Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin huhtikuussa erinomaisia sijoitusasuntoja Kuopiosta!

Valmistelemme vielä viimeisiä viilauksia myyntimateriaaleihin. Laitamme asunnot verkkosivuillemme myyntiin huhtikuun aikana, ja tuttuun tapaan tarjoamme erittäin kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta: alueen esittely, vuokratason analysointi ja taloyhtiön läpikäynti – kohteen esittelyvideota ja monia muita seikkoja unohtamatta!


 Katso teaser-video yltä

 


 Katso teaser-video yltä! (siirryt YouTuben puolelle).

 

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä Kuopion sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotille tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Ensimmäisenä tiedon uusista myyntikohteistamme saavat sähköpostilistamme jäsenet, joten jättämällä sähköpostiosoitteesi pääset tutustumaan asuntoihin heti kun myynti alkaa. Uutiskirjeemme lukijat saavat myös mm. kattavat materiaalit kaikista kohteista sekä ilmaiset vuokrasopimuspohjat, vuokratuottolaskurit ja ajankohtaista, asiantuntevaa tietoa asuntosijoittamisesta.

Älä jää paitsi rahanarvoisista sijoitusmahdollisuuksista – liity sijoittajalistallemme jo tänään!

 

Ole askeleen edellä muita asuntosijoittaja – tilaa uutiskirjeemme!

Se ei maksa mitään. Emme myy asuntoja tavallisilla markkinapaikoilla, ja nämäkin Kuopion sijoitusasunnot tulevat myyntiin Sijoitusasunnot.comiin. Saat jatkossa ensimmäisenä tiedon kaikista (myymme houkuttelevasti hinnoiteltuja sijoitusasuntoja ympäri Suomen) kohteistamme!

(Emme lähetä spämmiä, ja voit aina halutessasi poistua koska tahansa parilla klikkauksella.)


 

Millainen kohde on kyseessä?

🌲 Sijainti rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella, jossa kattavat palvelut kuten lähikauppa, urheilukenttä, uimahalli, päiväkoti, ravintola ja leikkialueet, sijaitsevat kävelymatkan päässä!

🏙️ Isompiin palveluihin on helppo matkustaa, sillä Kuopion keskusta sijaitsee vain reilun 10 minuutin ajomatkan päässä.

👪 Noin kolmannes taloyhtiön asunnoista on omistusasujien käytössä, joten kyseessä ei ole mikään rauhaton vuokratalo

📈 Kaikki asunnot ovat valmiiksi vuokrattuja ja osassa hyvin pitkäaikaisia vuokralaisia, joten sijoittaja pääsee välittömästi käsiksi vuokratuottoon ja tietää vuokratason tarkkaan

📅 90-luvulla rakennettu, kahdesta rakennuksesta koostuva taloyhtiö

🏷️ Asuntojen hintataso on edullinen ja selvästi alle saman postinumeroalueen vastaavien, nyt myynnissä olevien asuntojen.

🧖‍♀️ Kaikissa asunnoissa omat saunat ja parvekkeet

🚏 Pohjaratkaisut ja asuntojen koot ovat erinomaiset osta-ja-pidä asuntosijoittajalle!

 

Ole askeleen edellä muita asuntosijoittaja – tilaa uutiskirjeemme!

Toimintamme poikkeaa merkittäväsit perinteisestä asuntokaupasta. Emme myy asuntoja tavallisilla markkinapaikoilla, vaan keskitymme tarjoamaan asuntomme ainoastaan Sijoitusasunnot.com-sivustomme kautta. Muun muassa näin voimme pitää hinnat edullisina ja tarjota asiakkaillemme erinomaisia diilejä!

Uutiskirjeemme tilaajat saavat enemmän kuin vain myyntitiedot. He saavat myös yksityiskohtaiset materiaalit kaikista kohteistamme, ilmaiset vuokrasopimuspohjat, vuokratuottolaskurit, ja asiantuntevaa tietoa asuntosijoittamisesta.!

(Emme lähetä spämmiä, ja voit aina halutessasi poistua koska tahansa parilla klikkauksella.)

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani

Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista.

Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy.

Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.