Tarjolla valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja Keuruulta – velattomat myyntihinnat alkaen 8 500€ ja vuokratuotot jopa 22,79%

Asunto Oy Keuruun Varuskuntakoto 1 ja 2 sijaitsee rauhallisella paikalla Keuruun vanhan varuskunnan vieressä, noin 5 km päässä Keuruun keskustasta. Talot ovat omassa rauhassaan metsän keskellä, puhdasvetisen ja ison Keurusselän rannalla. Keuruulta löytyy kaikki peruspalvelut, koulut, kaupat, terveysasema ja apteekki. Juhanantieltä ajaa Jyväskylään alle tunnissa ja monet käyvätkin Keuruulta töissä Jyväskylässä.

Näissä asunnoissa on viihtynyt armeijan väkeä alokkaista upseereihin vuosikymmeniä, eikä nykyisilläkään asukkailla ole ollut valittamista. 

Asunnot myydään edullisesti valmiiksi vuokrattuina, hulppealla vuokratuotolla ja reilusti positiivisella kassavirralla. Uusille omistajille tarjotaan kaiken kattava vuokraus- ja ylläpitopalvelu paikalliselta välittäjältä. Vuokrauksen hinta 350e/kerta, sekä tarvittaessa välittäjä hoitaa myös kodinkoneiden uusinnat ja muut juoksevat asiat omistajan puolesta.

Keuruu sijoituskohteena

Keuruu on noin 9 600 asukkaan luonnonläheinen kaupunki Keski-Suomessa. Keuruu on suosittu loma-asutusalue ja ajo-aika Jyväskylään on noin 50 minuuttia. Keuruulla on hyvät peruspalvelut ja kaupunki on panostanut viime vuosina julkisten tilojen peruskorjauksiin. Alueella toimii päiväkoteja, peruskouluja sekä lukio. Keuruun kaupungin jälkeen suurimpia työnantajia ovat HT Laser Oy, Keski-Suomen seututerveyskeskus ja Reka Kaapeli Oy. Myös Otavan kirjapaino sijaitsee Keuruulla.  

Keuruu on tunnettu jokakesäisistä Keuruun Markkinoista sekä menestyksekkäästä jääkiekkojoukkue Keupa HT:sta, joka voitti keväällä 2018 Mestiksen mestaruuden. Keuruulla sijaitsee myös helluntaiherätyksen Iso Kirja -opisto, jossa vuosittain järjestetään iso juhannuskonferenssi. Alueella on paljon järviä ja metsäinen luonto on kaunista. Camping Nyyssäniemi sijaitsee noin 3,5 kilometrin päässä Keuruun keskustasta.

Keuruun vanha pioneerikomppania asuinalueena

Keuruun vanhan pioneerikomppanian ympäristö ja historia ovat todella mielenkiintoisia. Alueella on runsaasti varuskunnan aikaista rakennuskantaa, jotka ovat nykyään yksityisessä käytössä. Vanha upseerikerho on muutettu hotelliksi, sekä ampumarata on harrastajien ja seurojen käytössä. 

Luonto varuskunnan ympärillä on todella kaunis. Metsässä pääsee kävelemään pidempiäkin lenkkejä ja lähistöltä lähtee myös hyvät hiihtoladut. Omasta rannasta pääsee veneellä vaikka Keuruun keskustaan, tai etelään Mänttään saakka.

Taloyhtiö – Asunto Oy Keuruun Varuskuntakoto 1 ja 2

Yhtiöön kuuluu kaksi 3 kerroksista Keuruun varuskunnan vanhaa asuintaloa. Osa asunnoista on myyty vuokralaisille, mikä tarkoittaa asukkaiden viihtyneen hyvin, eikä yhtiö ole pelkästään sijoittajien omistuksessa.

Rakennuksiin aikaisemmin tehdyistä isommista remonteista ja perusparannuksista ei ole tietoa. Kuntoa on tutkittu myyjien toimesta, eikä välitöntä korjaustarvetta myyjän mukaan ole. Viemäreiden tutkimuksissa ei ole havaittu vielä uusimisen tarvetta, vaikka ne ovatkin alkuperäiset. Hyvä huoltoyhtiö ja aktiiviset asukkaat pitävät pihan istutukset kunnossa ja ympäristön siistinä. 

Asuntojen käytössä on erillinen pesuhuone- ja saunarakennus, sekä grillikota rannassa. 

Tehdyt remontit:

 • 2007 Julkisivujen maalaus, ikkunoiden tiivistys
 • 2008 Piha-alueiden kunnostus, asfaltointi, salaojat
 • 2009 IV-nuohous
 • 2009 Kruunu-TV
 • 2010 Yhteistilojen rakentaminen
 • 2013 Huoltorakennuksen köytöstä poistaminen
 • 2016 Paloluukut ja turvatikkaat
 • 2016 Huoneistokohtaiset sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet
 • 2018 Portaikkojen ABC maalaaminen, isojen puiden kaato, käyntiväylän teko rantaan.
 • 2018 Saunan kynnyksen kaadon korjaus

Normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi seuraavat remontit löytyvät kunnossapitotarveselvityksestä:

 • Lattioiden ja seinien yhtymäkohtien epätiiviyksien korjaus
 • Seinäpaneeleiden huoltomaalaus
 • Ulko-ovien lukot uusittava

Tarkemmat tiedot kunnossapitotarveselvityksessä!

TaloyhtiöAs Oy Keuruun Varuskuntakoto 1 ja 2
TyyppiKerrostalo, 3 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 1967
OsoiteJuhanantie 5 A-C, 42720 Keuruu
Rakennuksia2kpl
Hissiei
Asuntojen määrä59 kpl
Vastike3,4€/m2
Käyttökorvaukset-Vesimaksu 25€/hlö/kk
-Sauna 10€/kk/asunto
-Kylmä autopaikka 8€/kk
-Lämmin autopaikka 15€/kk
-Autokatospaikka 20€/kk
Lämmitysmuotokaukolämpö, vesikiertoinen
Tontin omistusOma

Sijainti kartalla

Asuntojen kunto

Kaksioista 12 kpl on remontoitu vuonna 2018. Näistä asunnoista 2 kpl on tällä hetkellä vapaana. Yksi kolmio ja yksi neliö on myös remontoitu ja molemmat ovat vuokrattuina. Isommat, perheille sopivat huoneistot ovat olleet hyvin kysyttyjä ja menneet vuokralle heti.

Remontoitujen asuntojen lisäksi myydään myös kolme peruskuntoista kaksiota ja peruskuntoinen neliö. Näistä vain yksi kaksio on vuokraamatta. 

Remontoidut asunnot

Peruskuntoiset asunnot

Pohjakuvat asunnoista

Klikkaamalla pohjakuvaa saat avattua sen suuremmaksi

Myyntihinnasto

HuoneistoVelattomat hinnatVuokratuotto%
2h+k57m²8 500 – 17 500€15,5 - 22,05%
3h+kk78m²17 500€18,16%
4h+k94m²9 500 – 17 500€17,8 - 22,79%

Toiset myyntikuvat ovat remontoidusta kaksiosta ja toiset tyydyttäväkuntoisesta kaksiosta. Kohteen kaikki myytävät asunnot ovat kuvia vastaavassa kunnossa ja luokiteltu joko remontoiduiksi tai tyydyttäväkuntoisiksi. Asunnot on hinnoiteltu kunnon ja vuokraustilanteen mukaisesti.

Asukkaiden yksityisyyden vuoksi asuntokohtaiset esittelyt järjestetään vain ostajille.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Myyntihinnasto ja varaustilanne
-Kunnossapitotarveselvitys
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat
-Kuvia kohteesta
-Kauppakirjapohja

Miksi tämä kohde?

Kohde

 • Lähes kaikki asunnot valmiiksi vuokrattu ja remontoitu
 • Reilusti positiivinen kassavirta
 • Todella hyvä, yli 15% vuokratuotto remontoiduissakin asunnoissa

Alue

 • Sijainti järven rannalla
 • Rauhallinen ja kaunis luonto ympärillä
 • Hyvät lenkkeilymaastot ja hiihtoladut
 • Keuruun palvelut 5 km päässä

Tähän kohteeseen on helppo sijoittaa!

Asuntojen vuokraus

Uusille omistajille tarjotaan kaiken kattava vuokraus- ja ylläpitopalvelu paikalliselta välittäjältä. Vuokrauksen hinta 350e/kerta, sekä tarvittaessa välittäjä hoitaa myös kodinkoneiden uusinnat ja muut juoksevat asiat omistajan puolesta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Varaukset ja lisätiedot

Kohteen myyntiä hoitaa Kauppa Käy LKV Oy. Asuntojen varaukset  sähköpostitse osoitteeseen matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com.

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja kerro minkä asunnon olet kiinnostunut ostamaan sekä mahdolliset varavaihtoehdot jos kyseinen asunto olisi jo keretty varaamaan. 

Massi Matti

Matti Honkasalo LKV

puh. 0504784774

Sähköposti:

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com