Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin edullisia sijoitusasuntoja Siilinjärveltä!

Tuomme pian myyntiin edullisia ja erittäin kovan vuokratuoton sijoitusasuntoja Siilinjärveltä!  Asunnot tulevat myyntiin maaliskuun alussa. Tuttuun tapaan tarjoamme erittäin kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta: alueen esittely, vuokratason analysointi ja taloyhtiön läpikäynti – kohteen esittelyvideota ja monia muita seikkoja unohtamatta!

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä Siilinjärven sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Nyt myyntiin edullisia kovan vuokratuoton kaksioita ja kolmioita vuonna 2002-2003 peruskorjatusta velattomasta taloyhtiöstä. Peruskorjauksen yhteydessä uusittiin taloyhtiön käyttövesiputket ja katto, sekä kaikki asunnot remontoitiin kattavasti. Asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet, kaapistot, seinä- ja lattiapinnat uusittiin

Kohde sijaitsee noin 1,5 km päässä Siilinjärven keskustasta. Kattavat palvelut kuten koulut, päiväkodit ja ruokakauppa, sekä rautatieasema sijaitsee alle kilometrin päässä.

Millainen kohde on kyseessä?

🏢 Peruskorjattu yhtiö

📈 Loistava kassavirta

💶 Erittäin hyvä vuokratuotto

💸 Ei merkittäviä korjaustarpeita.

Kohde tulee myyntiin maaliskuussa 2024 Sijoitusasunnot.com nettisivuilla.

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani. Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy. Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.