Sisältöön sitemap

Tuomme pian myyntiin edullisia, putkiremontoituja, uusilla kodinkoneilla varustettuja, tyylikkäitä ja valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja.  Tästä ei enää diili paremmaksi muutu! Asunnot tulevat myyntiin maaliskuun aikana. Tuttuun tapaan tarjoamme erittäin kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta: alueen esittely, vuokratason analysointi ja taloyhtiön läpikäynti – kohteen esittelyvideota ja monia muita seikkoja unohtamatta!

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä Jyväskylässä sijaitsevat sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta.

Yhtiön kaikki asunnot on remontoitu kattavasti. Lopputuloksena on moderneja ja skandinaavisia koteja, joita on ilo vuokrata.

Kohde sijaitsee Jyväskylässä. Kattavat palvelut ovat lähellä. Jyväskylän yliopisto on 2 kilometrin päässä.

Millainen kohde on kyseessä?

🏢 Täysin saneerattu yhtiö

📈 Valmiiksi vuokratut asunnot

💶 Edulliset myyntihinnat

💸 Tuloutettu yhtiölaina

Kohde tulee myyntiin maaliskuussa 2024 Sijoitusasunnot.com nettisivuilla.

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani. Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy. Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.