Rekry: asiakkuuspäällikkö – PÄÄTTYNYT

Edit: tiimimme uusi tähtipelaaja on löytynyt. Kiitos kaikille hakijoille, valinta ei ollut helppo!

Sykkiikö sydämesi asuntosijoittamiselle? Haluatko auttaa asiakkaitamme kasvattamaan asuntosalkkujaan ja siinä samalla nousta itse uudelle tasolle asuntosijoittajana?

Tarjolla on mahtava tilaisuus motivoituneelle ja asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle asiakkuuspäällikölle! Etsimme myyntihenkistä henkilöä, joka haluaa ottaa vastuuta ja menestyä. 

Myymme vuosittain useita satoja asuntoja ilman yhtään varsinaista myyjää. Tehokas markkinointi ja houkuttelevasti hinnoitellut asunnot mahdollistavat vaivattoman kaupanteon. Haluamme kuitenkin jatkossa tarjota entistä parempaa palvelua asiakkaillemme ja auttaa heitä kasvattamaan asuntosalkkuaan, sillä meidän menestyksemme perustuu asiakkaidemme menestykseen ja kasvuun.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat ostajien kanssa kommunikointi, asuntokauppojen saattaminen maaliin ja kaupan jälkihoito. Asiakkaat löytävät meidät, joten sinun ei tarvitse tehdä yhtään kylmäsoittoa!

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • Rakastat asuntosijoittamista ja ymmärrät myös sen taustalla olevaa teoriaa
  • Olet luonteeltasi sosiaalinen ja tulet loistavasti toimeen ihmisten kanssa
  • Olet yrittäjähenkinen ja tulosorientoitunut tiimipelaaja
  • Tykkäät tehdä paljon kauppaa
  • Omaat kokemusta tuloksellisesta ja asiakaslähtöisestä myyntityöstä sekä CRM:n käytöstä
  • Olet valmis matkustelemaan jonkin verran ja tapaamaan paljon asuntosijoittajia

Tarjoamme henkilölle:

  • Opit asuntosijoittamisesta enemmän kuin missään muussa työpaikassa (Kuuntele Harri Hurun Ostan asuntoja Podcastin jaksot 106 ja 107 ja tiedät, miten tässä voi käydä)
  • Motivoituneet työkaverit sekä rennon, mutta tehokkaan työyhteisön
  • Hyvän kuukausipalkan + bonukset sekä mahdollisuuden tulla osakkaaksi. 
  • Elämäsi tilaisuuden, joka ei tule toistumaan

Työ ei ole paikkasidonnainen, mutta mahdollisuus työskennellä Jyväskylässä katsotaan eduksi. Työn aloituksen suhteen olemme joustavia, mutta tehtävän on tarkoitus alkaa viimeistään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@sijoitusasunnot.com 25.8. mennessä, niin keskustellaan lisää!

Jäikö jotain epäselväksi? Jos kiinnostuit, mutta jokin jäi askarruttamaan tai haluat kuulla lisää palvelusta/työnkuvasta, niin voit soittaa minulle laittaa sähköpostia osoitteeseen anttoni.kerkkonen@sijoitusasunnot.com.  Edit: allekirjoittanut lomailee 10-14.8, joten vastailen kysymyksiin taas 17.8 alkaen!

Anttoni Kerkkonen

Kaupallinen johtaja

0415466400

anttoni.kerkkonen@sijoitusasunnot.com