Sisältöön sitemap

3 valmiiksi vuokrattua sijoitusasuntoa Jyväskylästä 11% vuokratuotolla!

Pupuhuhdantie 24

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Pupuhuhdantie 24, 40340 Jyväskylä
Valmistumisvuosi
1980
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
11%
OPO %
35%
Myyntihinnat
41 852 - 43674€
Velattomat hinnat
42 700 - 44 900€
Yhtiölaina
0 - 1226€
Varaa asuntoja

Myydään kolme valmiiksi vuokrattua sijoitusasuntoa Pupuhuhdasta, kaikki yli 11% vuokratuotoilla!

Asunnot sijaitsevat v. 1980 rakennetussa isossa 74 asunnon taloyhtiössä Pupuhuhdantien päässä, osoitteessa Pupuhuhdantie 24.
Hyvin hoidettua, omalle tontille rakennettua taloyhtiötä on remontoitu kattavasti 2000-luvulla. Sijoittajia hellii erityisen edullinen 2,6 e / m2 hoitovastike, mikä tekee isommista asunnoista todella hyvin tuottavia. Talous ei matalasta vastikkeesta huolimatta ole suinkaan kuralla, vaan yhtiöllä on todella hyvät kassavarat. Hoitokate oli yli 11.000 euroa ylijäämäinen v. 2020, sekä siirtyvä hoitovastikejäämä jopa yli 78.000 euroa.

Kaikki nyt myytävät asunnot sijaitsevat samassa rapussa kerroksissa 4-5. Yksi asunnoista on kolmio ja kaksi erikokoisia kaksioita.

Asunnot ovat hyvin varusteltuja, kaikista löytyy astianpesukone sekä kylpyhuoneesta paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle. Kaikille asunnoille kuuluu myös oma autopaikka, mikä helpottaa vuokrausta merkittävästi. Asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet on remontoitu v. 2005, jolloin taloyhtiössä on tehty laajempaa peruskorjausta. Pintoja on osittain uusittu myös tämän jälkeen. Kaikkiin asuntoihin kuuluu omat parvekkeet, jotka ovat myös lasitettu.

Asunnot B49 ja B50 on juuri vuokrattu puhtaat luottotiedot omaaville vuokralaisille. Asuntojen B49 ja B50 vuokrasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on 28.2.2023, joten helppoa vuokratuloa on luvassa! Asunnon B51 asukkaat ovat viihtyneet talossa jo jonkin aikaa.

11% vuokratuotto pitää huolen siitä, että kassavirta on positiivinen vaikka 100% velkavivulla!

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Lisätietoja kohteesta

+
Jyväskylä sijoituskohteena

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä vertaillessa Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä ylitti hiljattain 140 000 asukkaan rajapyykin ja nousi samalla asukasluvultaan Suomen 7. suurimmaksi kaupungiksi. Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, sekä kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 42 000 opiskelijaa, joista noin 14 500 opiskelee Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, sillä opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

+
Pupuhuhta asuinalueena

Pupuhuhta sijaitsee n. 3,5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Bussit kulkevat tiheään aivan talon edestä. Lähin ruokakauppa sijaitsee vain 600 metrin päässä ja kaupungin isoin ostoskeskus Kauppakeskus Seppä n. 1,7 kilometrin päässä. Pupuhuhdan liikekeskukseen on matkaa vain 300 metriä. Liikekeskuksesta löytyy mm. Jyväskylän keilahalli ja pizzeria. Alueen maine ei ole paras mahdollinen, mutta hyvän sijainnin ja kohtuullisten vuokrien johdosta vuokralaisen löytäminen on suhteellisen helppoa.

+
Tehdyt ja tulevat remontit:

Taloyhtiössä tehdyt remontit:

-2001 Elementtien uusintamassaus
-2003 Rappukäytävien maalaus sekä julkisivujen ulkomaalaus
-2003-2005 huoneistojen sisäremontit sisältäen käyttövesiputkien uusimista
-2004 parvekkeiden kunnostus ja maalaus (vain B-talo), vesikourujen uusiminen, jätekatoksen uusiminen, uusien autolämmitystolppien tekeminen 40 autolle, sekä yhteistilojen kunnostusta (mm. pesutupa ja pyörävarastot)
-2005 antenniverkon uusiminen
-2008 lämmönsiirtimen uusiminen
-2009 a-talon hissisaneeraus ja B-talon parvekkeiden lasitus, sekä parvekelattioiden pinnoitus
-2010 kaikkien autolämmitystolppien lukostojen uusiminen
-2012 ilmanvaihtojärjestelmän nuohous ja säätö, sekä lukitusjärjestelmän sarjoittaminen uusille avaimille
-2015 A-talon parvekkeiden lasittaminen
-2015 kaikkien parvekeovien uusiminen, sekä B44 sisäänkäyntilipan rakentaminen ja taloyhtiön kaikkien puisten ulko-ovien uusiminen
-2018 vesikattojen uusiminen ja samalla ilmanvaihtokoneiden kunnostus

 

Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2021 – 2026

-10 vuoden PTS:n sisältämän kiinteistön peruskuntoarvion teettäminen ja sen pohjalta yhtiön tarpeellisten korjaus- ja kunnostustoimien määrittely
-Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihtojärjestelmän säätö
-Ikkunoiden uusiminen

Varaa asuntoja

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Miksi tämä kohde?

Erittäin hyvä vuokratuotto

Hyville vuokralaisille vuokratut asunnot

Positiivinen kassavirta vaikka 100% velkavivulla

Oma tontti

Sijainti palveluiden läheisyydessä, kasvavan Seppälän kyljessä

Matti Honkasalo

Kiinteistönvälittäjä, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com

Jätä meille viesti