Sisältöön sitemap

Tarjolla yhtiölainallisia sijoitusasuntoja noin kilometrin päässä Tampereen yliopistolta! 

Iidesranta 15, Tampere

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Iidesranta 15, 33100 Tampere
Valmistumisvuosi
1962
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
Nykyvuokrilla 2,8-5,1%. Markkinavuokrilla 3,9-5,1%
OPO %
Markkinavuokrilla jopa 16%
Myyntihinnat
15 083 - 129 900€
Velattomat hinnat
87 900 - 129 900€
Yhtiölaina
68 390 - 72 732€
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Tarjolla yhtiölainallisia sijoitusasuntoja noin kilometrin päässä Tampereen yliopistolta!

Tuomme tällä kertaa tarjolla 8 asunnon kerrostalon Tampereen Iidesrannasta. Tarjolla on 5 yhtiölainallista yksiötä, 2 velatonta kaksiota sekä yksi kolmio. Pienet asunnot sopivatkin hyvin pitosalkkuun verotehokkaan yhtiölainan ansiosta. Isommat asunnot myymme selvästi alle markkinahinnan, joten niissä on hyvä arvonnousupotentiaali ja myyntivoiton mahdollisuus.

Hei, kielsit evästeiden käytön www-sivuillamme, joten emme voi näyttää sinulle YouTubeen lataamiamme videoita sivustollamme. Katsoaksesi tähän asetellun videon voit hyväksyä evästeet vasemmasta alakulmasta, tai katsoa videon YouTubessa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=XXDnu7Uv2Fc

Moni asuntosijoittaja himoitsee tällä hetkellä asuntoja Tampereelta, eikä syyttä! Tampere on vahvasti kasvava kaupunki, jossa asuntojen hinnat ovat nousseet tasaisen varmasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Tampereen vetovoima on niin suurta ja kaupungissa on tehty suuria investointeja (mm. ratikka, Nokia Areena), että vetovoiman ja muuttovoiton hiipuminen on hyvinkin epätodennäköistä. Tampere olikin vuonna 2021 Suomen muuttovoittoisin kaupunki 1 816 asukkaan muuttovoitollaan.

Tampere myös on Suomen vuokranantajat Ry:n tuoreimman tuottotutkimuksen mukaan Suomen paras asuntosijoituskaupunki!

Tämä 1962 valmistunut ja n. 1995 peruskorjattu 2. kerroksinen kerrostalo sijaitsee erinomaisella paikalla. Alle 2 kilometrin etäisyydeltä löytyy mm. Tampereen keskustan palvelut ja kauppakeskus Ratina. Nokia areenalle sekä Tampereen yliopistolle on matkaa vain vähän reilu kilometri!

Yhtiölainan ansiosta asuntojen myyntihinnat ovat alkaen vain. 15 000€! Velattomat hinnat asettuvat välille 88 900 – 129 900€, eli selvästi alle alueen toteutuneiden kauppahintojen sekä myynnissä olevien asuntojen pyyntihintojen. Näin edullisia asuntoja vastaavalta sijainnilta on Tampereelta erittäin vaikea löytää!

Osa asunnoista on vuokrattu selvästi alle markkinahinnan. Vuokarasimme yksiön B6 loppukesästä vuokralla 615€/kk + käyttökorvaukset. Asunto meni vuokralle parissa päivässä ja kysyntää oli paljon, joten vuokrissa on reilusti nostovaraa.

Huom! Yhtiölainan kokonaiskorko on tällä hetkellä 2%. Seuraava korontarkistuspäivä on 27.12. Halusimme minimoida ikävien yllätysten riskin joten kohteen rahoitusvastike on laskettu 4,69% kokonaiskorolla. Mikäli korot laskevat voidaan rahoitusvastiketta laskea merkittävästi kevään yhtiökokouksessa. Marras-joulukuussa kerättävä rahoitusvastike kerryttää mukavasti puskuria.

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot
Huoneisto
A 1
Tyyppi
2 h + k
Pinta-ala
48.5
Kuntopisteet
22.75
Myyntihinta
109,900 €
Velaton hinta
109,900 €
Vuokratuotto nyt
3,9%
Myyty
Huoneisto
A 2
Tyyppi
2 h + k
Pinta-ala
49.5
Kuntopisteet
22.00
Myyntihinta
107,900 €
Velaton hinta
107,900 €
Vuokratuotto nyt
2,9%
Varaa asunto
Huoneisto
A 3
Tyyppi
3 h + k
Pinta-ala
66.5
Kuntopisteet
26.00
Myyntihinta
129,900 €
Velaton hinta
129,900 €
Vuokratuotto nyt
3,7%
Myyty
Huoneisto
A 4
Tyyppi
1 h + k
Pinta-ala
31.5
Kuntopisteet
23.75
Myyntihinta
19,510 €
Velaton hinta
87,900 €
Vuokratuotto nyt
3,0%
Myyty
Huoneisto
B 5
Tyyppi
1 h + k
Pinta-ala
34
Kuntopisteet
22.75
Myyntihinta
15,083 €
Velaton hinta
88,900 €
Vuokratuotto nyt
2,8%
Myyty
Huoneisto
B 6
Tyyppi
1 h + k
Pinta-ala
33.5
Kuntopisteet
29.5
Myyntihinta
19,968 €
Velaton hinta
92,700 €
Vuokratuotto nyt
5,1%
Myyty
Huoneisto
B 7
Tyyppi
1 h + k
Pinta-ala
34
Kuntopisteet
22.50
Myyntihinta
15,083 €
Velaton hinta
88,900 €
Vuokratuotto nyt
3,1%
Myyty
Huoneisto
B 8
Tyyppi
1 h + k
Pinta-ala
33.5
Kuntopisteet
22.50
Myyntihinta
16,168 €
Velaton hinta
88,900 €
Vuokratuotto nyt
3,1%
Myyty

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Lisätietoja kohteesta

+
Tampere - Suomen paras asuntosijoituskaupunki!

Suomen Vuokranantajien vuosittain toteuttaman tuottotutkimuksen mukaan Tampere on ollut kärkisijoilla jo useamman viime vuoden ajan. Vuoden 2021 tutkimuksen kaupunkirankingissa Tampere komeilee sijalla 1. Tuottotutkimuksessa yhdistetään tulevaisuuden tuottoarvioon myös mm. asuntojen oletettu markkinointiaika. Näin ollen Tampere on tällä hetkellä tutkitusti Suomen houkuttelevin asuntosijoituskaupunki!

Tampere on lisäksi komeillut Suomen kaupunkien vetovoimaa kuvaavien tutkimusten kärkipaikalla jo usean vuoden ajan. Tämä tarkoittaa, että Tampere koetaan mahdolliseksi muuttokaupungiksi eri puolilla Suomea useammin kuin mikään toinen kaupunki.

Tampereen muuttovoitto on ollut vuosittain vahvaa, mutta koronan myötävaikutuksena Tampereen muuttovoitto suhteessa muihin suuriin kaupunkeihin on ollut yhä vain suurempaa. Vuonna 2020 Tampere kasvoi nopeammin kuin mikään muu Suomen kaupunkialue Tampereen kaupunkiseutu ylittikin kesällä 2021 400 000 asukkaan rajapyykin. Kaupunkiseudulle muuttaa vuosittain yli 4000 uutta asukasta, joista suuri osa on opiskelijoita. Kaupunkiin muuttavat uudet asukkaat, etenkin ollessaan opiskelijoita, päätyvät usein ensimmäisinä asumaan vuokralle. Vuokra-asuntojen kysyntä tulee Tampereella pysymään jatkossakin suurena.

Myös Tampereella on koronan vaikutuksena perheasuntojen kysyntä ollut viimeisen vuoden aikana hyvin vahvaa. Tämä tarkoittaa, että hyväkuntoisten isojen asuntojen kohdalla hinnat ovat myös nousseet aiempaa nopeammin.
Tampereelle rakennetaan paljon uutta. Uusien kerrostaloasuntojen keskikoko oli vuonna 2020 39,9m2 (vs. 2010 57,2m2). Lisäksi pienten asuntojen suhteellinen määrä etenkin uusissa kohteissa on korkea. Vuonna 2020 valmistuneista kohteista lähes 50% oli yksiöitä! Tämä kertoo omaa kuvaansa Tampereen vuokramarkkinoista. Pienien vuokra-asuntojen ja yksiöiden kysyntä on valtavaa, etenkin korkeakoulujen lähistöllä.
Asuntojen ennustettu hintakehitys Tampereella

Asuntojen hinnat ovat nousseet vahvasti Tampereelle viimeisen vuosikymmenen aikana. Käytännössä pääkaupunkiseudun ulkopuolella Tampere ja Turku ovat selkeällä kakkossijalla. Keskimääräinen vanhojen osakehuoneistojen arvonnousu on ollut noin 2,5-4% luokkaa. Tampereellakin keskusta-alueella hinnat ovat nousseet eniten ja viimeisen vuoden aikana jopa 7-8%. Pellervon taloustutkimuskeskus ennustaa Tampereelle vuodelle 2021 4,6% arvonnousua. 5-10 vuoden aikajänteellä on varmasti hyvinkin realistista ennustaa koko Tampereen vuotuisen keskimääräisen arvonnousun olevan vähintään muutaman prosentin luokkaa.
Tampereen vetovoima on niin suurta ja kaupungissa on tehty suuria investointeja (mm. ratikka, Nokia Areena, keskustan tornitaloalueet, korkeakoulujen yhdistyminen) että Tampereen vetovoiman hiipumiselle ei ole merkkejä näkyvissä. Käytännössä tästä syystä kaupunkialueelta on vaikea löytää sellaisia sijainteja, joihin olisi ennustettavissa asuntojen arvonlaskua. Lähde: Tilastokeskus

+
Järvensivu asuinalueena

Järvensivu on rauhallinen asuinalue Iidesjärven pohjoispuolella. Vaikka keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä on alue silti hyvin rauhallinen ja luonnonläheinen. Bussipysäkki sijaitsee aivan kohteen edessä. Lähin ruokakauppa sijaitsee vain 450 metrin päässä.

