Jyväskylän läheisyydestä hyvätuottoisia remontoituja asuntoja tukkuhinnoilla

HUOM! Kaikki tämän kohteen asunnot on myyty. Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisista kohteista, liity postituslistallemme ja saat heti tiedon kun uusia kohteita tulee myyntiin.

Haluan ilmoituksen kun vastaavia kohteita tulee myyntiin!

Vihtavuoressa n. 15km Jyväskylästä sijaitsee kerrostalokohde, jota tarjosimme sähköpostilistamme kautta huhtikuussa. Meille varatut asunnot löysivät uudet omistajansa alkuperäisen aikataulun mukaisesti heinäkuun alussa, mutta yksi peruutus kauppoihin tuli, jonka vuoksi jäljellä on vielä yksi kolmen asunnon nippu. Jos olet kiinnostunut, toimi nopeasti.

Tämä kohde sopii sekä kassavirtaa että pikavoittoa tavoittelevalle sijoittajalle. Taloyhtiöstä on pidetty huolta ja kaikki asunnot ovat sekä siistejä että vuokrattuja. Tarjosimme kahta erilaista kolmen asunnon nippua, joissa toisessa oli yksiö+kakio+kolmio (hinta 100.000€) ja toisessa kolme kappaletta kaksioita (2x 57 m2 ja 47 m2, hinta 95.000€. Jäljellä oleva nippu on jälkimmäinen kaksiopaketti.

Taloyhtiö on päättänyt tehdä sopimuksen st1:n kanssa maalämpöhankkeen toteuttamisesta (tällä hetkellä öljylämmitys). Sopimus on sellainen, että st1 hoitaa kaikki laiteinvestoinnit ja muut kustannukset. Taloyhtiö maksaa vain käytetystä energiasta. Tällä sopimuksella on ainakin kolme hyvää puolta osakkeenomistajille, a) taloyhtiölle ei tule järjestelystä kustannuksia, joten sen ei tarvitse ottaa velkaa. Osakkeet pysyvät velattomina eikä näin ollen osakkailta peritä rahoitusvastiketta, b) vastike pienenee verrattuna öljylämmitykseen ja c) tiensä päässä oleva öljylämmitys saadaan vaihdettua pitkäaikaiseen ratkaisuun.

Lisämateriaalia

– Myyntiesite
– Taloyhtiössä tehdyt remontit
– Vuokratuottolaskelma
– Välittäjän arvio

Huom! Vuokratuottolaskelma on tehty yksiö+kaksio+kolmio nipulla.

Asunnoille saa n. 10%:in vuokratuoton ja yksittäin myytynä asunnoista voi saada hyvän myyntivoiton. Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Sijainti kartalla

Oletko kiinnostunut muista vastaavista kohteista?

Tämä kohde on jo myyty loppuun, mutta työstämme uusia diilejä kaiken aikaa!

Liity sähköpostilistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon myyntiin tulevista alle markkinahintaisista sijoituskohteista.



Opettavaisia tositarinoita, kullanarvoisia vinkkejä, sijoitusasuntojen analysointia, onnistumisia ja haasteita - Seuraa Suomen kiinnostavimpia asuntosijoittajia!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jouko Neuvonen
Hallituksen puheenjohtaja

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Jos et saa minua heti kiinni, jätä yhteydenottopyyntö, niin palaan asiaan mahdollisimman pian.

puh. 040 709 4035
sposti: etunimi piste sukunimi at sijoitusasunnot.com

Ota yhteyttä lomakkeella

7 + 0 = ?