Hei, olen Joni. Toimin Sijoitusasunnot.comilla asiakaspalvelijana sekä hoidan erilaisia asioita mitä vuokralaiset ja muut tahot meidän omistamissa kohteissa keksivätkään järjestää. Pyrin omalta osaltani vastaamaan siitä, että asuminen kohteissamme olisi mahdollisimman helppoa ja viihtyisää.

Olen käynyt vähän harrastelemassa golfia juniori-ikäisenä ja siinä vierähti useampi vuosi SM-tasolla. Golf on opettanut pitkäjänteisyyttä sekä paineensietokykyä arkielämääni. Työelämässä olen tottunut toimimaan vilkkaassa työympäristössä, joka vaatii jatkuvasti nopeita päätöksiä ja se on tukenut edistymistäni elämässäni. Luonteeltani kuvailisin itseäni rehdiksi, huumorintajuiseksi sekä tiimipelaajaksi. Haastan itseäni mielelläni, sekä haluan jatkuvasti oppia uutta.
Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi ystävien ja läheisten ihmisten kanssa. Matkustaminen on suurimmista intohimoistani ja erittäin lähellä sydäntäni. Golfia tulee harrastettua kesällä ja talvella puolestaan pelailen kaikenlaisia muita palloilulajeja.

Sijoitusasunnot.com henkilöstö

Henri Neuvonen

Jouko Neuvonen

Santtu Pesonen

Anne Aaltola

Jenni Tikkanen