500-74.000€. 1973-1985 rakennettuja kaksioita on myyty alueella 70.000-106.000€ hinnoilla. Hinnat ovat siis kohdillaan!

Kohteessa ja alueella tehdyn kierroksen perusteella kohde, rappukäytävät ja asunnot on pidetty siistissä kunnossa. Kohteessa asuu perheitä, nuoria ja vanhuksia. Asukkaiden puheiden perusteella taloyhtiö vaikuttaa hyvältä ja rauhalliselta paikalta asua. Kyseessä on hyvätuottoinen kassavirtasijoitus kehittyvältä alueelta, jossa mahdollisuus myös myyntivoittoon!

NURMIJÄRVI SIJOITUSKOHTEENA

Nurmijärvi on n. 42 000 asukkaan kunta Uudenmaan maakunnassa. Nurmijärvi on ollut vahvassa kasvussa ja sen väkiluku onkin Suomen 25. suurin. Nurmijärvi on Suomen suurin kunta, joka ei käytä itsestään kaupunki-nimitystä. Nurmijärven ympäryskuntia ovat Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Tuusula ja Vihti. Nurmijärvi sijaitsee nopeiden henkilöautoyhteyksien (reilu 30min) päässä Helsingistä.

Nurmijärven kolme suurinta taajamaa ovat Klaukkala, Kirkonkylä ja Rajamäki. Näihin taajamiin ja niiden liepeille on kohdistunut 2000-luvulla voimakasta muuttoliikettä erityisesti pääkaupunkiseudulla asuvien lapsiperheiden osalta. Väkiluvun kasvaessa taajamat ovat saaneet yhä enemmän kaupunkimaisia piirteitä. Näissä taajamissa asuu 75 % kunnan asukkaista.

Muokkaa
NURMIJÄRVI
Väkiluku: 42 186
0-14 vuotiaat: 21,7 %
15-64 vuotiaat: 63,0 %
Yli 64 vuotiaat: 15,3 %
Suomenkielisiä: 94,9 %
Ruotsinkielisiä: 1,2 %
Veroprosentti: 19,5 %

RAJAMÄKI ALUEENA

Rajamäki on Nurmijärven kunnan kolmanneksi suurin taajama. Rajamäen väkiluku on noin 7 500 asukasta. Se on kasvava pohjoisnurmijärveläinen kylä, joka hyötyy erityisesti tehdasteollisuudesta sekä Hyvinkään ja Helsingin läheisyydestä.

Alkoholi- ja hiivateollisuus on ollut keskeinen osa Rajamäen ja koko kunnan historiaa aina 1800-luvulta asti. Hiivateollisuus loppui 1990-luvulla, mutta alkoholitehdas on yhä edelleen Rajamäellä. Nykyisin Altian Rajamäen tehtailla jatkojalostetaan viina, joka on poltettu eli tislattu Koskenkorvan tehtailla Etelä-Pohjanmaan Ilmajoella. Rajamäeltä alkoholi kuljetetaan ympäri maailmaa. Henkilöstöä on 250. Hangon ja Hyvinkään välinen rautatie kulkee Pohjois-Nurmijärven kautta, mikä on lisännyt yritystoimintaa Rajamäellä.

Rajamäellä sijaitsee peruskoulu, jota käyvät myös lapset pienemmiltä lähialueilta. Rajamäen ala-asteella on n. 720 oppilasta, ja yläasteella n. 450. Rajamäellä sijaitsee myös Rajamäen lukio, jossa opiskelee n. 140 opiskelijaa. Rajamäen kyläpäivä järjestetään elokuun viimeisenä lauantaina joka vuosi. Rajamäen taajamassa on Nurmijärven kunnan sivukirjasto sekä juuri laajennettu uimahalli. Etelä-Suomen kirkasvetisimpiin kuuluva lähdepohjainen Sääksjärvi uimarantoineen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä.

MARKKINATILANNE JA VUOKRATTAVUUS

Alueen vuokrattavuus on erinomainen sillä Rajamäellä ei ole vuokrattavana ainuttakaan kerrostaloasuntoa (Oikotie.fi & Vuokraovi.com) tällä hetkellä! Rivitaloasuntoja on 3kpl, joista vain yhdessä vuokrapyynti on alle 890€. Kohteen vuokrausaste on ollut vuonna 2016 hyvä, 93,8%. Pieni vajaakäyttökin selittyy pitkälti sillä, että huoneistoja on remontoitu ja siksi ne ovat olleet hetkellisesti tyhjänä.

Nurmijärvellä on vanhoja kerrostaloasuntoja myynnissä (Etuovi.com) 46kpl, joista yksiöitä 3, kaksioita 20 ja kolmioita 22kpl. Kyseisessä Rajamäen taajamassa on myynnissä vain 5 kerrostaloasuntoa, joista kolme kaksiota, kaksi kolmiota eikä ainuttakaan yksiöitä. Alueen myynnissä olevat kt-kaksiot ovat rakennettu 1970-1984 ja niiden hintapyynnöt ovat 80.000-99.000€. Alueen rivitaloasuntojen pyyntihinnat ovat lähes kaikki reilusti yli 100.000 euron. Vieressä olevasta 1968 rakennetusta rivitalosta on myynnissä kaksio 95.000€:lla. Positiivinen signaali on, että alueelle on rakennettu myös uusia kerros-, rivi- ja erillistaloja.

TALOYHTIÖ

Kyseessä on kahdesta kolmikerroksisesta talosta koostuva kerrostaloyhtiö, joka on rakennettu vuonna 1981. Kohde sijaitsee Rajamäen kasvavalla asuinalueella erinomaisten ulkoilumaastojen ja Rajamäen palveluiden läheisyydessä.

Rakennukset seisovat Nurmijärven kunnan omistamalla vuokratontilla, jonka vuosivuokra on todella edullinen. Vuokrasopimus ylettyy aina vuoteen 2039 asti.

Muokkaa
Nimi: As Oy Nurmijärven Urttilantie 8
Osoite: Urttilantie 8 ja Kehätie 5, 05200, Rajamäki, Nurmijärvi
Rakennustyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 1981
Rakennusten lukumäärä 2
Kerrokset: 3
Asuntoja: 54 kpl
Tontti: Vuokra (31.8.2039 asti, Nurmijärven kunta, vuosivuokra n. 3.300€)
Lämmitysmuoto: Kaukolämpö
Hoivovastike: 3,70 €/m2
Käyttökorvaukset: vesi 25 €/kk

Tehdyt remontit:

 • 2007 parvekeremontti (parvekeseinän ikkunat ja ovet uusittu)
 • 2007 digikanavien asennus
 • 2010 Ilmastoinnin puhdistus- ja säätötyö
 • 2010 ulkopuolisten viemärien korjauksia
 • 2011 energiakatselmus
 • 2012 Soneran laajakaista
 • 2013 kaukolämpöön liittyminen
 • 2013 A-B talon edusta asfaltoitu
 • 2014 antennin uusinta

Tulevat remontit:

Salaojien toimivuuden tarkastaminen. Joku vuosi sitten oli tullut vettä kellariin, mutta todennäköisesti syynä oli vain lumien kasaaminen väärään paikkaan, jonka vuoksi vesi oli päässyt valumaan taloyhtiön ulkovarastoon.

Vesikaton kartoitus. Tähän saakka ei ole ollut ongelmia ja kattoa on huollettu.

Elementtisaumausten uusiminen

Parvekeovet ja parvekeseinän ikkunat on vaihdettu, mutta muut ikkunat ovat alkuperäisiä. Ne on mahdollisesti vaihdettava muutaman vuoden kuluttua.

Käyttövesiputket ovat alkuperäiset. Ei ole ollut ongelmia. Käyttöikää arviolta vielä 5-10 vuotta jäljellä. Kohteessa on käyttöiältään pitkät muoviviemärit.

Yhteisen saunatilan remontointi ei ole pakollinen, mutta sitä voi harkita asukasviihtyvyyden lisäämiseksi.

MYYTÄVÄT ASUNNOT

Kohteen jokainen asunto on tarkistettu, kuvattu ja asuntojen kunnot dokumentoitu. Asuntojen keittiöt, liesi, liesituuletin, kylppärit, lattia ja seinäpinnat on luokiteltu ja asunnot on luokitusten mukaan pisteytetty.

Asuntojen hinnoittelu on tehty asunnon kunnon sekä asunnosta saatavan vuokran perusteella. Jokaisen asunnon kuvat ja kuntoluokitukset löytyvät materiaalikansiosta (dropbox-kansio)

Myytävät yksiöt

Myytävät kaksiot

Autopaikat

Pistokepaikka 2.000€, kylmäpaikka 1.000€
Vastikkeet: pistokepaikka 7,40€/kk, kylmäpaikka 3,70€/kk
Vuokrat 8-10€/kk, oikea taso arviolta 10-15€/kk
Autopaikka otettava asuntojen yhteyteen, joissa se on nyt vuokrattuna
Isommissa paketeissa autopaikka tulee ottaa vähintään joka toiselle asunnolle

MIKSI TÄMÄ KOHDE?

Alue

 • Voimakkaasti kasvava paikkakunta Helsingin lähellä
 • Kehittyvä ja elinvoimainen asuinalue
 • Vuokra-asuntojen vahva kysyntä

Asunnot

 • Poikkeuksellisen siistikuntoiset asunnot
 • Hyvä vuokratuotto ja kassavirta
 • Mahdollisuus myyntivoittoon
 • Suurin osa asunnoista valmiiksi vuokrattu

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti