Remontoituja sijoitusasuntoja Yliopiston vierestä Vaasan Palosaaresta

Mahtavia sijoitusasuntoja taas tarjolla. Kyse on Vaasan Palosaaren osoitteessa Pursimiehenkatu 25-27 vuonna -96 valmistuneesta taloyhtiöstä, josta myymme nyt viimeiset asunnot eteenpäin. Viime kesänä myimme saman taloyhtiön kaksiot nopeasti eteenpäin.

Moni sijoittaja on ollut vähintäänkin tyytyväinen sijoitukseensa tässä kohteessa, koska myyntihinnat olivat selvästi alle markkinatason. Tilanne on vielä myyntihetkestä parantunut, koska taloyhtiön vastike oli kaksioiden myyntihetkellä 4,20€/m2 ja se saadaan nyt laskettua 3,80€/m2.

Tarjolla on 10 kpl:ta yksiöitä, jotka muodostetaan jakamalla suuret asunnot pienemmiksi. Asunnot remontoidaan täysin ja ne ovat sisältä uutta vastaavia. Lisäksi myymme 2 kaksiota, joista toinen remontoitu ja 2 kolmiota.

Vaasan Palosaaressa sijaitsee mm. Vaasan yliopisto ja ammattikorkeakoulu. Vaasan keskustaan on matkaa vain n. 2km. Tässä kohteessa täyttyvät kaikki hyvän sijoitusasunnon kriteerit.

Myytävät asunnot

Yksiöt

Kaikki yksiöt remontoidaan täysin uutta vastaaviksi. Jokaiseen asuntoon tulee uusi kylpyhuone, keittiö sekä lattia- ja seinäpinnat. Alla ovat asuntojen pohjakuvat sekä kuvia vastaavista asunnoista, joita olemme toteuttaneet aiemmin muissa kohteissamme.

Tässä kohteessa käytetään lattiamateriaalina laadukasta ja kestävää vinyyliä. Liesi, hella ja jääkaappi kuuluu keittiön varusteisiin. Astianpesukone lisätilauksena.

Yksiöiden remontit alkavat kesällä ja valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Asunnoista maksetaan tässä vaiheessa 2.500€ käsiraha ja loput kauppahinnasta luovutushetkellä.

Kaksiot

Asunto A4 (52 m2) kaksioon ei kohdistu remontteja. Asunnosta voi tehdä kaupat heti ja se myydään vuokrattuna.

Asunnon markkinahinta on noin 125.000€ – 130.000€. Vastaavan tyyppinen asunto on tällä hetkessä myynnissä taloyhtiöstä. Myynti-ilmoituksen voit katsoa tästä. Tämän asunnon saa ostettua meiltä edullisesti, sillä kaksiot myydään tarjousten mukaan. Taloyhtiöstä on myyty kaksioita kylppäri- ja keittiöremontin jälkeen parhaimmillaan eteenpäin yli 150.000€:lla.

Asunto A3b (52,5 m2) kaksio on alun perin ollut kolmio, josta tulee remontin jälkeen kaksio. Tähän kaksioon uusitaan kylpyhuone, keittiö (myös kodinkoneet) runkoa lukuun ottamatta, lattia- ja seinäpinnat sekä sauna käsitellään. Asunnon markkinahinta on noin 145.000€.

Huom! Tässä asunnossa on vain 84 osaketta, joka vastaa 42 m2:n asuntoa. Tämä asunto maksaa siis vastiketta suhteessa muita asuntoja vähemmän ja samoin se vaikuttaa myöhemmässä vaiheessa alentavasti taloyhtiön remonttikustanuksiin, jotka kohdistuvat asuntoon. Pelkästään vastikesäästö on 456€ vuodessa. Asunto onvalmis vuoden loppuun mennessä. Tämäkin myydään tarjousten perusteella.

Alla on kuvia taloyhtiön muista kaksioista, jotka myytiin viime kesänä.

Kolmiot

Meillä oli alunperin tarkoitus jakaa nämä kolmiot pienemmiksi asunnoiksi, mutta myymme nyt kolmiot sellaisenaan eteenpäin. Molemmat kolmiot (A9 ja A14) ovat ostettavissa heti ja ne ovat juuri tyhjentyneet vuokralaisista, joten niitä pääsee tarvittaessa remontoimaan, myymään tai niihin voi etsiä itse uudet vuokralaiset. Meillä on täsmälleen samanlainen, mutta remontoitu kolmio (A19) yhtä kerrosta ylempänä myynnissä välittäjän kautta. Myynti-ilmoituksen voit katsoa tästä. Asunnon pyyntihinta on 187.000€. Nyt myytävät asunnot voi ostaa huomattavasti edullisemmin.

Toisen kerroksen A9 asunnossa on muovimatto lattialla. Asunnossa on astianpesukone.

Kolmannen kerroksen A14 asunto on astetta paremmassa kunnossa ja lattiassa on laminaatti.

Asuntojen markkinahinnat ovat nykyisessä kunnossa 160.000€:n paikkeilla ja remontoituna 175.000 – 180.000€. Tämän kohteen kolmiot myydään edullisesti tarjousten mukaan. Edullinen ostohinta mahdollistaa hyvän myyntivoiton saamisen.

Taloyhtiö

Vuonna -96 rakennettu talo on päällepäin erittäin siistissä kunnossa sekä talotekniikan puolelta remonttihuoleton sijoituskohde pitkäksi aikaa.

TaloyhtiöAs Oy Vaasan Pursimiehenkatu 25-27
TyyppiKerrostalo
Rakennusvuosi1996
OsoitePursimiehenkatu 25-27, 65200 Vaasa
Asuntojen määrä48
Kerrokset3-4
Vastike3,80€/m2
KäyttökorvauksetEnnakkovesimaksu 23€/hlö, tasataan kulutusta vastaavaksi
HissiOn
LämmitysmuotoKaukolämpö
Tontin omistusVuokra, vuoteen 2067 saakka

Vaasa sijoituskohteena

Vaasa on n. 67 000 asukkaan yliopistokaupunki. Vaasan alueella asuu kaiken kaikkiaan noin 114.000 henkilöä ja se kuuluu maan voimakkaimmin kasvaviin ja parhaiten menestyviin seutuihin. Väkiluku on kasvanut tasaisen varmasti.

Opiskelumahdollisuudet ovat Vaasassa erinomaiset. Opiskelijoita on yli 13.000 korkeakouluissa ja 4.000 ammatillisessa koulutuksessa.

Lisätietoja Vaasan seudusta.

Vaasan Palosaaren alue

Palosaari on Vaasan arvostetuimpia alueita niin opiskelijoiden kuin omistusasujienkin kesken. Erinomainen sijainti lähellä keskustaa ja opiskelupaikkoja tekevät Palosaaresta suositun unohtamatta ympäröivää merta.

Asuntojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat niin Vaasan yliopisto kuin ammattikorkeakoulukin. Palosaaresta löytyy myös suuri kuntokeskus, Wasa Sports Club sekä Vaasan yrityskeskus, valtion virastotalo sekä Ylen Vaasan toimipiste.

Aikataulu ja toimintatavat

Remontoitavista asunnoista maksetaan tässä vaiheessa 2.500€:n käsiraha ja loput kauppahinnasta, kun asunto on valmis. Muista asunnoista kaupat voidaan tehdä sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm: yhtiöjärjestys, yhtiön talousarvio ja kunnossapitotarveselvitys.

Sijainti kartalla

Miksi tämä kohde?

Alue

  • Erinomainen sijoituskaupunki
  • Upea sijainti opiskelupaikkojen vieressä
  • Hyvä vuokrattavuus

Asunnot

  • Sijoittajalle optimaalisen kokoisia pieniä asuntoja
  • Yksiöt ovat täysin remontoituja
  • Hyvät modernit ja tehokkaat pohjaratkaisut
  • Erinomainen taloyhtiö ilman remonttihuolia

Asuntojen varaaminen ja lisätiedot

Henrin kuva

Henri Neuvonen

Varaukset ja lisätiedot

puh. 0400 778 146

etunimi.sukunimi@
sijoitusasunnot.com

Joukon kuva

Jouko Neuvonen

Varaukset ja lisätiedot

puh. 040 709 4035

etunimi.sukunimi@
sijoitusasunnot.com