Sisältöön sitemap

Pieniä asuntoja uudiskohteesta yli 5% vuokratuotolla!

Pieniä asuntoja uudiskohteesta yli 5% vuokratuotolla!

Asiakkaillemme on taas tarjolla hyvä sijoitusmahdollisuus!

Saimme ennakkomyyntiin uudiskohteen Nurmijärveen kuuluvasta Klaukkalasta. Asunnot on hinnoiteltu erittäin houkuttelevasti ja tulevat nyt ennakkomyyntiin vain meidän ja rakennusliikkeen asiakkaille. Näitä asuntoja tuskin tulet löytämään julkisesta markkinasta, ainakaan näin edullisesti.

Kasvavasta Klaukkalasta on matkaa Helsinkiin alle 30 kilometriä ja Espoon sekä Vantaan rajalle vain n. 5 kilometriä.  Kohteen asunnot ovat sijoittajalle optimaalisen kokoisia, hyvällä yhtiölainalla ja yli 5% vuokratuotolla varustettuja yksiöitä sekä kaksioita.

Saimme neuvoteltua erikoistarjouksena kauttamme varauksen tekeville parvekelasitukset ja/tai autopaikan puoleen hintaan!

Myytävät asunnot

Asunto Oy Nurmijärven Valokas on 47 asunnon kerrostalo Klaukkalassa Nurmijärvellä. Nimensä mukaan kaikista Valokkaan asunnoista on tehty mahdollisimman valoisia. Tämä on onnistunut hyvillä pohjaratkaisuilla ja suurilla ikkunoilla.

Varustelutasoltaan asunnot ovat keskimääräistä uudiskohdetta laadukkaampia.

 • Jokaisessa asunnossa on oma parveke, joka tuo muuten kompakteihin asuntoihin mukavasti elintilaa
 • Tavallista korkeampi huonekorkeus, aina vähintään 285 cm
 • Isot ikkunat, lähes lattiasta kattoon
 • Asunnoissa ei ole pattereita, vaan kaikkiin asuntoihin on tehty vesikiertoinen lattialämmitys

1H+KT-asuntojen keittiöissä on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upote‚ttu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla. Kaksioissa ja kolmioissa on neljän levyn liesitaso, kalusteeseen upote‚ttu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin (poikkeuksensa 32 m2:n asunnot, joissa on jääkaappi pakastinlokerolla).

Keittöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden lattiamateriaalina on lautaparketti. Pesuhuone-, sauna- ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on keraaminen laa‚tta.

Huoneistoparvekkeille on mahdollista tilata lisätyönä parvekelasitus. Maantasoasunnoille on mahdollista tilata lisätyönä terassilasitus. Parvekelasitus 25.10. mennessä varanneille -50% (yksiöt 750€ ja kaksiot 1000€)!

Hinnasto

Taloyhtiö

Asunto Oy Nurmijärven Valokas rakennetaan Nurmijärven Klaukkalaan yhtiön vuokraamalle tontille 543-3- 64-3 osoitteeseen Tilkankuja 3B, 01800 Klaukkala. Yhtiö muodostuu yhdestä 5-kerroksisesta kerrostalosta, jossa on yhteensä 47 asuntoa. Samalle tontille tullaan rakentamaan myös Asunto Oy Nurmijärven Hurmuri ja Asunto Oy Nurmijärven Jalotar.

Tonttivuokran osuus vastikkeessa on n. 0,8€/m².

Klaukkala sijoituskohteena

Nurmijärven eteläosassa sijaitseva Klaukkala on kunnan taajamista suurin ja monipuolisin. As. Oy. Klaukkalan Valokas rakentuu Nurmijärven ka‚ttavimpien kunnallisten ja kaupallisten palveluiden lähelle.

Kävelymatkan päässä ovat niin päiväkodit, koulut ja terveyskeskus kuin pienet ja isommat liikkeetkin. Omalla autolla pääset noin 10 minuutissa Kivistön asemalle kehäradan varteen. Myös Vantaan, Espoon ja Hyvinkään kauppakeskukset ja -keski‚ttymät ovat nopean automatkan päässä. Suora bussilinja vie Helsinkiin, ja halutessasi voit jäädä pois Kivistössä ja jatkaa matkaasi kehärataa pitkin. Autolla matkaa Hämeenlinnanväylälle on vain viitisen minuuttia, ja siitä puolisen tuntia niin olet jo Helsingin keskustassa.

• Kävelymatka Klaukkalan palveluihin: päiväkodit, ala- ja yläkoulut, lukio, kirjasto, neuvola, terveysasema, hammashoitola sekä pankki-, ravintola-, kaupalliset ja muut palvelut

• Vieressä urheilualue, jossa mm. lämmite‚ttävä tekonurmiken‚ttä, jalkapallohalli, 3 tennisken‚ttää, kuntosali, yleisurheilukenttä sekä jää- ja tennishallit

• Hämeenlinnanväylä noin 5 min, Kehä III noin 10 min, Kivistön asema kehäradan varrella noin 10 min, Helsingin keskusta noin 30 min

Aikataulu ja toimintatavat

Kohteen myynti alkaa tänään perjantaina 18.10.2018 klo 10.00. Varausvaiheessa asunnoista maksetaan 2.000 €:n varausmaksu. RS-valmiuden kohde saa todennäköisesti marraskuun lopussa, jolloin varsinaisten kauppojen teko voidaan aloittaa. Itse kaupanteon ostaja hoitaa rakennusliikkeen (T2H) kanssa.

Miksi tämä kohde?

Asunnot

 • Hyvä vuokratuotto ja oman pääoman tuotto uudiskohteelle
 • Tuloutettu yhtiölaina 5 vuoden lyhennysvapaalla
 • Parveke jokaisessa asunnossa
 • Tehokkaat ja valoisat pohjaratkaisut

Alue

 • Kasvava kaupunki Helsingin lähellä
 • Lyhyt etäisyys Klaukkalan keskustaan
 • Viihtyisä ja rauhallinen alue

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti