Sisältöön sitemap

Sijoitusasuntoja Yliopiston vierestä Vaasan Palosaaresta

Sijoitusasuntoja Yliopiston vierestä Vaasan Palosaaresta

Tämä kohde on myyty!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jatkossa tiedon myytävistä sijoitusasunnoistamme!

Vielä yksi sijoitusasunto tarjolla Vaasan Palosaaren osoitteessa Pursimiehenkatu 25-27 vuonna -96 valmistuneesta taloyhtiöstä.

Moni sijoittaja on ollut vähintäänkin tyytyväinen sijoitukseensa tässä kohteessa, koska myyntihinnat olivat selvästi alle markkinatason. Tilanne on vielä myyntihetkestä parantunut, koska taloyhtiön vastike oli kaksioiden myyntihetkellä 4,20€/m2 ja se saadaan nyt laskettua 3,80€/m2.

Tarjolla on enää yksi 54 neliöinen valmiiksi vuokrattu kaksio.

Vaasan Palosaaressa sijaitsee mm. Vaasan yliopisto ja ammattikorkeakoulu. Vaasan keskustaan on matkaa vain n. 2km. Tässä kohteessa täyttyvät kaikki hyvän sijoitusasunnon kriteerit.

Kaksiot

Asunto A4 (54 m2) kaksioon ei kohdistu remontteja. Asunnosta voi tehdä kaupat heti ja se myydään vuokrattuna. Asunnon vuokra on 650€/kk, eikä ei ole korotettu ainakaan 2 vuoteen, joten vuokrankorotusta kannattaa harkita.

Asunnon markkinahinta on noin 122.000€. Vastaavan tyyppinen, mutta laminaattilattialla varustettu asunto kerrosta ylempää myytiin välittäjän kautta hintaan 128 000€. Taloyhtiöstä on myyty kaksioita kylppäri- ja keittiöremontin jälkeen parhaimmillaan eteenpäin yli 150.000€:lla. Myymme tämän viimeisen asunnon edullisesti, hintaan 105 000 euroa, joten julkisessamarkkinassa myymällä tästä asunnosta on mahdollista tehdä hyvä voitto.

Taloyhtiö

Vuonna -96 rakennettu talo on päällepäin erittäin siistissä kunnossa sekä talotekniikan puolelta remonttihuoleton sijoituskohde pitkäksi aikaa.

Taloyhtiö As Oy Vaasan Pursimiehenkatu 25-27
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1996
Osoite Pursimiehenkatu 25-27, 65200 Vaasa
Asuntojen määrä 48
Kerrokset 3-4
Vastike 3,80€/m2
Käyttökorvaukset Ennakkovesimaksu 23€/hlö, tasataan kulutusta vastaavaksi
Hissi On
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Tontin omistus Vuokra, vuoteen 2067 saakka

Vaasa sijoituskohteena

Vaasa on n. 67 000 asukkaan yliopistokaupunki. Vaasan alueella asuu kaiken kaikkiaan noin 114.000 henkilöä ja se kuuluu maan voimakkaimmin kasvaviin ja parhaiten menestyviin seutuihin. Väkiluku on kasvanut tasaisen varmasti.

Opiskelumahdollisuudet ovat Vaasassa erinomaiset. Opiskelijoita on yli 13.000 korkeakouluissa ja 4.000 ammatillisessa koulutuksessa.

Lisätietoja Vaasan seudusta.

Vaasan Palosaaren alue

Palosaari on Vaasan arvostetuimpia alueita niin opiskelijoiden kuin omistusasujienkin kesken. Erinomainen sijainti lähellä keskustaa ja opiskelupaikkoja tekevät Palosaaresta suositun unohtamatta ympäröivää merta.

Asuntojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat niin Vaasan yliopisto kuin ammattikorkeakoulukin. Palosaaresta löytyy myös suuri kuntokeskus, Wasa Sports Club sekä Vaasan yrityskeskus, valtion virastotalo sekä Ylen Vaasan toimipiste.

Aikataulu ja toimintatavat

Remontoitavista asunnoista maksetaan tässä vaiheessa 2.500€:n käsiraha ja loput kauppahinnasta, kun asunto on valmis. Muista asunnoista kaupat voidaan tehdä sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm: yhtiöjärjestys, yhtiön talousarvio ja kunnossapitotarveselvitys.

Miksi tämä kohde?

Alue

  • Erinomainen sijoituskaupunki
  • Upea sijainti opiskelupaikkojen vieressä
  • Hyvä vuokrattavuus

Asunnot

  • Sijoittajalle optimaalisen kokoisia pieniä asuntoja
  • Yksiöt ovat täysin remontoituja
  • Hyvät modernit ja tehokkaat pohjaratkaisut
  • Erinomainen taloyhtiö ilman remonttihuolia

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti