Sisältöön sitemap

2021 valmistuneita rivitaloasuntoja Jyväskylästä!

2021 valmistuneita rivitaloasuntoja Jyväskylästä!

Jyväskylän Roninmäestä tarjolla valmiiksi vuokrattuja rivitaloasuntoja – vuokratuotot n. 5% ja myyntihinnat alkaen 26 900€!

Olemme rakennuttaneet Jyväskylän Roninmäkeen uuden, kuuden asunnon rivitaloyhtiön. Myynnissä onkin nyt viisi yksiötä ja yksi kaksio. Kaikissa asunnoissa on parvi, 4,5 metrin huonekorkeus ja hulppea varustelutaso. Jokaisessa asunnossa on mm. ilmastointi, lattialämmitys, astianpesukone ja induktioliesi. Todella korkeat ikkunat tekevät asunnoista erittäin valoisia.

Asunnot eroavat raikkaalla tavalla kaikista muista tarjolla olevista vuokra-asunnoista. Näin hienoja rivitaloasuntoja ei nimittäin vuokramarkkinasta löydy. Asunnot löysivätkin nopeasti asukkaansa tammikuun aikana! Kohteen kaikki asunnot on vuokrattu puhtaat luottotiedot omaaville vuokralaisille. Tarjoamme kaupan päälle vielä 2 vuoden tuototakuun, kun teet kaupat helmikuun aikana!

Asuntojen vuokratuotot ovat  yli 5% ja yhtiölainan ansiosta myyntihinnat ovat alkaen vain n. 26 900€!

Yksiöt

Kaikki viisi yksiötä ovat kooltaan 28m², jonka lisäksi niistä löytyy 11,5m² parvi. Parven korkeus on n. 160 cm. Parvelle mahtuu mukavasti sekä parisänky että työpiste. Alakerrassa on olohuone, jonka yhteydessä on hyvin varustettu avokeittiö. Isot ikkunat pitävät huolen siitä, että asunnossa riittää valoa!

Keittiöstä löytyy integroitu 45cm leveä astianpesukone, sekä kahden levyn kokoinen induktioliesi.

Kylpyhuone on optimaalisen kokoinen: hukkaneliöitä ei ole, mutta kaikki tarvittava, kuten vaikka pesutorni mahtuvat tilaan hienosti. Kylpyhuoneen lattiassa on tyylikäs kuusikulmainen laatta.

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti