LATAA MAKSUTON VUOKRATUOTTOLASKURI

Vuokratuottolaskurilla lasket asunnon todellisen tuoton, mikä on asuntosijoittamisen tärkeimpiä asioita. Olemme luoneet helppokäyttöisen excel-pohjaisen laskurin, jolla voit selvittää minkä tahansa sijoitusasunnon tuoton hetkessä!

Uudella, edistyneemmällä, vuokratuottolaskurillamme voit helposti laskea peruslaskut kuten vuokratuoton ja oman pääomantuoton. Laskuri laskee sinulle automaattisesti myös muut tärkeät laskut kuten kassavirran ennen ja jälkeen verojen. Laskuri osaa ottaa huomioon myös yhtiölainan ja pankkilainan erot sekä ymmärtää miten tuloutettu rahoitusvastike vaikuttaa laskelmiin!

Laskin helpottaa sinua myös hallitsemaan riskejä, sillä se laskee sinulle suoraan erilaisten riskiskenaarioiden kuten korkojen nousun tai tyhjien kuukausien vaikutuksen asuntosi tuottoon. Laskurin avulla voit myös helposti selvittää miten esimerkiksi tulossa oleva putkiremontti vaikuttaa asuntosi vuokratuottoon.

Saat ladattua vuokratuottolaskurin ilmaiseksi liittymällä alla olevalla lomakkeella sähköpostilistallemme!

Lataa vuokratuottolaskuri ilmaiseksi

Välittömästi liittymisesi jälkeen saat linkin sähköpostiisi, jolla saat ladattua vuokratuottolaskurin. Lähetämme sähköpostilistallemme vain hyödyllistä lisätietoa asuntosijoittamisesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Liittymällä saat käyttöösi kaikki seuraavat edut

  • Ammattimaisen vuokratuottolaskurin
  • Kaksi vuokrasopimuspohjaa
  • Kauppakirjapohjan asunto-osakekauppoihin
  • Tarjouksia alle markkinahintaisista asunnoistamme
  • Excel-taulukon tuottojen seuraamiseen
  • Paljon muita hyödyllisiä työkaluja asuntosijoittamiseen

Sijoitusasunnot.com –
Asuntoja alle markkinahinnoin

Kiinnostaako asuntosijoittaminen ja alle markkinahintaiset sijoitusasunnot? Tervetuloa mukaan jo yli 15 000 asuntosijoittajan sähköpostilistallemme!

Ostamme kokonaisia kerrostaloja tukkualennuksella, ja myymme asuntoja eteenpäin listallemme huomattavasti alle markkinahintojen. Pystymme tarjoamaan huippudiilejä, jotka eivät ikinä ehdi julkiseen markkinaan saakka.

Samalla tarjoamme netin kattavimman asuntosijoittamisen tietopankin, jossa pääset seuraamaan ammattisijoittajien näkemyksiä, rahanarvoisia vinkkejä, onnistumisia ja haasteita!

Hyppää mukaan kasvavaan joukkoomme!

Vuokratuottolaskurin
esikatselu

Kuinka käytän vuokratuottolaskuria?

  1. Syötä ensin laskuriin asunnon perustiedot: velaton myyntihinta, vuokra, vuokran korotuksen määrä vuodessa, tyhjien kuukausien vara vuodessa, asunnon pinta-ala ja hoitovastike.
  2. Syötä seuraavaksi lainan tiedot. Huom! Lainan tietoihin on tärkeää erotella yhtiölaina (tuloutettu vai rahastoitu) ja pankkilaina, jotta laskuri toimii oikein ja ottaa yhtiölainan mahdolliset verovähennykset huomioon!
  3. Syötä remonttivara. Remonttivaraan on hyvä laskea asunnon luonnollisesta kulumisesta johtuvat remontit (esim. kodinkoneiden uusiminen), asunnon arvoa ja asumismukavuutta parantavat remontit sekä taloyhtiön tulevat remontit.
  4. Syötä mahdollinen arvonnousu. Arvonnousun kohdalla olemme itse usein melko varovaisia, luotamme mieluummin kassavirtaan kuin mahdolliseen arvonnousuun.

Tärkeää vuokratuoton laskemisessa

Vuokratuoton laskemisessa ei kannata huijata itseään. On järkevämpää laskea realistisesti (ehkä jopa hiukan pessimistisesti) kuin liian optimistisesti. Älä siis kaunistele laskuriimme syöttämiäsi lukuja. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota remonttivaran laskemiseen, jos taloyhtiö alkaa olla jo vanha eikä suurimpia remontteja ole vielä tehty on hyvin todennäköistä, että ne ovat melko pian edessä.

Tyhjien kuukausien riskiä ei myöskään kannata aliarvioida. Mikäli asunto sijaitsee huonomaineisella alueella kannattaa laskea vuokratuottoon mukaan ainakin yksi tyhjöä kuukausi per vuosi. Näissäkin asioissa on mukavampi yllättyä iloisesti.