Ville Tuure

Markkinointipäällikkö,

puh. 045 350 4070

ville.tuure@sijoitusasunnot.com

Hei! Olen Ville ja toimin Sijoitusasunnot.comilla markkinointipäällikkönä. Varmistan omalta osaltani mm. sen, että tarjoamme asiakkaillemme loistavan asiakaskokemuksen, tuotamme asuntosijoittamiseen liittyvää laadukasta sisältöä pureskeltavaksi ja että olemme kiinnostava työnantaja, mutta myös yhteistyökumppani.

Työssäni tykkään keskittyä olennaisiin asioihin ja jättää turhat asiat, joista ei ole asiakkaillemme tai omille työntekijöillemme tarpeeksi hyötyä  pois päiväjärjestyksestä. Myös toimintatapojen tehostaminen, hukan minimoiminen ja keskittymiskykyä parantavien työtapojen löytäminen ovat minulle tärkeitä.

Mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia löytyy paljon. Tärkeimpinä varmastikin monipuolisesti liikunta ja luonnossa liikkuminen. Nuorempana kilpailin sulkapallossa, mutta nyt aikuisena etenkin juokseminen ja polkujuokseminen ovat olleet rakkaita harrastuksia, jotka ovat vieneet minua ympäri Suomea ja maailmaa. Olen nuorin Ultra Trail Tour Finlandin juossut henkilö (juoksin UTTF:n vuonna 2016, ja silloin osakilpailut olivat NUTS Karhunkierros 160km, NUTS Pallas 130km ja Vaarojen Maraton 130km) ja osallistunut mm. Mont Blancin massiivin ympärillä vuoristossa juostavaan UTMB-viikon ”Sur les Traces des Ducs de Savoie” eli TDS:ään (119km), sekä Venäjällä Etelä-Siperiassa Altai-vuoristossa järjestettyyn Altai Ultra Trailille (110km).

Luontoharrastuksista vaeltaminen, pyöräily ja retkiluistelu kiinnostavat etenkin. Vaellusharrastuksen edetessä olen mm. yrityksen ja erehdyksen kautta ommellut itselleni teltan ja makuupussin. Ei ollut helppoa hommaa! Lisäksi olen aika haka uuttamaan kahvia ja tekemään herkullisia kahvijuomia niin kotona, maastossa kuin konttorillakin, seuraan etenkin kotimaista jalkapalloa ja kannatan mualiman upeinta jalkapalloseuraa eli KuPSia, ja yritän myös vähän opetella valokuvaamisen saloja.

Saatat törmätä minuun myös ääriraskaan musiikin konserteissa.

Siispä törmäilemisiin!

Sijoitusasunnot.com henkilöstö

Henri Neuvonen

Jouko Neuvonen

Santtu Pesonen

Anne Aaltola

Jenni Tikkanen