Sijoitusasunto Tampereen Kalevasta

HUOM! Tämä asunto on myyty. Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisista kohteista, liity postituslistallemme ja saat heti tiedon kun uusia kohteita tulee myyntiin.

Haluan ilmoituksen kun vastaavia kohteita tulee myyntiin!

Tarjolla erinomaista sijoitustuottoa tarjoava kohde loistavalta sijainnilta Tampereelta. Kohde on isompi huoneisto, joka on muutettu soluasunnoksi. Huoneistossa on yhteensä neljä eri makuuhuonetta, joissa oma lukitus. Kaikilla vuokralaisilla on määräaikaiset sopimukset voimassa 31.7.2017 asti (optiot myös jatkaa sopimusta). Erillinen keittiö ja tilava aulatila. Kylpyhuoneella ja erillisellä vessalla.

Sijaintinsa ja kuntonsa takia huoneistoon on helppo saada vuokralaisia. Huoneistolta on 1,5 km yliopistolle, 1 km TAMK:iin ja 2 km keskustastaan. Kaupat ja palvelut aivan vieressä sekä hyvä julkinen liikenne.

As Oy Sammonkatu 41 on hyvin hoidettu yhtiö, joka koostuu 65 asuinhuoneistosta ja yhdestä liikehuoneistosta. Yhtiössä isot remontit takanapäin.

Kuvat

Kokoonpano
4h, k, aula, kph, wc, vh
Pinta-ala
90,5
Velaton hinta
190 000,00 €
Myyntihinta
158 688,29 €
Yhtiölaina31 311,71 €
Vuokrat yht.
1 480,00 €
Hoitovastike
298,65 €
Rahoitusvastike
271,50 €
Sijoitustuotto
7,4 %
Kerros2/2

Taloyhtiö

TaloyhtiöAs Oy Sammonkatu 41
Rakennusvuosi1963
SijaintiSammonkatu 41, 33540 Tampere
TyyppiKerrostalo
Vastike3,30 € / m2
Rahoitusvastike3,00 € / m2
KäyttökorvauksetVesi: 21 € / hlö / kk
Tehdyt korjauksetKylmä- ja lämminvesijohdot -95, katto 1/2 -99 ja 1/2 -07, parveke- ja ulkopintojen korjaus -03, linjasaneeraus (viemäreiden uusiminen, pesutilojen kunnostus ja viestintäverkko) -12, lukosto -13, Ikkuna- ja parvekeovet kevät -16
Tulevat korjaukset
Tontin omistusVuokra
LämmitysKaukolämmitys

Lisätietoa sijainnista

Tulevaisuuden suhteen huoneiston sijainti on loistava. Juuri tehdyn päätöksen mukaisesti, Tampereelle rakennetaan ratikka ja ensimmäisessä vaiheessa valmistuva reitti kulkee Sammonkatua pitkin, aivan taloyhtiön edestä. Lisäksi, vieressä sijaitseva Kalevanrinteen alue on ison uudistuksen alla. Alueelle on jo rakennettu ja ollaan koko ajan rakentamassa lisää useita uusia kerrostaloja. Viereisen Prisma-keskuksen laajennus valmistui kesän aikana, jolloin alueen palvelut paranivat entisestään. Aivan vieressä sijaitsee myös Kalevan uimahalli ja sen viereen on suunniteltu rakennettavan maauimala.

Lisää Kalevan alueesta voi lukea Etuoven sivuilta: http://www.etuovi.com/alue/tampere/kaleva

Sijainti kartalla

Oletko kiinnostunut muista vastaavista kohteista?

Tämä kohde on jo myyty loppuun, mutta työstämme uusia diilejä kaiken aikaa!

Liity sähköpostilistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon myyntiin tulevista alle markkinahintaisista sijoituskohteista.Opettavaisia tositarinoita, kullanarvoisia vinkkejä, sijoitusasuntojen analysointia, onnistumisia ja haasteita - Seuraa Suomen kiinnostavimpia asuntosijoittajia!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Antti Lehtinen
Projektipäällikkö

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Autan parhaani mukaan!

puh. 040 7457 316

Nimi

Ota yhteyttä lomakkeella

4 + 1 = ?