Remontoituja sijoitusasuntoja Yliopiston vierestä Vaasan Palosaaresta

Tämä kohde on myyty!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jatkossa tiedon myytävistä sijoitusasunnoistamme!

Vielä yksi sijoitusasunto tarjolla Vaasan Palosaaren osoitteessa Pursimiehenkatu 25-27 vuonna -96 valmistuneesta taloyhtiöstä.

Moni sijoittaja on ollut vähintäänkin tyytyväinen sijoitukseensa tässä kohteessa, koska myyntihinnat olivat selvästi alle markkinatason. Tilanne on vielä myyntihetkestä parantunut, koska taloyhtiön vastike oli kaksioiden myyntihetkellä 4,20€/m2 ja se saadaan nyt laskettua 3,80€/m2.

Tarjolla on enää yksi 54 neliöinen valmiiksi vuokrattu kaksio.

Vaasan Palosaaressa sijaitsee mm. Vaasan yliopisto ja ammattikorkeakoulu. Vaasan keskustaan on matkaa vain n. 2km. Tässä kohteessa täyttyvät kaikki hyvän sijoitusasunnon kriteerit.

Myytävät asunnot

Kaksiot

Asunto A4 (54 m2) kaksioon ei kohdistu remontteja. Asunnosta voi tehdä kaupat heti ja se myydään vuokrattuna. Asunnon vuokra on 650€/kk, eikä ei ole korotettu ainakaan 2 vuoteen, joten vuokrankorotusta kannattaa harkita.

Asunnon markkinahinta on noin 122.000€. Vastaavan tyyppinen, mutta laminaattilattialla varustettu asunto kerrosta ylempää myytiin välittäjän kautta hintaan 128 000€. Taloyhtiöstä on myyty kaksioita kylppäri- ja keittiöremontin jälkeen parhaimmillaan eteenpäin yli 150.000€:lla. Myymme tämän viimeisen asunnon edullisesti, hintaan 105 000 euroa, joten julkisessamarkkinassa myymällä tästä asunnosta on mahdollista tehdä hyvä voitto.

Päivitys 2.10.18 klo 10.31  Asunto alustavasti varattu. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan asunnon voit liittyä jonoon, jolloin iloitamme sinulle mikäli varaus peruuntuu.

Katso alta kuvat ja video asunnosta A4!

Taloyhtiö

Vuonna -96 rakennettu talo on päällepäin erittäin siistissä kunnossa sekä talotekniikan puolelta remonttihuoleton sijoituskohde pitkäksi aikaa.

TaloyhtiöAs Oy Vaasan Pursimiehenkatu 25-27
TyyppiKerrostalo
Rakennusvuosi1996
OsoitePursimiehenkatu 25-27, 65200 Vaasa
Asuntojen määrä48
Kerrokset3-4
Vastike3,80€/m2
KäyttökorvauksetEnnakkovesimaksu 23€/hlö, tasataan kulutusta vastaavaksi
HissiOn
LämmitysmuotoKaukolämpö
Tontin omistusVuokra, vuoteen 2067 saakka

Vaasa sijoituskohteena

Vaasa on n. 67 000 asukkaan yliopistokaupunki. Vaasan alueella asuu kaiken kaikkiaan noin 114.000 henkilöä ja se kuuluu maan voimakkaimmin kasvaviin ja parhaiten menestyviin seutuihin. Väkiluku on kasvanut tasaisen varmasti.

Opiskelumahdollisuudet ovat Vaasassa erinomaiset. Opiskelijoita on yli 13.000 korkeakouluissa ja 4.000 ammatillisessa koulutuksessa.

Lisätietoja Vaasan seudusta.

Vaasan Palosaaren alue

Palosaari on Vaasan arvostetuimpia alueita niin opiskelijoiden kuin omistusasujienkin kesken. Erinomainen sijainti lähellä keskustaa ja opiskelupaikkoja tekevät Palosaaresta suositun unohtamatta ympäröivää merta.

Asuntojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat niin Vaasan yliopisto kuin ammattikorkeakoulukin. Palosaaresta löytyy myös suuri kuntokeskus, Wasa Sports Club sekä Vaasan yrityskeskus, valtion virastotalo sekä Ylen Vaasan toimipiste.

Aikataulu ja toimintatavat

Remontoitavista asunnoista maksetaan tässä vaiheessa 2.500€:n käsiraha ja loput kauppahinnasta, kun asunto on valmis. Muista asunnoista kaupat voidaan tehdä sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm: yhtiöjärjestys, yhtiön talousarvio ja kunnossapitotarveselvitys.

Sijainti kartalla

Miksi tämä kohde?

Alue

  • Erinomainen sijoituskaupunki
  • Upea sijainti opiskelupaikkojen vieressä
  • Hyvä vuokrattavuus

Asunnot

  • Sijoittajalle optimaalisen kokoisia pieniä asuntoja
  • Yksiöt ovat täysin remontoituja
  • Hyvät modernit ja tehokkaat pohjaratkaisut
  • Erinomainen taloyhtiö ilman remonttihuolia

Asuntojen varaaminen ja lisätiedot

Henrin kuva

Henri Neuvonen

Varaukset ja lisätiedot

puh. 0400 778 146

etunimi.sukunimi@
sijoitusasunnot.com

Joukon kuva

Jouko Neuvonen

Varaukset ja lisätiedot

puh. 040 709 4035

etunimi.sukunimi@
sijoitusasunnot.com