Uusi sijoitusasuntojen markkinapaikka on nyt avattu!

Uskoimme, että sijoitusasuntojen ostamisen ja myymisen voi tehdä paremmin. Uskoimme, että siitä voi tehdä helppoa ja mukavaa, laadukasta ja tehokasta. Sen takia nyt on avattu kauppa.sijoitusasunnot.comparas sijoitusasuntojen markkinapaikka.

Kauppa.sijoitusasunnot.com pystyy nyt palvelemaan kaikkia asuntosijoittajia, jotka haluavat kasvattaa asuntosijoitustensa määrää ostamalla niitä lisää tai myydä asuntojansa eteenpäin muille sijoittajille.

Aiemmin olemme Sijoitusasunnot.comissa myyneet vain omia asuntojamme tai markkinoineet uudiskohteita, mutta nyt pystymme auttamaan valtavaa asuntosijoittajien verkostoamme (kirjoitushetkellä n. 35.000 asuntosijoittajaa on sähköpostilistallamme) yhä useampia asuntosijoittajia heidän etsiessään hyviä sijoituskohteita.

Palvelu eroaa muista markkinapaikoista erityisesti sen vuoksi, että lähtökohtaisesti kaikki asunnot sopivat sijoitusasunnoiksi. Myös kaikki myyntimateriaali on tehty asuntosijoittajia varten. Kerrankin asuntoilmoituksia selatessasi saat riittävästi tietoa myynnissä olevista asunnoista ja vielä niin, että tärkeimmät tiedot tuodaan heti ensimmäisenä esille.

Jos Sijoitusasunnot.com on sinulle entuudestaan tuttu, niin tiedät kuinka laadukkaasti ja kattavasti toteutamme myyntimateriaalit. Samaa periaatetta sovellamme nyt myös yksittäisten asuntojen myyntiin. Teemme asuntojen myyntimateriaalit itse, kuitenkin omistajaa apuna käyttäen, jotta kaikki info saadaan ilmoituksiin mukaan.

Sivuilla myynnissä olevat asunnot ovat pääosin yksityisten asuntosijoittajien omistamia asuntoja, joita yhtiömme Kauppa Käy LKV Oy välittää eteenpäin.  Alla muutamia esimerkkejä miten myynti-ilmoitukset ovat rakennettu.

Myynti-ilmoitus asuntosijoittajilta asuntosijoittajille!

Valokuvat

Käytämme valtakunnallista toimijaa, joka käy kuvaamassa kaikki asunnot. Jokaisesta asunnosta on otettu laadukkaat myyntikuvat, joiden avulla näkee selvästi millainen asunto on kyseessä.

Vuokrasopimus

Vuokran määrä sekä vuokrasopimuksen tyyppi (toistaiseksi/määräaikainen) ovat ilmoituksissa näkyvissä. Ilmoituksissa on tapauskohtaisesti myös lisätietoja vuokralaisesta, kuten ”vuokralainen teki alkuun vuoden määräaikaisen sopimuksen, joka uusittiin toisella vuoden määräaikaisella sopimuksella kesällä.” Kerromme myös millainen vakuus asunnossa on.

Laskelmat

Ilmoituksissa näkyy asunnon vuokra ja hoitovastike, joista lasketaan asunnolle vuokratuotto% sekä oman pääoman tuotto.

Tontti

Ilmoituksissa näkyy selkeästi onko taloyhtiö omalla vai vuokratontilla. Jos kyse on vuokratontista, niin vuokratontin tärkeimmät tiedot ilmoitetaan myös.

Taloyhtiön kunto

Havainnollistamme taloyhtiön kuntoa graafisesti aivan uudella tavalla. Ilmoituksissa näkyy yhdellä vilkaisulla mikä on merkittävien taloyhtiöremonttien tilanne.

Liitteet

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan asunnosta, voit ladata asunnon liitteet, kuten isännöitsijäntodistuksen, tilinpäätökset ja vuokrasopimuksen, suoraan omalle kotikoneellesi kirjautumalla palveluun.

Voit siirtyä nyt halutessasi selaamaan myynnissä olevia sijoitusasuntoja

Markkinointi

Poikkeuksellista myynnissämme on se, että tarjoamme asuntoja aktiivisesti sijoittajille. Sijoitusasunnot.comin sähköpostilistalla on valtava määrä sijoittajia, jotka etsivät jatkuvasti uusia sijoituskohteita – ja me tarjoamme heille hyviä tilaisuuksia. Kaikki voittavat!

Perinteiset markkinointikanavat ovat tyypillisesti hyvin passiivisia. Ostajan on löydettävä asunto, kun taas me tarjoamme asuntoja aktiivisesti potentiaalisille sijoittajille useita eri kanavia pitkin. Se tuottaa tuloksia. Saamme myytäville asunnoille aina erinomaisen näkyvyyden. Olemme toiminnassamme tottuneet myymään jopa kerrostalollisen asuntoja muutamassa tunnissa.

Hinnoittelu

Välityspalkkiomme on aina edullinen ja kiinteä 2.400€ (sis. alv) sisältäen laadukkaat valokuvat, asiakirjat, erinomaiset myyntimateriaalit sekä tehokkaan markkinoinnin, joka sisältää oman verkostomme lisäksi hyvin kohdennettua mainontaa mm. sosiaalisen median kautta asuntosijoittajille.

Jos ei tule kauppaa, ei tule kuluja. Helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi hinnoittelua ei voisi tehdä. Tehokas toimintamme mahdollistaa sekä edullisen välityspalkkion että huipputulokset. Hyvä diili kaikille!

Palvelun kehitys

Kehitämme palvelua jatkuvasti paremmaksi ja tuomme lisää hyödyllisiä ominaisuuksia tarjolle.

Lisätietoa palvelusta

Olemme laatineet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Voit lukea myös vielä kattavammin palvelun eri hyvistä puolista ja taustoista tästä artikkelista.

Jos olet kiinnostunut myymään asuntosi palvelun kautta, niin voit lukea lisää linkistä, minkä vuoksi sijoitusasunto on järkevintä myydä palvelumme kautta.

Voit lukea lisää myös yhtiömme tiimistä, omistajista ja taustoista.

Henri Neuvonen

sposti: etunimi.sukunimi@sijoitusasunnot.com
puh. 0400 778 146