Sisältöön sitemap

Sijoitusasuntoja Joensuusta - vuokratuotot jopa 10%!

Sijoitusasuntoja Joensuusta - vuokratuotot jopa 10%!

Valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja tarjolla yliopistokaupunki Joensuusta!

Joensuun Rantakylästä tarjolla 21 siistikuntoista asuntoa, joista valtaosa on valmiiksi vuokrattuna. Rantakylässä on tarjolla hyvät peruspalvelut, ruokakauppoja ja alue sijaitsee kauniin Pielisjoen läheisyydessä. Ydinkeskustaan matkaa on noin 3 km ja matka-aika suoralla linja-autoyhteydellä kestää vain 15 minuuttia. Itä-Suomen yliopisto toimii keskustan tuntumassa.

Tarjolla on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joista jokaisessa on jonkin verran myös yhtiölainaa. Talot ovat jykeviä v.1975 valmistuneita, 3 kerroksisia tiiliverhottuja kerrostaloja. Taloyhtiöön on tehty mukavasti remontteja mm. käyttövesiputkistot sekä runkolinjat on uusittu.

Kaikkien asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu 2000-luvulla, sekä huoneistoja on järjestelmällisesti remontoitu aina asukkaiden vaihtuessa.

Joensuu sijoituskohteena

Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus ja se on asukasluvultaan Suomen 12. suurin kaupunki. Asukkaita Joensuussa on reilut 76.000 ja väestöennusteen mukaan asukasluku kasvaa tulevina vuosikymmeninä. Joensuu on tunnettu opiskelijakaupunkina ja Itä-Suomen yliopiston toimintoja on keskitetty entisestään kaupunkiin, mikä on lisännyt vuokra-asuntojen kysyntää. Joensuun kokonaisvuokrataso on suhteellisen korkea. Itä-Suomen yliopiston kampuksella opiskelee lähes 8.000 opiskelijaa ja Karelia-ammattikorkeakoulun Joensuun kampuksella noin 3.600 opiskelijaa. Ammatillista koulutusta Joensuussa tarjoaa myös laajasti Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria.

Joensuu sijaitsee Pielisjoen varrella ja kaupunki on maantieliikenteen tärkein solmukohta Pohjois-Karjalassa. Monien valtatieyhteyksien lisäksi Joensuu on tärkeä rautateiden risteysasema sekä kaupungista on suora lentoyhteys Helsinkiin useamman kerran päivässä. Kaupunkisuunnittelussa on huomioitu viheralueiden monipuolisuus ja 2000-luvun alussa Joensuun keskustassa on tehty suuria kaupunkikuvaan vaikuttavia investointeja, muun muassa kävelykeskustaprojekti.

Joensuu on vilkas kulttuurikaupunki ja tunnetuin vuosittainen tapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Ilosaarirock. Joensuu on myös aktiivinen urheilukaupunki ja useammassa lajissa urheillaan pääsarjatasolla. Vuonna 2018 Joensuuhun valmistui Suomen nykyaikaisin pesäpallostadion laajoilla katetuilla katsomoalueilla. Kaupungin suurimpia työnantajia yksityiseltä sektorilta ovat Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Abloy Oy ja John Deere Forestry Oy.

 

Rantakylä asuinalueena

Rantakylän asuinalue sijaitsee Pielisjoen läheisyydessä ja noin 3 kilometrin päässä Joensuun ydinkeskustasta. Suoralla bussiyhteydellä matka kestää noin 15 minuuttia. Rantakylän kaupunginosassa on tarjolla hyvät peruspalvelut ja aluetta on kehitetty lähiaikoina.

Rantakylässä sijaitsee liikekeskus, ruokakauppoja, terveysasema, uimahalli, kirkkoja ja useita päiväkoteja sekä kouluja. Vuonna 2019 avatussa uudessa Rantakylän normaalikoulussa toimii esiopetus sekä luokka-asteet 1-9 ja lähistöllä toimii Pataluodon koulu samoilla luokka-asteilla. Rantakylään valmistui myös vuonna 2019 uusi liikunta- ja urheiluhalli.

 

Taloyhtiö – Asunto Oy Joensuun Yrittäjienpursi

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti