Sisältöön sitemap

Uudehkoja sijoitusasuntoja Lahdesta ja Hämeenlinnasta - valmiiksi vuokrattuja ja erinomaisilla sijainneilla

Uudehkoja sijoitusasuntoja Lahdesta ja Hämeenlinnasta - valmiiksi vuokrattuja ja erinomaisilla sijainneilla

Nämä sijoitusasunnot ovat löytäneet uudet omistajat, ja myynti on päättynyt ja kohteen tietoja poistettu tältä sivulta. Mikäli missasit tämän kohteen etkä kuulu vielä meidän sähköpostilistallemme, jossa ilmoitamme ensimmäisenä aina kun tuomme uuden kohteen täynnä loistavia sijoitusasuntoja myyntiin, liity sähköpostilistallemme painikkeesta.

Emme lähetä spämmiä, vain ja ainoastaan mahdollisuuksia vaurastua asunnoilla sekä tietoa asuntosijoittamisesta. Voit poistua listalta helposti milloin vain.

 

Saimme välitykseen yhteensä 20 uudehkoa asuntoa hyviltä sijainneilta Lahdesta ja Hämeenlinnasta.

Esittelemme molemmat kohteet tällä sivulla, ja myöskin molempien kohteiden sijoitusasuntojen varaukset tehdään tällä sivulla. Katsotaan varaustaulukkojen jälkeen ensin läpi Lahden kohde, ja sen perään Hämeenlinnan kohde.

Hämeenlinna sijoituskohteena

Hämeenlinna on Kanta-Hämeen maakuntakeskus ja Suomen 11. suurin kaupunki. Asukkaita Hämeenlinnassa on noin 67 000 ja kaupunki on tunnettu muun muassa Vanajanlinnasta ja moottoritien yläpuolelle rakennetusta suuresta kauppakeskus Goodmanista. Hämeenlinnan sijainti on maantieteellisesti erinomainen, sillä se sijaitsee moottoritien ja pääradan varressa Tampereen ja Helsingin välillä.

Pellervon taloustutkimuksen mukaan vuokrat ovat nousseet yksiöiden osalta reippaasti Hämeenlinnassa, ja vuokrien nousu oli keskimääräistä nopeampaa verrattuna muihin kaupunkeihin.

Hämeenlinnassa suhteellisen edulliset yksiöiden neliöhinnat ja korkeat vuokrat nostavat kaupungin ennustetun vuokratuoton ennen veroja vertailun kaupunkien kolmanneksi suurimmaksi ja kokonaistuoton toiseksi suurimmaksi. Saman tutkimuksen mukaan keskiarvollinen vuokratuottoprosentti yksiöissä tulee olemaan lähivuosinakin kärkipäässä Suomen kaupunkeja vertailtaessa.

Hämeenlinnassa toimii Kanta-Hämeen keskussairaala ja Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, joka on kasvava koulutuskeskittymä sekä kaikkien HAMK:n tutkimusyksiköiden kotikampus. Ammattiopisto Tavastia on kaupungin merkittävin toisen asteen ammattioppilaitos. Hämeenlinnan suurin yksityinen työllistäjä on SSAB European terästehdas, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Hämeenlinnassa on rakenteilla Huhtamäen tehdaskiinteistö, uusi keskussairaala, vankila sekä kaupan ja tuotannon alan toimitiloja. Kaupungissa on monia perinteikkäitä palloilulajiseuroja. Hämeenlinnassa vesistöt ja luonto ovat voimakkaasti osana kaupunkia ja alueelta löytyy useita luonnonsuojelualueita.

Kaikkiin nyt välitettäviin asuntoihin annetaan myyjän toimesta ilmainen 6kk vuokravälitys, alkaen myyntihetkestä. Eli mikäli nykyinen vuokralainen irtisanoo, etsitään uusi vuokralainen tänä aikana veloituksetta.

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus