Sisältöön sitemap

Maaret Talaslahti

Reskontra ja toimisto

Olen Martta Maaret Talaslahti ja tulin taloon nimikkeellä assistentti. Teen kaikkea, mikä muilta tiimin jäseniltä ”vuotaa yli” ja opettelen koko ajan uutta. Pyrin tekemään jokaisen työtehtäväni innolla ja positiivisella otteella. Olen vivahteikas, mutta taitava asiakaspalvelija ja luovien ratkaisujen keksiminen on polttoainetta työmotivaatiooni. Ole siis rohkeasti minuun yhteydessä missä tahansa asiassa! Jos en itse löydä ratkaisua, ohjaan asian varmasti sinne, missä homma saadaan maaliin asiantuntevasti ja mutkattomasti.

Innostun visuaalisuudesta, kulttuurista, luonnosta ja maukkaasta elämästä. Vapaa-ajallani elän tavallista perhe-elämää upean kolmevuotiaan tyttären, riehakkaan lapinkoiran ja ylenpalttisesti musikaalisen puolisoni kanssa. Meillä ei ole koskaan hiljaista. Työpaikalla on samanmoinen pirskahteleva pöhinä, joten olen täällä kuin kotonani.

Arvostan ihmisten erilaisuutta, toisten huomioimista ja älykästä joviaalisuutta. Työnteko Sijoitusasunnot.comilla on vastannut omia arvojani ja nimenomaan vahvistanut niitä. On ollut huikeaa tehdä töitä, kun ilmapiiri kannustaa tekemään parhaansa ja löytämään omia vahvuuksia.

Jätä meille viesti