Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin erinomaisia sijoitusasuntoja Oulusta!

Tuomme pian loistavia sijoitusasuntoja juuri saneeratusta taloyhtiöstä Oulusta! Asunnot tulevat myyntiin sunnuntaina 29.10.2023! Tuttuun tapaan tarjoamme erittäin kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta: alueen esittely, vuokratason analysointi ja taloyhtiön läpikäynti – kohteen esittelyvideota ja monia muita seikkoja unohtamatta!

Katso teaser-video yltä

 

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä Oulun sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Oulun sijoituskohteemme tarjoaa nykyisessä sijoitusasuntomarkkinassa mahdollisuuden, jota ei joka päivä vastaan tule! Tarjolla on todella kattavasti saneerattu taloyhtiö, positiivisella kassavirralla jopa +5% korkotasolla, täysin saneeratut asunnot vieläpä erittäin edullisilla myyntihinnolla!

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Millainen kohde on kyseessä?

🏢 Todella kattavasti saneerattu taloyhtiö, jossa toteutettu kalleimmat ja haastavimmat taloyhtiöremontit mm. LVIS -remontti, katto, parvekkeet, ovet ja ikkunat jne..

🛠️ Täysin remontoidut asunnot. Kaikki yhtiön asunnot on remontoitu saneerauksen yhteydessä, jolloin asunnoista on saatu juuri asuntosijoittajalle sopivia viityisiä vuokrakoteja!

📈 Valmiiksi vuokratut asunnot, joten sijoittaja pääsee välittömästi käsiksi vuokratuottoon ja tietää vuokratason tarkkaan

💶Erittäin edulliset myyntihinnat ja suureen osaan asunnoista kohdistuu verotehokas tuloutettu yhtiölaina.

💸Positiiviset kassavirrat jopa nykyisellä + 5% korkotasolla! 

🚏 Erinomaiset pohjaratkaisut. Pohjaratkaisut ja asuntojen koot ovat erinomaiset osta-ja-pidä asuntosijoittajalle!

📌 Hyvä sijainti. Sijainti rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella, jossa kattavat palvelut kuten lähikauppa, koulut, päiväkodit, ravintolat ja leikkialueet, sijaitsevat kävelymatkan päässä!

 

Kohteen myynti alkaa sunnuntaina 29.10.2023. Julkaisemme kohteen kaikki tiedot nettisivuillamme sunnuntaina.

 

 

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

 

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani

Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista.

Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy.

Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.