+
Asunnot

Tarjolla on 5 yhtiölainallista yksiötä, 2 velatonta kaksiota sekä yksi kolmio.

Asunnot ovat pääosin hyvin peruskuntoisia, joten remontilla on mahdollista luoda selkeää lisäarvoa. Etenkin isommissa asunnoissa on mahdollista tehdä hyvä arvonnousu remontin kautta.

Kaikki asunnot ovat tällä hetkellä vuokrattuina. Osassa asuntoja on vanha vuokrasopimus, jonka vuokra on selvästi alle markkinahinnan. Tyhjentyneet asunnot ovat menneet vuokralle hetkessä huomattavasti kalliimmalla vuokralla, joten vuokrissa on reilusti nostovaraa.

+
As Oy Tampereen Iidesranta 15
Taloyhtiö As Oy Tampereen Iidesranta 15
Tyyppi Kerrostalo, 2 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 1962
Osoite Iidesranta 15, 33100 Tampere
Rakennuksia 1kpl
Hissi Ei
Asuntojen määrä 8 kpl
Autopaikkojen määrä 3 kpl pihapaikkoja. Autopaikat myydään omina osakkeinaan.
Vastike 6,7€/m2
Käyttökorvaukset -vesi 25€/hlö/kk
-pistokepaikan vastike 7,2€/k
-100 megan valokuituyhteys sisältyy vastikkeeseen!
Lämmitysmuoto kaukolämpö, vesikiertoinen
Putkistot: Käyttövesiputket kuparia, viemärit muovia.
Tontin omistus Vuokra. Tontin vuokra sisältyy vastikkeeseen. Vuokrasopimus voimassa  31.3.2068 asti.

 

As Oy Tampereen Iidesranta 15 on 8 asunnon kaukolämmöllä lämpiävä taloyhtiö. Asuinkerroksia on 2 ja kellarissa sijaitsevat taloyhtiön yhteiset tilat mm. sauna sekä varasto ja liiketila. Yhtiö on vuokrannut omistamansa kellarin liiketilan sekä varaston ja saa niistä vuokratuloa yhteensä 7 200€ vuodessa!

1962 valmistunut kerrostalo on käynyt läpi kattavan peruskorjauksen 90-luvun puolivälissä. Peruskorjauksessa on uusittu mm. käyttövesiputket, viemärit (pl. pohjaviemäri), ikkunat, sähköt sekä vesikatto.

Tarkemmat tiedot tehdyistä sekä tulvista remonteista löydät kunnossapitotarveselvityksestä.

+
Lisätietoja kuntopisteistä ja tuottolaskelmista
 • Tuottolaskelmat eivät huomioi varainsiirto- ja pääomatuloveron vaikutusta
 • Mikäli vuokrasopimus sisältää veden, sähkön tai autopaikan ja kulu tulee osakkaan maksettavaksi, on se huomioitu asunnon tuottolaskelmissa
 • Velattomien asuntojen oman pääoman tuotto laskettu 70% velkavivulla ja 3% kokonaiskorolla. Velallisten asuntojen kohdalla on käytetty yhtiölainan tämän hetken korkoa.
 • Asunnot on pisteytetty keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä asuinpintojen mukaan. Kuntopisteet eivät perustu erillisiin kuntotutkimuksiin vaan asuntokierroksella silmämääräisesti tehtyihin arvioihin
 • Hinnoittelu on tehty asunnon vuokran sekä kunnon mukaan, painottaen keittiön ja kylpyhuoneen kuntoa. Kuntopisteiden painotuskertoimet kokonaispisteissä (keittiö x 3, jääkaappi x 0,25, liesi x 0,25, kylpyhuone x 5, lattia x 1 ja seinät x 1)
 • Kuntopisteiden arviointikriteerit:
  • Keittiö: 3=remontoitu siisti, 2=remontoitu epäsiisti / siisti ei remontoitu, 1=ei remontoitu epäsiisti
  • Jääkaappi&liesi: 3=uusittu siisti, 2=ei ihan uusi / uusi epäsiisti, 1=vanha / huonokuntoinen
  • Kylpyhuone: 3=remontoitu siisti, 2=käytetty hyväkuntoinen / remontoitu huonokuntoinen, 1=huonokuntoinen
  • Lattiat: 3=hyväkuntoinen laminaatti/parketti/vinyyli, 2=hyväkuntoinen muovimatto / epäsiisti laminaatti/parketti/vinyyli, 1=huonokuntoinen
  • Kuivien tilojen seinäpinnat: 3=hyväkuntoiset seinäpinnat, 2=pääosin hyväkuntoiset seinäpinnat, 1=huonokuntoiset seinäpinnat
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Miksi tämä kohde?

Vuoden 2021 muuttovoittoisin kaupunki

Hyvä sijainti. 1,2 kilometrin matka Yliopistoltolle!

Hyvä arvonnousupotentiaali

Tuloutettu yhtiölaina ja pienet myyntihinnat

Isommat asunnot selvästi alle markkinahinnan

Aarne Urvas

Kaupallinen johtaja

040 503 2215

aarne.urvas@sijoitusasunnot.com

Tutustu

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus