Tarjolla upeita 2021 valmistuneita rivitaloasuntoja!

Jyväskylän Roninmäestä tarjolla valmiiksi vuokrattuja rivitaloasuntoja – vuokratuotot n. 5% ja myyntihinnat alkaen 26 900€!

Olemme rakennuttaneet Jyväskylän Roninmäkeen uuden, kuuden asunnon rivitaloyhtiön. Myynnissä onkin nyt viisi yksiötä ja yksi kaksio. Kaikissa asunnoissa on parvi, 4,5 metrin huonekorkeus ja hulppea varustelutaso. Jokaisessa asunnossa on mm. ilmastointi, lattialämmitys, astianpesukone ja induktioliesi. Todella korkeat ikkunat tekevät asunnoista erittäin valoisia.

Asunnot eroavat raikkaalla tavalla kaikista muista tarjolla olevista vuokra-asunnoista. Näin hienoja rivitaloasuntoja ei nimittäin vuokramarkkinasta löydy. Asunnot löysivätkin nopeasti asukkaansa tammikuun aikana! Kohteen kaikki asunnot on vuokrattu puhtaat luottotiedot omaaville vuokralaisille. Tarjoamme kaupan päälle vielä 2 vuoden tuototakuun, kun teet kaupat helmikuun aikana!

Asuntojen vuokratuotot ovat  yli 5% ja yhtiölainan ansiosta myyntihinnat ovat alkaen vain n. 26 900€!

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot
Huoneisto
O 1
Tyyppi
1h+kt+parvi
Pinta-ala
28 + 11,5m²
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
114 900 €
Velaton hinta
114 900 €
Vuokratuotto nyt
5.35%
Varaa asunto
Huoneisto
O 2
Tyyppi
1h+kt+parvi
Pinta-ala
28 + 11,5m²
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
114 900 €
Velaton hinta
114 900 €
Vuokratuotto nyt
5.35%
Varaa asunto
Huoneisto
O 3
Tyyppi
1h+kt+parvi
Pinta-ala
28 + 11,5m²
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
26 900 €
Velaton hinta
119 900 €
Vuokratuotto nyt
5,12%
Varaa asunto
Huoneisto
O 4
Tyyppi
1h+kt+parvi
Pinta-ala
28 + 11,5m²
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
26 900 €
Velaton hinta
119 900 €
Vuokratuotto nyt
5,12%
Varaa asunto
Huoneisto
O 5
Tyyppi
1h+kt+parvi
Pinta-ala
28 + 11,5m²
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
26 900 €
Velaton hinta
119 900 €
Vuokratuotto nyt
5.12%
Varaa asunto
Huoneisto
O 6
Tyyppi
2h + avok + parvi
Pinta-ala
48 + 19,5m²
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
28 900 €
Velaton hinta
149 900 €
Vuokratuotto nyt
4,91%
Varaa asunto

Kovan kysynnän ja rajatun tarjonnan takia olemme päättäneet rajoittaa varaukset yhteen asuntoon per ostaja.

Yksiöt

Kaikki viisi yksiötä ovat kooltaan 28m², jonka lisäksi niistä löytyy 11,5m² parvi. Parven korkeus on n. 160 cm. Parvelle mahtuu mukavasti sekä parisänky että työpiste. Alakerrassa on olohuone, jonka yhteydessä on hyvin varustettu avokeittiö. Isot ikkunat pitävät huolen siitä, että asunnossa riittää valoa!

Keittiöstä löytyy integroitu 45cm leveä astianpesukone, sekä kahden levyn kokoinen induktioliesi.

Kylpyhuone on optimaalisen kokoinen: hukkaneliöitä ei ole, mutta kaikki tarvittava, kuten vaikka pesutorni mahtuvat tilaan hienosti. Kylpyhuoneen lattiassa on tyylikäs kuusikulmainen laatta.

Kaksio

Kaksio ovat kooltaan 48m², jonka lisäksi siitä löytyy 19,5m² parvi. Parven korkeus on n. 160 cm. Parvelle mahtuu mukavasti parisänky, sekä työpiste. Alakerrasta löytyy makuuhuone sekä olohuone, jonka yhteydessä on saarekkeella varustettu avokeittiö. Isot ikkunat pitävät huolen siitä, että valoa riittää!

Keittiöstä löytyy Integroitu 60cm leveä astianpesukone, sekä 4 levyn kokoinen induktioliesi.

Kylpyhuone on optimaalisen kokoinen kuten yksiössäkin. Hukkatila on eliminoitu, mutta kaikki tarvittava, kuten esimerkiksi pesutorni mahtuu erinomaisesti tänne. Kylpyhuoneen lattiassa on tyylikäs kuusikulmainen laatta.

Autopaikat

Autopaikat ovat erillisellä osakesarjalla. Asunnon O 6 vuokralaisilla on käytössä 2 autopaikkaa. Asuntojen O 1 ja O 5 vuokralaisilla on käytössä 1 autopaikka. Näiden asuntojen ostajien tulee ostaa autopaikka. Lämpötolppapaikan hinta on 1 900€, vuokra 12€/kk ja vastike on 3.72€/kk.

Tee kaupat Helmikuussa ja saat kaupan päälle 2 vuoden tuottotakuun!

Tarjoamme helmikuun aikana kaupat tehneille kahden vuoden tuottotakuun. Tuottotakuu tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että saat kohteesta varman tuoton kahden vuoden ajalta.

Alla esimerkkejä siitä, miten tuottotakuu toimii:

 • Jos vuokralainen vaihtuu, me maksamme vuokravälittäjän palkkion
 • Jos vuokralainen ei maksa vuokriaan, me maksamme ne sinulle
 • Maksamme sinulle täyden vuokran, mikäli vuokralaisen vaihtuessa tulee tyhjä kuukausi
 • Jos ostamasi asunnon vuokra on alle markkinahinnan, maksamme sinulle erotuksen

Jyväskylä – yksi Suomen parhaista asuntosijoituskaupungeista

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä vertaillessa Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä ylitti viime vuonna 140 000 asukkaan rajapyykin, ja nousi samalla asukasluvultaan Suomen 7. suurimmaksi kaupungiksi. Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 42 000 opiskelijaa, joista noin 14 500 opiskelee Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, sillä opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

Heinäkuussa 2019 julkaistussa Pellervon taloustutkimuksen ennusteessa Jyväskylä sijoittui jälleen Suomen 5. parhaaksi asuntosijoituskaupungiksi. Tutkimuksessa vertailtiin Suomen kaupunkeja arvonnousun, vuokratuoton ja alueellisten kehitystekijöiden perusteella.

Vaikka Jyväskylään on viime vuosina rakennettu paljon, hyville asunnoille on vielä kysyntää. Tämän kohteen asunnot suorastaan revittiin käsistämme hyvien vuokralaisten toimesta!

Roninmäki

Luonnonläheinen Roninmäki sijaitsee alle kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, aivan Keljon kauppakeskuksen vierellä. Vierestä löytyy mm. Lidl, Citymarket, Prisma, Subway, Hesburger, kuntosali ja Burger King

Kulkuyhteydet Roninmäestä keskustaan ja oppilaitoksiin ovat loistavat. Aivan kohteen vierestä kulkee tiheästi bussiyhteyksiä eri puolille kaupunkia, ja polkupyörällä pääsee keskustaan hieman alle 10 minuutissa. Autoileville vuokralaisille kohteesta löytyy myös autopaikkoja.

Taloyhtiö – Asunto Oy Roninmäen Onni

Taloyhtiö on valmistunut tammikuussa 2021, joten remonttihuolia ei tässä kohteessa ihan heti tule vastaan!

Taloyhtiön varustukseen on panostettu merkittävästi. Jokaisessa asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys sekä ilmastointi, joka takaa sen, että ainakaan kuumuuden takia ei tarvitse antaa vuokrahyvitystä ja vuokralaisella on hyvä olla ympäri vuoden!

Swegon Casa Smart -älyilmanvaihto tunnistaa asukkaan tarpeet. Se mittaa sisäilman hiilidioksi- sekä kosteuspitoisuutta ja tunnistaa jopa erilaiset hajut ja käryt. Se säätää ilmanvaihdon portaattomasti tarpeen mukaan ja takaa raikkaan sekä terveellisen sisäilman kaikissa olosuhteissa. Se säästää energiaa ja auttaa estämään kosteusongelmia. Täysin automaattisesti.

Taloyhtiö seisoo todella edullisella vuokratontilla, jonka kuukausivuokra on koko taloyhtiölle vain 100€/kk. Tontin vuokra sisältyy vastikkeeseen. Vuokrasopimus päättyy 31.5.2069.

Tontti on lunastettavissa 10 vuoden välein (ensimmäistä kertaa 10 vuotta sopimuksen alkamisesta eli 2028). Lunastushinta muodostuu 4,6% tuottovaatimuksen mukaan. Jos tontin vuokra on noussut 20%, on koko taloyhtiön tontin hinta lunastushetkellä vain 31 304€, eli yhdelle asunnolle jää maksettavaa vain muutamia tuhansia euroja.

Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, kuitenkin 1%:in vuosittaisella minimikorotuksella.

Arvio remonteista vuosille 2020–2024

 • Normaaleja vuosittaisten kunnossapitotöitä
TaloyhtiöAsunto Oy Roninmäen Onni
TyyppiRivitalo
Rakennusvuosi2021
OsoiteRoninmäentie 6 O, 40500 Jyväskylä
Rakennuksia1kpl
Asuntojen määrä6 kpl
Autopaikkojen määrä4 kpl (omina osakkeinaan)
Käyttökorvaukset asukkailleVesi kulutuksen mukaan (ennakko 20€/hlö/kk).
Vastike4,9€/m2
Yhtiölaina*OmaSP, Laina-aika 20v, tasalyhennys, 1,75%+euribor 12kk. Lyhennys pienenee ajan myötä, mikäli korkotaso pysyy entisellään.
LämmitysmuotoKaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Tontin omistusVuokra. Vuokrasopimus päättyy 31.5.2069. Koko taloyhtiön tonttivuokra on vain 100€ /kk! Tontin vuokra sisältyy vastikkeeseen.

Tontti on lunastettavissa 10 vuoden välein (ensimmäistä kertaa 10 vuotta sopimuksen alkamisesta eli 2028). Lunastushinta muodostuu 4,6% tuottovaatimuksen mukaan.

Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, kuitenkin 1%:in vuosittaisella minimikorotuksella.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Kuvat asunnoista
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat

Miksi tämä kohde?

Kohde

 • Uusi taloyhtiö
 • Laadukkaat ja tyylikkäät asunnot
 • Erittäin hyvä vuokrakysyntä
 • Vastaavia asuntoja ei ole tarjolla
 • Osaan asunnoista kohdistuu yhtiölanaa

Alue

 • Kasvava yliopistokaupunki
 • Keljon kauppakeskus aivan vieressä
 • Hyvät liikenneyhteydet

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Lisätietoja voit kysyä meiltä!

Aarne Urvas

puh. 040 503 2215

Sähköposti:

aarne.urvas@sijoitusasunnot.com

Anttoni Kerkkonen JHS-Kiinteistöt Oy

Anttoni Kerkkonen

puh. 041 5466 400

Sähköposti:

anttoni.kerkkonen@sijoitusasunnot.com