Sisältöön sitemap

Uusikaupunki, Kauppa Käy LKV

Uusikaupunki, Kauppa Käy LKV

Saimme välitykseen 10 rivitaloasuntoa hyvällä sijainnilla Uudenkaupungin Salmen asuinalueelta.

Asunnot sijaitsevat 2017 rakennetussa rivitaloyhtiössä, osoitteessa Isännänkuja 1. Neljä asunnoista on 36,5 m2 yksiöitä, kolme 46,5 m2 kaksioita ja kolme 48,5 m2 kaksioita. Asunnot myydään nyt valmiiksi vuokrattuna, todella alhaisilla myyntihinnoilla ja jopa 5% vuokratuotoilla!

Taloyhtiön sijainti on rauhallinen ja keskeinen. Uudenkaupungin keskustaan on matkaa reilut 3km, Valmet Automotiven uudelle autotehtaalle 2,5km ja TYKS Vakka-Suomen sairaalaan n. 2km.

Taloyhtiö on rakennettu kaupungin vuokratontille, jonka vuokra-aika on 50 vuotta ja tonttivuokra 5 507€ vuodessa. Lämmitysmuotona on sähkölämmitys, mikä mahdollistaa edullisemman yhtiövastikkeen.

Lämmityskustannuksia madaltaa rakennuksien katoille tehdyt aurinkopaneelijärjestelmät, sekä asunnoissa olevat ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumput lisäävät myös asumismukavuutta viilentämällä huoneilmaa kesähelteillä. Kaikissa asunnoissa on omat saunat ja piha-alueet, joissa on viihtyisät katetut terassit.

Uudehkojen asuntojen vuokrattavuus on ollut hyvä, eikä tyhjiä kuukausia ole juurikaan ollut. Korona sulki hetkellisesti autotehtaan ja aiheutti myös vuokrauksessa ongelmia, minkä vuoksi vuokria piti laskea. Nyt tehdas ovat auki ja muutenkin hyvää vuokrattavuutta vauhdittaa uuden akkutehtaan rakentaminen. Vuokrissa on varoja tehdä korotuksia vanhaan tasoon, mikä nostaa reilusti tuottoja.

Yksiöiden vanhat vuokrat ovat n. 600€ /kk ja kaksioilla lähes 700€ /kk.

Velattomat pyyntihinnat ovat alkaen 89 500 euroa ja yhtiölainan ansiosta myyntihinnat ovat noin 22 000 euroa!

Nyt on mahdollisuus päästä kiinni uudehkoon sijoitusasuntoon noin 22 000 euron myyntihinnalla. Rahoitusvastikkeet on tuloutettu ja isoimpia kaksioita lukuun ottamatta kaikki asunnot ovat kassavirtapositiivisia! Isoimmatkin kaksiot jäävät vain reilut kolmekymmentä euroa kassavirtanegatiiviseksi kuukausittaisten lainalyhennyksien jälkeen.

 

Uusikaupunki asuntosijoittajan silmin

Uusikaupunki on noin 15 800 asukkaan rannikkokaupunki, joka sijaitsee 70km päässä Turusta. Seutukuntansa pääkeskus on tunnettu kauniista puutalokeskustastaan sekä Valmet Automotiven autotehtaasta. Tehtaan massiivisten rekrytointien myötä kaupungin hitaasti laskeva väkiluku kääntyi nousuun vuonna 2017.

Valmet Automotivella on aikomuksena käynnistää myös autojen akkutuotanto Uudessakaupungissa v. 2021. Akkutehtaan liikevaihdon povataan kasvavan jopa autonvalmistusta suuremmaksi, mikä luo lisää työpaikkoja ja vetovoimaa kaupungille.

Kaupungissa on mm. Vakka-Suomen sairaala, terveysasema, kuusi peruskoulua, lukio, ammattioppilaitos ja elokuvateatteri. Urheilumahdollisuuksista merkittävimpiä ovat hiihtoputki, uimahalli ja kansainväliset vaatimukset täyttävä Sorvakon urheilukenttä. Näiden lisäksi on mm. 18-reikäinen golfkenttä, runsaasti kuntosaleja ja paljon muuta!

Uusikaupunki on nimestään huolimatta vanha kaupunki, onhan se perustettu jo vuonna 1617. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat puutalokeskustan lisäksi 1600-luvulla rakennettu vanha kirkko, sekä Bonk- ja automuseot. Kesäisin Uudenkaupungin upea saaristo kerää runsaasti mökkeilijöitä ja veneilijöitä.

Salmen alue

Nyt myyvät asunnot sijaitsevat luonnonläheisellä Salmen asuinalueella, osoitteessa Isännänkuja 1.

Alue sijaitsee vain reilun kolmen kilometrin päässä keskustasta ja 2,5 kilometrin päässä autotehtaalta. Sijainti on rauhallinen ja tarjoaa loistavat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Järvien rantoja kiertää kattava ulkoilureitistö pyöräilyyn ja lenkkeilyyn, ja talvisin järven jäällä on mahdollista hiihtää ja luistella.

Asunnot

Nyt myytävät sijoitusasunnot ovat hyväkuntoisia ja laadukkaasti rakennettuja. Kaikissa asunnoissa on oma sauna kylpyhuoneen jatkona, piha-alue omalla terassilla ja ilmalämpöpumput. Lattiapinnat ovat pääasiassa laminaattia. Eteisessä on vinyylilattia ja märkätiloissa laatta. Myös sälekaihtimet kuuluvat varustukseen. Asuntojen värimaailmoja on muutamaa erilaista: tummat lattiat yhdistettynä vaaleisiin keittiöihin, sekä tummat lattiat yhdistettynä tummiin keittiöihin.

Modernit avokeittiöt sijaitsevat olohuoneen yhteydessä. Keittiöiden varustukseen kuuluu laadukkaat kaapistot, astianpesukone, kalusteuuni, liesituuletin ja jääkaappipakastin.

Nykyaikaisissa kylpyhuoneissa neliöt on käytetty todella tehokkaasti. Tilassa on suihkun lisäksi WC sekä pieni kodinhoitotila vaatekaapistolla ja pöytätasolla. Tason alla on tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Lasinen suihkuseinä ja tyylikkäät laatat viimeistelevät kokonaisuuden. Märkätiloissa on sähköinen lattialämmitys.

36,5 m2 yksiöissä on avara pohjaratkaisu avokeittiöllä ja katetulla terassilla. Keittiöissä on laadukkaat kaapistot, sähköliesi, liesituuletin ja tiskikone. Moderneissa kylpyhuoneissa on tyylikkäät sävyt, hyvin säilytystilaa ja liitännät pyykinpesukoneille.

46,5 m2 kaksioissa on olohuoneen ja keittiön lisäksi erilliset makuuhuoneet. Asunnoilla on omat viihtyisät terassit ja piha-alueet. Varustelut ja materiaalit ovat yksiöitä vastaavia.

48,5 m2 kaksioissa on olohuoneen ja keittiön lisäksi erilliset makuuhuoneet. Asunnoilla on omat viihtyisät terassit ja piha-alueet. Varustelut ja materiaalit ovat yksiöitä vastaavia.

Taloyhtiö

Asunto Oy Uudenkaupungin Salmin Kaari on Uudenkaupungin edulliselle, 4667 m2 kokoiselle vuokratontille rakennettu rivitaloyhtiö. Tonttivuokra on 5 507 euroa vuodessa ja tontin vuokra-aika 50v., aina vuoteen 2067 asti.

Taloyhtiön on rakentanut Aatelitalot ja se on tehty laadukkaista tilaelementeistä. Yhtiön kahden vuoden takuukorjaukset on pääosin tehty, eikä jäljellä ole kuin pari pientä viilausta. Lämmitysmuotona on toimintavarma sähkölämmitys, jonka lisäksi asunnoissa on omat ilmalämpöpumput ja taloyhtiön katoilla aurinkopaneelijärjestelmät.

Jokaisella asuinhuoneistolle kuuluu yksi tolpallinen autopaikka, joista ei tällä hetkellä peritä maksua ollenkaan. Yhtiöllä on lisäksi 5 kylmää autopaikkaa.

Kaapeli-TV ja laajakaistamaksu sisältää 10mb taloyhtiölaajakaistan.

Yhtiöön kuuluu kolme asuinrakennusta ja erillinen lämmin varastorakennus. Varastorakennuksessa on jokaiselle asunnolle oma varasto, joiden lisäksi vielä yhteinen pyörä-/ulkoiluvälinevarasto.

Taloyhtiö Asunto Oy Uudenkaupungin Salmin Kaari
Tontti Vuokratontti
Tyyppi Rivitalo, 1 kerros
Rakennusvuosi 2017
Lämmitysmuoto Sähkölämmitys. Vuokra-asunnoissa vuokralainen maksaa lämmityksen.
Osoite Isännänkuja 1, 23500 Uusikaupunki
Rakennusten määrä 3 kpl
Hissi Ei hissiä
Asuntojen määrä 19 kpl
Autopaikkojen määrä 24 autopaikkaa. Taloyhtiön, 19 tolpallista, 5 ilman tolppaa.
Hoitovastike 2,7 € / m2
Käyttökorvaukset – Vesimaksu kulutuksen mukaan
– Kaapeli-TV ja laajakaistamaksu 14,8e / kk
– Autopaikat ovat tällä hetkellä ilmaisia
Energialuokka C
Kaapeli-TV On

Taloyhtiössä tehdyt remontit:
• Rakentajan takuukorjaukset 9.2018

Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2020-2024:
• Ei kunnossapitotarvetta

Yhtiölaina kohteessa

Huoneistoihin kohdistuu varaustaulukon mukaiset yhtiölainat, n. 67 410 – 89 573 euron väliltä.

Yhtiölainan korko on 1,0 % ja viimeinen maksuerä on 8.12.2042. Laina on Handelsbankenista.

Pääomavastikkeet ovat 8.9e / m2 / kk. Pääomavastikkeet ovat kirjanpidossa tuloutettu ja lyhennykset siten vähennyskelpoisia verotuksessa.

Yhtiölainojen määrät on päivätty 28.2.2021. Myyntihinnat ovat velattomia hintoja, joten mahdolliset yhtiölainan lyhennykset siirtyvät korkoja lukuun ottamatta myyntihintaan.

NÄISTÄ SYISTÄ KANNATTAA SIJOITTAA TÄHÄN KOHTEESEEN

-Todella alhainen myyntihinta isolla yhtiölainaosuudella

-Omat saunat, piha-alueet ja terassit kaikissa asunnoissa

-2017 rakennettu taloyhtiö ilman remonttihuolia

-Vuokralaiset ovat pääasiassa työssäkäyviä ja kaikki edellytykset pitkille vuokrasuhteille ovat olemassa

-Laadukkaat asunnot ja hyvin rakennettu taloyhtiö

-Matala vastike ja aurinkopaneelijärjestelmä yhtiössä

-Kaupungin työllisyystilanne paranee ja siellä tehdään investointeja

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Isännöitsijäntodistukset
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat
-Kuvia kohteesta

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti