2016 valmistuneita sijoitusasuntoja Mäntsälän keskustasta – vuokratuotot jopa 6,8%!

Saimme välitykseen uudehkoja, tilavia yksiöitä Mäntsälän keskustasta valmiilla vuokralaisilla ja hulppeilla 5,71% – 6,36% tuotoilla, sekä n. 50% tuloutetulla yhtiölainalla.

Kyseessä on Iloisen Mielen Puisto -konseptin senioritalo, joka mahdollistaa turvallisen ja toimintarikkaan elämisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Asukkaiden vaihtuvuus on pientä, vuokrat tulevat ajallaan ja asunnot pidetään siisteinä. Mikä parasta, tässä hankkeessa pääset tarjoamaan vuokralaiselle vanhuusajan laadukkaassa ja turvallisessa ympäristössä.

Tarjolla on yhteensä 12 kpl 30,5m2 kokoisia yksiöitä ja yksi 38,5m2 yksiö. Kaikissa asunnoissa on parveke ja yksi asunto on myös valmiiksi kalustettu.

Asuntojen velattomat myyntihinnat ovat 99.900 – 109.900 euroa. Tämän tekstin kirjoitushetkellä Mäntsälän keskustassa on myynnissä kaksi samankokoista uutta yksiötä. Näiden hintapyynnit ovat 130.000 euroa, joten meillä välityksessä olevat 30,5 m2 kokoiset asunnot ovat huomattavasti näiden hintapyyntien alapuolella sekä valmiiksi vuokrattuna hyvillä vuokrilla!

Erityisesti senioreille suunnattuja asumispalveluita ei ole paljon tarjolla sijoittajille, mikä johtuu huomattavasti suuremmista rakennuskustannuksista. Tarjoamme nyt rajoitetun erän laadukkaita ja myös tulevaisuudessa varmasti kysyttyjä asuntoja todella edullisesti.

Korona ei poista ihmisten tarvetta asunnoille.

Asuntosijoittaminen toimii hyvin defensiivisenä sijoitusmuotona kriisien keskellä, vuokrat tulevat samaan tapaan kuin ennekin ja korot pysyvät todennäköisesti matalalla pitkään.

Korona ei vaikuta tämän kohteen myyntiin. Kaikki asunnot on valmiiksi vuokrattu ja kaupat tehdään tuttuun tapaan etänä sähköisiä allekirjoituksia hyödyntäen, joten sinun ei tarvitse kuin tehdä kaupat ja odottaa tasaisen varmaa tuottoa!

Taloyhtiö – As Oy Mäntsälän Kivistöntie 4

As Oy Mäntsälän Kivistöntie 4 on osa Iloisen Mielen Puisto-konseptia, jonka ideana on luoda turvallisia asuinpalveluita vanhemmalle väestölle ja mahdollistaa mukava, itsenäinen vanhuusajan asuminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Vaikka konsepti on suunnattu vanhuusajan asumiseen, houkuttelee taloyhtiön rauhallisuus ja kattavat palvelut vuokralaisiksi myös työssäkäyviä ja opiskelijoita.

Taloyhtiössä on 49 asuntoa ja se on rakennettu omalle 4163m2 tontille Mäntsälän keskustaan.

Taloyhtiön kattaviin palveluihin kuuluu muun muassa laadukas lounasravintola Bistro Puisto, kokonaisvaltaiset hoivapalvelut, fysioterapia ja parturi-kampaamo. Upea viherkatto mahdollistaa pienimuotoisen puutarhanhoidon harrastamisen ja rennon oleskelun ulkoilmassa. Kaikki tilat on suunniteltu vanhempia ihmisiä ajatellen, mahdollistaen pitkäaikaisen asumisen.

Esteettömissä huoneistoissa on liikkumista helpottavia apuvälineitä ja hoitajakutsujärjestelmä, jolla apua voi tarvittaessa pyytää alakerran hoivapalveluista. Myös automaattinen sprinkleri- ja paloilmoitin järjestelmät lisäävät asukkaiden turvallisuutta.

Suuri 4163 m2 kokoinen tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksessa Kiinteistö Oy Mäntsälän Kivistöntie Hoiva kanssa.

Kiinteistö Oy käsittää rakennuksen alimman kerroksen, jossa on lounasravintola, hoivapalvelut, parturi-kampaamo, kuntosali, saunat ja uima-allas, joka on vähäisen käytön vuoksi poistettu käytöstä.

As Oy käsittää kaikki asuinhuoneistot, eikä ole vastuussa liiketilojen vuokraamisesta tai ylläpidosta.

Autopaikkoja on taloyhtiön pihamaalla 25 kpl ja ne ovat vuokrattavissa taloyhtiöltä. Autopaikkamaksu on 10e/kk.

Iloisen Mielen Puiston palvelutarjonta

 • Fysioterapia
 • Kotihoito- ja terveyspalvelut sekä vaihtoehtoishoidot (Kotihoidossa ja terveyspalveluissa saatavuus vaihtelee hoivakodin resurssien mukaan, ja tarvittaessa kunnallinen tarjonta on lähietäisyydellä).
 • Parturi, kampaaja, virike- ja harrastustoiminta
 • Laadukkaat ravintolapalvelut (Bistro Puisto)
TaloyhtiöAsunto Oy Mäntsälän Kivistöntie 4
TyyppiKerrostalo, 5 kerrosta
Rakennusvuosi2016
OsoiteKivistöntie 4, 04600 Mäntsälä
Rakennuksia1kpl
HissiOn
Asuntojen määrä49 kpl
Autopaikkojen määrä25 pistokepaikkaa. Autopaikat yhtiön omistuksessa
Vastike3,8€/m²
YhtiölainaViimeinen lyhennys 30.6.2040. 6kk euribor + 0,9%marg. Tällä hetkellä korko 0,527%
Rahoitusvastike2,2€/osake. Huom. rahoitusvastike vain asunnoissa, joissa on yhtiölainaa.
Käyttökorvaukset-vesi kulutuksen mukaan
-pistokepaikka 10€/kk
-vuokraan ja vastikkeeseen sisältyy myös laajakaistayhteys sekä kaapeli-tv
Lämmitysmuotokaukolämpö, vesikiertoinen
RunkoPaikallaan valettu teräsbetoni
Tontin omistusOma

Sijainti kartalla

Mäntsälä sijoituskohteena

Mäntsälä on noin 21.000 asukkaan kunta ja sijaitsee n. 60km päässä Helsingistä.

Väestönkasvu oli voitollista kymmenien vuosien ajan vuoteen 2017 asti, jolloin tuli ensimmäinen muuttotappiollinen vuosi yli 40 vuoteen. Tätä seurasi toinen niukasti tappiollinen vuosi 2018, mutta 2019 väkiluku kääntyi taas maltilliseen nousuun. Muuttoliike Mäntsälään koostuu kuitenkin pääosin valmistuneista, perhettä perustavista, korkeakoulutetuista ja työelämään siirtyvistä asukkaista.

Keskustaan rakennetaan uutta torialuetta ja Mäntsälän joen rantaa kunnostetaan. Kunta on ottanut käyttöön yhteiskäyttöautoja ja polkupyöriä, eli asemafillareita. Suunnitteilla on myös vesiliikuntakeskus.

Mäntsälästä on hyvät liikenneyhteydet. Moottoritietä pääsee nopeasti Helsinkiin, sekä rautatieasemalla pysähtyvät Helsingin ja Lahden välillä liikennöivät junat. Mäntsälän linja-autoasema on vilkkaimpia asemia Suomen maaseudulla.

Mäntsälä on laaja kunta, jonka asukkaat vanhemmiten asettuvat asumaan keskustan alueelle palveluiden läheisyyteen. Erityisesti ikäihmisille suunnattu asuminen on varmasti suosittua vuosikymmeniä eteenpäin, eikä vuokralaisten puutteesta tarvitse huolehtia.

Asuntojen vuokrat

Huoneistot on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevilla vuokrasopimuksilla ja keskimääräinen vuokrasuhde on pitkä.

Vuokrataso on selkeästi alueen keskivuokria parempi. Korkeampi vuokra on helposti perusteltavissa ja asuntoihin on todella hyvin kysyntää. Aikaisemmin 30,5m2 yksiön vuokrataso oli 590e / kk ja nykyisin niitä vuokrataan 610e / kk. Osa asunnoista on vuokrattu myös selkeästi paremmalla 660-670e vuokralla.

Seniorit pitävät huoneistot todella hyvässä kunnossa, eikä vuokrista tarvitse turhaan muistutella. Vuokrausta on hoitanut paikallinen välittäjä, eikä tyhjiä kuukausia ole ollut.

Asuntojen kunto

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2016 ja iäkkäät ihmiset ovat pitäneet asuntoja erittäin hyvässä kunnossa. Kiersimme kaikki kohteen asunnot läpi ja jokainen asunto olikin käytännössä uutta vastaavassa kunnossa.

Asukkaiden turvallisuuteen on panostettu ja jokaisesta asunnosta löytyy:

 • Automaattinen sammutuslaitteisto
 • Palovaroitin- ja paloilmoitusjärjestelmät
 • Vivagon turvallisuus- ja hyvinvointiratkaisut
 • Turvaliedet
 • Esteettömyys

Kaikissa asunnoissa on parvekkeet. Asuntojen B38 ja B 40 parvekkeet lasitettu.

Asunnoissa A 10, A27 ja A28 on seinälle kääntyvä sähkökäyttöinen sänky, josta saa kätevästi sohvan. Sängyt ovat maksaneet n. 5000€/kpl, mutta nyt ne kuuluvat kauppahintaan!

Pohjakuvat asunnoista

Klikkaamalla pohjakuvaa saat sen aukeamaan suurempana.

Myyntihinnasto

AsuntoVelaton hinta alk.VuokraHoitovastikeVuokratuotto%
B 203568 900€599€171€7,5%
B 233571 900€605€171€7,3%
B 263571 800€624€171€7,6%
B 353572 800€624€171€7,5%

Kaikki kohteen asunnot on tarkistettu ja kaikki asunnot ovat käytännössä uutta vastaavia. Asunnot on hinnoiteltu asunnon varustelutason ja vuokran mukaan.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Myyntihinnasto ja varaustilanne
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat
-Kuvia kohteesta

Miksi tämä kohde?

Kohde

 • Erinomainen vuokratuotto uudiskohteelle
 • Positiivinen kassavirta
 • Ei remonttihuolia
 • Yhtiölainan verohyöty
 • Asunnot vuokrattu hyville ja pitkäaikaisille vuokralaisille

Alue

 • Erittäin hyvä vuokrakysyntä
 • Sijainti keskustassa palvelujen lähellä
 • Taloyhtiössä kattavat palvelut

Tähän kohteeseen on helppo sijoittaa!

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Asuntojen vuokraus

Olemme järjestäneet paikallisen kiinteistönvälittäjän hoitamaan kohteen asuntojen vuokrausta seuraavaan tarjoushintaan:

50% kk:n vuokrasta + alv 24%

Varaukset ja lisätiedot

Huom! Asuntojen varaukset sähköpostilla osoitteeseen matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com.

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja kerro minkä asunnon olet kiinnostunut ostamaan sekä mahdolliset varavaihtoehdot jos kyseinen asunto olisi jo keretty varaamaan. 

Massi Matti

Matti Honkasalo, LKV

puh. 050 4784 774

Sähköposti:

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com