Sisältöön sitemap

Valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja Seinäjoen parhaalta sijainnilta - kaikkiin asuntoihin kohdistuu suuret yhtiölainaosuudet

Valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja Seinäjoen parhaalta sijainnilta - kaikkiin asuntoihin kohdistuu suuret yhtiölainaosuudet

Nyt välitettävästä kohteesta myydään 14 uudehkoa sijoitusasuntoa Seinäjoen Joupista!

Taloyhtiö on valmistunut joulukuussa 2017 ja sen sijainti on erinomainen kohteen vuokrattavuutta ajatellen. Huoneistot vastaavat tasoltaan ja varustukseltaan nykypäivän vuokralaisten vaatimuksia, mikä on tehnyt vuokraamisesta helppoa ja vaivatonta.

Kohde sijaitsee vain 500 metrin päässä Seinäjoen ammattikorkeakoulusta sekä lyhyen kävelymatkan päässä keskustan palveluista ja rautatieasemasta. Vuonna 2019 valmistunut Ideapark sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä. Seinäjoen suurimmat liikuntapaikat, kuten Joupiskan laskettelurinne ja ulkoilualueet, Wallsport, Crossfit, jäähallit, OmaSp-stadion, uimahalli-urheilutalo sijaitsevat kaikki vain alle 1,5 kilometrin säteellä. Lisäksi Seinäjoen keskussairaala sijaitsee ainoastaan noin 2,5 kilometrin etäisyydellä.

Asunnot sijaitsevat viisi kerroksisessa omalle tontille rakennetussa 71 asunnon taloyhtiössä.

Asunnot ovat 46,5m² – 53 m² kaksioita, ja kaksioiden lisäksi löytyy yksi 71 m² kolmio.

Kaikkiin asuntoihin kohdistuu suuret yhtiölainaosuudet, joiden myötä myyntihinnat ovat alkaen n. 37.200 euroa.

Asunnot myydään nyt valmiiksi vuokrattuina ja asuntojen keskineliöhinta jää yli 10% alueen keskineliöhinnan alle. (lähde: hintaseurantapalvelu).
Vuokratuotot ovat jopa 4,4 %, mikä on hyvä tuotto vastaavaan kaksioon Seinäjoella.
Vuokratuoton lisäksi asunnoilla on myös myyntipotentiaalia omistuskäyttöön tilavien neliöiden vuoksi.

Autopaikat ja autokatospaikat ovat omina osakkeinaan. Seitsemän asunnon ohessa myydään autokatospaikka vmh. 8000 euroa. Autokatospaikkojen hinnat eivät sisälly asuntojen hintaan.

 • Autopaikkoihin kohdistuva lainaosuus 5192,79€ (per 31.7.2021)
 • Autokatos- ja autopistokepaikkojen vastike on 1€ / m².
 • Autokatospaikan yhtiövastike: 13,00€/kk ja rahoitusvastike: 21,96€/kk.
 • Autokatospaikan vuokra 25,00€/kk.

Seinäjoki asuntosijoittajan silmin

Seinäjoen keskeisimmät investoinnit kohdistuvat talon- ja kadunrakentamiseen. Kadunrakentamisen suurimmat investoinnit ovat Ruukintien jatke ja Roveksen alue. Asumiseen tulee lisää tontteja.

Suurimmat talonrakennushankkeet:

 • Seinäjoen yhteiskoulun Honkavaaran korvaavat tilat ja uusi liikuntahalli (3,0 M€).
  Tähän saadaan valtionavustusta 750 000 euroa.
 • Kertunlaakson uuden alakoulun rakentaminen valmiiksi (2,2 M€)
 • Nurmo-talon peruskorjaus (1,3 M€)

Muita merkittäviä hankkeita:

 • Sillat, mukana Björkenheimin silta (1,5 M€)
 • Asemanseudun kehittäminen ja suunnittelu (0,95 M€)
 • Kevyen liikenteen väylät (0,9 M€)
 • Skeittipuisto (0,2 M€)

Atrian jätti-investointi siivittää Seinäjoen miljardin euron investointitavoitetta. Lisäksi Seinäjoelle rakentuu tämän ja ensi vuoden aikana maailman modernein ja ympäristöystävällisin datakeskus, joka käyttää ainoastaan vihreästi tuotettua sähköä. Datakeskus sijaitsee Itäväylän varrella.

Seinäjoen kasvu ja kehitys on jatkunut vuoden 2020 aikana myönteisesti. Asukasluvun ennustetaan kasvavan vuoden loppuun mennessä noin 500 asukkaalla. Kaupunki valittiin myös Suomen yritysmyönteisimmäksi kaupungiksi. Yhteinen missio on pitää Seinäjoen kaupunki menestyjien joukossa ja kiinnostavana kaupunkina myös tulevaisuudessa.

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus. Kaupungin väkiluku on noin 64.000 ja luku kasvaa ennusteiden mukaan jatkossakin. Tilastossa ”Muuttovoima kunnittain tammi-kesäkuussa 2021” Seinäjoen kokonaisnettomuutto oli plussalla loistavat 248 henkeä ja sijoittui tilastossa Suomen 13. parhaaksi.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa opiskelee noin 4 800 opiskelijaa ja opiskelumahdollisuuksia kaupungissa on laajasti: Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto, Seinäjoen yliopistokeskus ja Sedu-koulutuskuntayhtymä. Kaupunki on kansallisesti merkittävä yritys- ja työpaikka-alue, jossa isoja työllistäjiä ovat muun muassa Atria, SSAB ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.

Sijoituskaupunkina Seinäjoki on todella hyvä, sillä se sijaitsee Suomen pääradan varrella, josta on hyvät junayhteydet useaan suuntaan. Seinäjoella on runsaasti palveluita sekä kesätapahtumia. Kaupunki on tunnettu muun muassa Tangomarkkinoista, Provinssista ja Lakeuden Rististä. Seinäjoella on myös perinteikkäitä urheilujoukkueita useammassa eri pallolajissa

Joupin asuinalue

Jouppi on todella suosittu asuinalue Kyrönjoen länsipuolella, Seinäjoen keskustan läheisyydessä. Joupissa on kattavat palvelut, isot marketit ja teknologiapuisto Frami, minkä suurissa tiloissa toimii myös Seinäjoen ammattikorkeakoulu. SeAMK:ssa opiskelee n. 5000 opiskelijaa, joiden lisäksi Framilla työskentelee yli 1000 yritysten ja organisaatioiden työntekijää. Framin kokous- ja kongressikeskuksessa järjestetään vuosittain yli 800 tilaisuutta.

Joupin alueella sijaitsee myös Seinäjoen Ideapark, jossa on yli 100 liikettä ja K-Citymarket. Ideapark sijaitsee 21 hehtaarin tontilla, joka antaa mahdollisuuksia myös laajentua reilusti tulevina vuosina.

Lähistöllä on myös todella kattavat ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kuten Seinäjoen jäähalli, Liikuntakeskus Joupiska, tekonurmikentät ja Jouppilanvuoren elämysliikuntareitit.

Taloyhtiö – Asunto Oy Seinäjoen Riihikartano

As Oy Seinäjoen Riihikartano on v. 2017 rakennettu 5 kerroksinen hissillinen kerrostalo, joka sijaitsee osoitteessa Joupinmukka 4. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä ja asunnoissa on huoneistokohtainen lämmöntalteenottoHoitovastike on huoneistojen osalta 2,9€/m².

Jokaisella huoneistolla on käytettävissä oma irtaimistovarastokomero, minkä lisäksi taloyhtiön yhteisinä tiloina on väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, pyöräkatos ja -varasto. Yhtiön hallinnassa on 2 vieraspaikkaa ja 2 vuokra/invapaikkaa.

Taloyhtiössä on käytössä ovipuhelimet ja valokuituverkko, mikä helpottaa asukkaiden arkea. 10mb nettiyhteys sisältyy huoneistojen hoitovastikkeeseen ja lisää nopeutta saa ostettua aina 1000mb asti.

Pääomavastikkeet on yhtiöjärjestyksen mukaan tuloutettava siltä osin kun tuloutus ei tarkoituksen mukaisten veropoistojen ja varausten tultua hyödynnetyiksi johda yhtiölle tulon muodostumiseen.
Osakkaiden kertaosuussuorituksia varten on perustettu lainan lyhennysrahasto.

Korkosidos ja marginaali          Euribor 12 kk+0,98 %

Lainan päättymispäivä              29.02.2044

Lainaosuuden päivämäärä       31.07.2021

Lainaosuus maksettavissa        Kyllä

Taloyhtiö on taloudellisesti hyvässä kunnossa. Aiemmilta tilikausilta on kerääntynyt n. 50 000 euron hoitoylijäämä sekä n. 80 000 euron pääomavastikeylijäämä.

Taloyhtiö Asunto Oy Seinäjoen Riihikartano
Tyyppi Kerrostalo, 5 kerrosta
Rakennusvuosi 2017
Osoite Joupinmukka 4, 60320 Seinäjoki
Rakennuksia 1 kpl
Hissi Kyllä
Asuntojen määrä 71 kpl
Autopaikkojen määrä 50 kpl. Autohallipaikkoja 24 kpl ja sähköpistokepaikkoja 26 kpl.
Vastike Hoitovastike: huoneisto 2,9€/m²
Hoitovastike: autopaikka 1,00€/m²
Pääomavastike: huoneisto ja autopaikka 0,61€/m²
Taloyhtiön 2 vuokrattavaa autopaikkaa 20€ / kk / kpl.
Käyttökorvaukset Vesimaksuennakko 14,00€/hlö/kk
Tietoliikenne sisältyy vastikkeeseen
Lämmitysmuoto Kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys
Tontti Oma tontti, 4169 m2.
Energialuokka C-energialuokka

Tehdyt ja tulevat korjaukset

Yhtiössä suoritetut normaaleista vuosikorjauksista poikkeavat korjaus-, huolto- ja muutostyöt sekä kuntoselvitykset

 • Jätesyväsäiliömuutos; Twin-setti Molok 5m3 syväkeräyssäiliö jaettu keräysmuoville ja paperille V. 2020
 • B-talon edustan rajaus painekyllästetyllä aidalla ja asfalttialueen reunan muutos murskeelle. Perustajaosakas maksanut työn. v. 2020

Selvitys kunnossapitotarpeesta, käsitellään hallituksen kokouksessa

 • 2023 puuparvekkeiden palonsuojamaalauksien kartoitus / tarkistaminen ja huoltomaalaus

Muita sellaisia toimenpiteitä, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai osakehuoneistojen käytöstä aiheutuviin kustannuksiin, ei ole suunnitteilla toteutettavaksi vuosina 2021 – 2025.

Asunnot

Asunnot myydään valmiiksi vuokrattuna. Asunnoista 13 kappaletta on kaksioita ja yksi kolmio.
Seitsemälle asunnolle on autokatospaikka, joka on vuokrattuna asukkaalle.

Kaikki asunnot myydään hyväkuntoisina. Pisteytyksessä asuntojen lattiat, seinät, keittiöt ja kylpyhuoneet saivat arvosanaksi 2,5-3 (asteikolla 1-3).

Kohteen asunnot on kuvattu ja asuntojen kunnot dokumentoitu. Asunnot on hinnoiteltu asunnon kunnon, asuinkerroksen ja vuokran mukaan. Asukkaiden yksityisyyden vuoksi asuntokohtaiset kuvat toimitetaan nähtäväksi vain asunnon varaajalle.

Asunnoissa on joko hyvän kokoinen lasitettu parveke tai terassi. Osassa näkymät suuntautuvat vehreän sisäpihan suuntaan. Asuntojen keittiö on modernia yhteistä tilaa olohuoneen yhteydessä ja osassa tilat on rajattu saarekkeella. Asuntojen lattiamateriaalina on vaalea laminaatti ja seinäpinnat ovat maalattuja. Valkean, harmaan ja puun sävyt ovat ajattomat ja tyylikkäät. Koko asunnon kattava vesikiertoinen lattialämmitys lisää vuokralaisen asumismukavuutta.

Asunnoissa on laatoitetut ja tilavat kylpyhuoneet, joissa suihkutila on rajattu lasisella suihkuseinällä. Kylpyhuoneissa on tilaa pesukoneelle ja kalusteille. 71m² kolmiossa ja yhdessä 46,5m² kaksiossa on lisäksi kylpyhuonesauna.

Huoneistojen avarat keittiöt on toteutettu modernin tyylikkäillä vaaleilla sävyvalinnoilla. Keittiöissä on astianpesukone, jääkaappipakastin, liesitaso, kalusteuuni ja paikka mikroaaltouunille. Osassa huoneistoissa keittiö on rajattu saarekkeella.

Nyt on erinomainen tilaisuus hankkia valmiiksi vuokrattu ja yhtiölainoitettu sijoitusasunto Seinäjoen parhaalta paikalta

Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja kuin julkisen markkinan sivustot. Tässä kohteessa on loistavia ominaisuuksia, mm. tuloutettu yhtiölaina, valmiit vuokralaiset ja loistava sijainti. Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta.

Miksi tämä on mielestämme hyvä sijoituskohde?

 • Huippu mikrosijainti
 • AMK:n vieressä
 • Vuonna 2017 rakennettu kohde
 • Suuret tuloutetut yhtiölainat
 • Taloyhtiö taloudellisesti hyvässä kunnossa
 • Keskineliöhinta jää yli 10% alueen keskineliöhinnan alle
 • Tilavat huoneistot
 • Erinomainen vuokrattavuus
 • Ei isoja remontteja tiedossa pitkiin aikoihin

Alue

 • Kaikki palvelut, AMK, Ideapark ja keskusta ovat lähellä
 • Rauhallinen ja arvostettu asuinalue
 • Loistavat kulkuyhteydet

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä Mattiin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti