Sisältöön sitemap

2018 valmistuneita tehoyksiöitä Tampereelta - hinnat alkaen 104.400€ ja vuokratuotot jopa 5,1%!

2018 valmistuneita tehoyksiöitä Tampereelta - hinnat alkaen 104.400€ ja vuokratuotot jopa 5,1%!

Tampereelta hyvätuottoisia yksiöitä alle markkinahintojen!

Saimme välitykseen yhteensä 16 uudehkoa yksiötä Tampereen Lentävänniemestä!

Asunnot sijaitsevat kahdeksankerroksisessa vuonna 2018 rakennetussa taloyhtiössä. Asunnot ovat 25-27,5m2 yksiöitä ja sijaitsevat 3.-8. kerroksessa, joten myytävissä asunnoissa ei ole lainkaan alimpien kerrosten asuntoja. Asunnot myydään valmiiksi vuokrattuna. Vuokriin on tehty syyskuussa 2020 vuokrankorotukset, jotka astuvat voimaan huhtikuussa 2021.

Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella alueella, metsän ja vesistön läheisyydessä. Varsinkin ylimpien kerrosten asuntojen isoista ikkunoista on kauniit maisemat.

Tarjolla on siis yksiöitä kasvukeskuksen uudehkosta yhtiöstä, kaukolämmöllä, ilman yhtiölainaa ja jopa 5,1% tuotolla. Yksiöiden myyntihinnat ovat alkaen 104.400 euroa.

Tampere asuntosijoittajan silmin

Tampereella asuu noin 238.000 asukasta ja kaupunki kuuluu Suomen voimakkaimmin kasvaviin alueisiin. Väestöennusteen mukaan seuraavan 20 vuoden aikana väestömäärä Tampereella kasvaa jopa yli 30.000 henkilöllä. Tampere on sijoittunut jo useamman vuoden ajan kymmenen parhaan asuntosijoituskaupungin joukkoon Pellervon taloustutkimuksessa. Suomalaisten mielestä suosituimmat sijainnit pitkän tähtäimen asuntosijoittamisessa ovat pääkaupunkiseutu, Turku ja Tampere.

Tampere on vilkas opiskelijakaupunki ja isoja oppilaitoksia ovat Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Tampereen yliopisto ja kesäyliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu sekä Poliisiammattikorkeakoulu. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Tampereella on oma lentokenttä, junalla Helsinkiin matka-aika on noin 1,5 tuntia ja autolla noin kaksi tuntia. Lisäksi Tampereen sisäinen julkinen liikenne on toimivaa ja raitiovaunu aloittaa liikennöinnin elokuussa 2021.

Tampere sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannalla ja kaupungin läpi virtaa tunnettu Tammerkoski. Tampereen kulttuuri- ja urheilutarjonta on monipuolisia. Tampere on myös suosittu matkailukohde ja muun muassa laajat teatteripalvelut, hyvät ostosmahdollisuudet, Särkänniemi sekä useat kulttuuritapahtumat ovat kaupungin vetonauloja.

(Lähteet: Wikipedia, Tilastokeskus)

Lentävänniemi ja Lielahti

Lentävänniemestä Tampereen keskustaan on matkaa alle 10 km, joka taittuu autolla reilussa 15 minuutissa. Myytävältä kohteelta lähimmälle bussipysäkille on matkaa 350 metriä ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa vaivaiset 500m. Lielahden raitiovaunulinjojen on arvioitu valmistuvan vuonna 2024. Alustavasti on ilmoitettu, että lähin raitiovaunupysäkki olisi noin 350m päässä tästä taloyhtiöstä. Taloyhtiön läheisyydessä sijaitsee myös uimaranta ja ulkoilumaastot.

Lielahdessa on asukkaille todella kattavat palvelut. Alueelta löytyy hypermarketit, posti, apteekki, terveysasema, neuvola, hammashoitola, palvelukeskus, kirjasto, ravintoloita, fysioterapia ja lääkäriasema. Alueella sijaitsee pääasiassa pientalo- ja kerrostaloasuntoja. Halkoniemen ja Niemenrannan alueella on ollut viime vuosina runsaasti uudisrakentamista.

 

Taloyhtiö – Asunto Oy Tampereen Lielahdenkadun Leccino

Asunto Oy Tampereen Lielahdenkadun Leccino on 3143 m2 vuokratontille v. 2018 rakennettu 8 kerroksinen hissillinen kerrostalo, joka sijaitsee osoitteessa Lielahdenkatu 45. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Vastike on huoneistojen osalta 4,85€/m2.

