Sisältöön sitemap

Ville Tuure

Markkinointipäällikkö

Hei! Olen Ville ja toimin Sijoitusasunnot.comilla markkinointipäällikkönä. Varmistan omalta osaltani mm. sen, että tarjoamme asiakkaillemme loistavan asiakaskokemuksen, tuotamme asuntosijoittamiseen liittyvää laadukasta sisältöä pureskeltavaksi ja että olemme kiinnostava työnantaja, mutta myös yhteistyökumppani.

Työssäni tykkään keskittyä olennaisiin asioihin ja jättää turhat asiat, joista ei ole asiakkaillemme tai omille työntekijöillemme tarpeeksi hyötyä  pois päiväjärjestyksestä. Myös toimintatapojen tehostaminen, hukan minimoiminen ja keskittymiskykyä parantavien työtapojen löytäminen ovat minulle tärkeitä.

Mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia löytyy paljon. Tärkeimpinä varmastikin monipuolisesti liikunta ja luonnossa liikkuminen. Nuorempana kilpailin sulkapallossa, ja aikuisiällä olen osallistunut mm. erilaisiin kuntojuoksutapahtumiin ja frisbeelajeihin.

Luontoharrastuksista vaeltaminen, pyöräily ja retkiluistelu kiinnostavat etenkin. Vaellusharrastuksen edetessä olen mm. yrityksen ja erehdyksen kautta ommellut itselleni teltan ja makuupussin. Ei ollut helppoa hommaa! Lisäksi olen aika haka uuttamaan kahvia ja tekemään herkullisia kahvijuomia niin kotona, maastossa kuin konttorillakin, seuraan etenkin kotimaista jalkapalloa ja kannatan mualiman upeinta jalkapalloseuraa eli KuPSia, ja yritän myös vähän opetella valokuvaamisen saloja.

Saatat törmätä minuun myös ääriraskaan musiikin konserteissa.

Siispä törmäilemisiin!

Jätä meille viesti