Mihin käytämme sähköpostiosoitettasi?

Käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle opettavaista sisältöä sekä myytäviä sijoitusasuntojamme. Emme luovuta sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille. Voit myös poistua rekisteristämme klikkaamalla uutiskirjeen ”Peruuta tilaus”-nappia.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on JHS-kiinteistöt Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 

Tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Kaikkien asiakkaidemme yksityisyys on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä rekisteri -ja tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

JHS-kiinteistöt Oy käsittelee sinua koskevia henkilötietoja tässä tietosuojaselosteessa mainitulla tavalla sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Pyydämme sinua lukemaan tietosuojaselosteemme huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivujamme tai rekisteröidyt palveluidemme käyttäjäksi.

Hyväksyt tämän tietosuojaselosteen ja henkilötietojesi käsittelyn, kun käytät verkkosivustoamme https://sijoitusasunnot.com , tilaat uutiskirjeen tai kun muilla tavoin luovutat meille henkilötietojasi.

Rekisterin virallinen nimi on JHS-kiinteistöt Oy asiakasrekisteri. Rekisterinpitäjänä toimii JHS-kiinteistöt Oy  Y-tunnus 2416852-9, Kauppakatu 34 C 18, 40100 Jyväskylä. Puh: 044 3391553, S-posti: anttoni.kerkkonen@sijoitusasunnot.com. Rekisterin pääasiallisena tarkoituksena on toimia JHS-kiinteistöt Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterinä.

MITÄ HENKILÖTIETOJA SINUSTA KERÄÄMME JA MISTÄ SAAMME TIEDOT?

JHS-kiinteistöt Oy:n asiakasrekisteriin on mahdollista rekisteröityä verkkosivuilla olevien uutiskirjeen, vuokratuottolaskurin ja vuokrasopimuspohjan yhteydessäå kautta nimellä, sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla.

Syöttämällä henkilötietoja verkkosivujemme lomakkeisiin tai käyttäjän muuten ilmoittaessa henkilötietojaan, käyttäjä hyväksyy henkilötietojen keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja tässä tietosuojaselosteessa ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen.

MILLÄ PERUSTEELLA HENKILÖTIETOJASI KÄSITELLÄÄN?

JHS-kiinteistöt Oy kerää ja käyttää henkilötietoja varaustietojen käsittelyyn, asiakassuhteen hoitamiseen, palautteen saamiseen sekä suoramarkkinointiin. Henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme asiakassuhteissa, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen. Käsittelemme henkilötietoja myös suostumukseesi perustuen. Palveluidemme toteuttaminen ja varausten tekeminen edellyttää henkilötietojen käsittelyä. Ellet hyväksy tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjä ehtoja, emme pysty palveluita tarjoamaan.

KUKA TIETOJASI KÄSITTELEE JA LUOVUTETAANKO TIETOJASI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelee henkilöstömme työtehtävissään. Palveluiden toteuttamiseksi henkilötietoja voidaan luovuttaa ulkopuolisille palveluntarjoajille vain siinä laajuudessa kuin on tarpeen. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Henkilötietoja siirrettäessä pyrimme varmistamaan, että henkilötiedot siirretään ja käsitellään tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lain mukaisesti.

LUOVUTETAANKO TIETOJASI EU:N ULKOPUOLELLE?

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle kolmansiin maihin.

KAUANKO HENKILÖTIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

JHS-kiinteistöt Oy:n ei säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Pyrimme päivittämään aktiivisesti tietojasi ja henkilörekisteriämme.

MITEN TIETOJASI SÄILYTETÄÄN JA SUOJATAAN?

WayOut Oy säilyttää henkilötietoja palvelimella, joka on alan yleisten periaatteiden mukaisesti suojattu salasanoin, käyttäjätunnuksin ja käyttöoikeuksin. Rekisteriin pääsee henkilökuntamme suojatuilla tunnuksilla. Organisaation ulkopuolelta henkilötietoihin pääsevät käsiksi rekisterin ylläpitäjät ja kehittäjät, joilla on omat henkilökohtaiset tunnukset. JHS-kiinteistöt Oy:n keräämiä ja käsittelemiä henkilötietoja pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville siten kuin tässä tietosuojaselosteessa on esitetty.

 

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä: