Sisältöön sitemap

Hanne Härkönen

Business Controller

Hei, olen Hanne ja toimin Sijoitusasunnot.comilla Business Controllerina. Vastaan omalta osaltani muun muassa taloudellisen raportoinnin oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta, kumppaniyhteistyöstä ja projektien hallinnasta. Olen luonteeltani tarkka ja tunnollinen, mikä sopiikin loistavasti työnkuvaani. Lisäksi haluan jatkuvasti kehittää itseäni ja oppia uutta.

Olen kotoisin Lapista, mikä kuuluu murteessani. Luonto on ollut aina lähellä sydäntäni, ja vapaa-ajalla vietänkin mielelläni aikaa koirani kanssa metsissä lenkkeillen sekä luontopoluilla retkeillen. Muita harrastuksiani ovat juoksulenkkeily, säännöllisen epäsäännöllinen kuntosaliharrastus sekä talvella avantouinti. Lisäksi lempijuttujani ovat hyvät aamupalat ja kahvihetket läheisteni ja ystävieni kanssa.

Talouspuolen asiat ovat kiinnostaneet minua aina, ja taustalta löytyykin kauppatieteiden maisterin tutkinto sekä useamman vuoden työkokemus tilintarkastuksen parissa. Toimiva taloushallinto on olennainen osa yrityksen menestystä ja on ilo olla mukana kehittämässä sitä.

Jätä meille viesti