Tältä sivulta saat ladattua kaikki sijoitusasunnot.comin tarjoamat asiakirjat, lomakkeet ja laskurit sekä voit muokata omia käyttäjätietojasi.

Ladattavat asiakirjat

Tabien takaa löydät kaikki sijoitusasunnot.comista löytyvät laskurit ja asiakirjat.

Vuokratuottolaskuri

Vuokratuottolaskuri

Vuokratuottalaskurilla voit laskea asunnon todellisen tuoton. Voit ottaa huomioon korkojen vaihtelun sekä spekuloida asunnon arvonnousulla /-laskulla. Laskuri laskee myös kuukausittaisen kassavirran sijoituksellesi.

vuokratuottolaskuri

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus (laaja)

Olemme laatineet ammattimaisen vuokrasopimuspohjan, jolla vuokranantaja pienennät asunnon vuokraamiseen liittyviä riskejä merkittävästi.


Vuokrasopimuksen lisäosa

Suosittelemme myös lataamaan samalla lisäosan vuokrasopimuspohjaan, jossa on vaihtoehtoisia pykäliä sopimukseen liitettäväksi (mm. määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva sopimus). Näiden kahden asiakirjan pohjalta pystyt laatimaan räätälöidyn pohjan omiin tarpeisiisi.


Vuokrasopimus (suppea)

Jos kaipaat yksinkertaista vuokrasopimuspohjaa, voit ladata suppean version laajasta vuokrasopimuksesta. Suppea vuokrasopimus ei tarjoa vuokranantajalle niin hyvää turvaa kuin laaja pohjamme, mutta se on selkeä ja nopea täyttää.

suppea vuokrasopimus

Vuokraseurantapohja

Vuokraseurantapohja

Vuokraseurantapohjan avulla asuntojesi kirjanpito pysyy näppärästi hallussa. Voit käyttää tietoja suoraan myös veroilmoituksen täyttöön.

vuokraseurantapohja

Muut asiakirjat

Asuntohakemus -lomake

Vuokra-asunnon hakemuslomakketta kannattaa käyttää näyttöjen yhteydessä ja pyytää vuokralaisehdokkaita täyttämään tiedot lomakkeeseen. Saat hyvän kuvan kenelle olet asuntoasi vuokraamassa.


Kuntotarkastuslomake

Asunnon kuntotarkastuslomakkeella tuot turvaa, jos asukas aiheuttaa asunnolle normaalista kulumisesta poikkeavia vahinkoja.


Asunnon irtisanomislomake

Vuokralaiselta kannattaa pyytää asunnon irtisanominen aina kirjallisena epäselvyyksien välttämiseksi.


Omavelkainen takaus

Mikäli vuokrasopimuksen vakuutena on henkilötakaus, kannattaa siitä tehdä erillinen asiakirja.

asunnon hakemuslomake

Kauppakirjapohja

Kauppakirjapohja

Kauppakirjapohjan avulla saat tehtyä kaupat asunto-osakkeesta.


Muokkaa käyttäjätietojasi

[userpro template=edit]