Jokaisella huoneistolla on käytettävissä oma irtaimistovarastokomero, minkä lisäksi taloyhtiön yhteisinä tiloina on väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, saunaosasto, pyykkitupa ja kuivatushuone. Taloyhtiössä on käytössä ovipuhelimet, mikä helpottaa asukkaiden arkea.

Autopaikat ovat kaikki omina osakkeinaan ja ovat vuokrattavissa jonotusperusteisesti. Autohallipaikkojen vuokra on 50€ /kk ja pihapaikat 25€ /kk.

Taloyhtiö Asunto Oy Tampereen Lielahdenkadun Leccino
Tyyppi Kerrostalo, 8 kerrosta
Rakennusvuosi 07 / 2018
Osoite Lielahdenkatu 45, 33410 Tampere
Rakennuksia 1 kpl
Asuntojen määrä 112 kpl
Autopaikkojen määrä 59 kpl, Autohallipaikkoja 21 kpl ja autopaikat pihakannella 38 kpl
Vastike Huoneisto 4,85€/m2,
Autopaikka 1,46€/m2
Käyttökorvaukset Vesimaksu 23€/hlö/kk
Saunamaksu 12€/kk
Tietoliikennevastike 10€/kk
Lämmitysmuoto Kaukolämpö ja lattialämmitys
Energialuokka C-energialuokka, alaindeksi 2013
Tontti Vuokratontti, 3143 m2, vuokranantaja Tonttirahasto Ky, tontinvuokra 90.404,76 € / vuosi (2,09€/m2). Vuokra sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokrasopimus voimassa 28.9.2068 saakka. Tontti lunastettavissa vuonna 2028.

Tehdyt ja tulevat korjaukset:

Asunto-osakeyhtiön rakennusomaisuus on valmistunut vuonna 2018. Yhtiössä ei ole tämän jälkeen toteutettu suuria peruskorjauksia. Yhtiössä ei myöskään ole suunnitteilla laajamittaisia korjaustoimenpiteitä.

Myyntihinnasto

Muokkaa
HUONEISTO MYYNTIHINTA ALK. VUOKRATUOTTO %
1h + kt 25m² 104 400€ n. 5,04%
1h + kt 26,5m² 110 900€ n. 4,89%
1h + kt + alk 27,5m² 110 900€ n. 4,89%

Kohteen asunnot on tarkistettu, kuvattu ja asuntojen kunnot dokumentoitu. Asunnot on hinnoiteltu asunnon kunnon, asuinkerroksen ja vuokran mukaan. Asukkaiden yksityisyyden vuoksi asuntokohtaiset kuvat toimitetaan nähtäväksi vain asunnon ostajalle.

Asunnot myydään valmiiksi vuokrattuna ja vuokriin on tehty nyt syyskuussa vuokrankorotukset, jotka astuvat voimaan huhtikuussa 2021.

Asuntojen kunto

Kaikki asunnot myydään hyväkuntoisina. Pisteytyksessä asunnontojen asuntojen lattiat, seinät, keittiöt ja kylpyhuoneet saivat arvosanaksi 2,5-3 (asteikolla 1-3). Asuntojen kuntopisteet perustuvat asuntokierroksella silmämääräisesti tehtyihin arvioihin.

Kohteen kaikissa asunnoissa on isot ikkunat ja ranskalaiset parvekkeet, joista osa suuntautuu kohti kaunista metsämaisemaa. Avara keittiö olohuoneen yhteydessä. Asuntojen lattiamateriaalina on laminaatti ja seinäpinnat ovat maalattuja. Koko asunnon kattava lattialämmitys lisää vuokralaisen asumismukavuutta.

Keittiöt

Huoneistojen avarat keittiöt on toteutettu modernin tyylikkäillä sävyvalinnoilla. Keittiöissä on astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja paikka mikroaaltouunille.

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Myyntihinnasto ja varaustilanne
-Isännöitsijäntodistukset
-Kunnossapitotarveselvitys
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Energiatodistus
-Pohjakuvat
-Kuvia kohteesta

Miksi tämä kohde?

Kohde

  • Vuonna 2018 rakennettu kohde
  • Tehokkaan kokoiset huoneistot
  • Erinomainen vuokrattavuus
  • Hinnat selvästi alle markkinahintojen
  • Rauhallinen asuinalue
  • Ei isoja remontteja tiedossa lähivuosina

Alue

  • Monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet lähellä
  • Rauhallinen asuinalue
  • Raitiovaunulinja valmistuu alueelle vuonna 2024

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus