Sisältöön sitemap

2016 valmistuneita sijoitusasuntoja Mäntsälän keskustasta - vuokratuotot jopa 6,8%!

2016 valmistuneita sijoitusasuntoja Mäntsälän keskustasta - vuokratuotot jopa 6,8%!

Saimme välitykseen uudehkoja, tilavia yksiöitä Mäntsälän keskustasta valmiilla vuokralaisilla ja hulppeilla 5,71% – 6,36% tuotoilla, sekä n. 50% tuloutetulla yhtiölainalla.

Kyseessä on Iloisen Mielen Puisto -konseptin senioritalo, joka mahdollistaa turvallisen ja toimintarikkaan elämisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Asukkaiden vaihtuvuus on pientä, vuokrat tulevat ajallaan ja asunnot pidetään siisteinä. Mikä parasta, tässä hankkeessa pääset tarjoamaan vuokralaiselle vanhuusajan laadukkaassa ja turvallisessa ympäristössä.

Tarjolla on yhteensä 12 kpl 30,5m2 kokoisia yksiöitä ja yksi 38,5m2 yksiö. Kaikissa asunnoissa on parveke ja yksi asunto on myös valmiiksi kalustettu.

Asuntojen velattomat myyntihinnat ovat 99.900 – 109.900 euroa. Tämän tekstin kirjoitushetkellä Mäntsälän keskustassa on myynnissä kaksi samankokoista uutta yksiötä. Näiden hintapyynnit ovat 130.000 euroa, joten meillä välityksessä olevat 30,5 m2 kokoiset asunnot ovat huomattavasti näiden hintapyyntien alapuolella sekä valmiiksi vuokrattuna hyvillä vuokrilla!

Erityisesti senioreille suunnattuja asumispalveluita ei ole paljon tarjolla sijoittajille, mikä johtuu huomattavasti suuremmista rakennuskustannuksista. Tarjoamme nyt rajoitetun erän laadukkaita ja myös tulevaisuudessa varmasti kysyttyjä asuntoja todella edullisesti.

Korona ei poista ihmisten tarvetta asunnoille.

Asuntosijoittaminen toimii hyvin defensiivisenä sijoitusmuotona kriisien keskellä, vuokrat tulevat samaan tapaan kuin ennekin ja korot pysyvät todennäköisesti matalalla pitkään.

Korona ei vaikuta tämän kohteen myyntiin. Kaikki asunnot on valmiiksi vuokrattu ja kaupat tehdään tuttuun tapaan etänä sähköisiä allekirjoituksia hyödyntäen, joten sinun ei tarvitse kuin tehdä kaupat ja odottaa tasaisen varmaa tuottoa!

Taloyhtiö – As Oy Mäntsälän Kivistöntie 4

 

As Oy Mäntsälän Kivistöntie 4 on osa Iloisen Mielen Puisto-konseptia, jonka ideana on luoda turvallisia asuinpalveluita vanhemmalle väestölle ja mahdollistaa mukava, itsenäinen vanhuusajan asuminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Vaikka konsepti on suunnattu vanhuusajan asumiseen, houkuttelee taloyhtiön rauhallisuus ja kattavat palvelut vuokralaisiksi myös työssäkäyviä ja opiskelijoita.

Taloyhtiössä on 49 asuntoa ja se on rakennettu omalle 4163m2 tontille Mäntsälän keskustaan.

Taloyhtiön kattaviin palveluihin kuuluu muun muassa laadukas lounasravintola Bistro Puisto, kokonaisvaltaiset hoivapalvelut, fysioterapia ja parturi-kampaamo. Upea viherkatto mahdollistaa pienimuotoisen puutarhanhoidon harrastamisen ja rennon oleskelun ulkoilmassa. Kaikki tilat on suunniteltu vanhempia ihmisiä ajatellen, mahdollistaen pitkäaikaisen asumisen.

Esteettömissä huoneistoissa on liikkumista helpottavia apuvälineitä ja hoitajakutsujärjestelmä, jolla apua voi tarvittaessa pyytää alakerran hoivapalveluista. Myös automaattinen sprinkleri- ja paloilmoitin järjestelmät lisäävät asukkaiden turvallisuutta.

Suuri 4163 m2 kokoinen tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksessa Kiinteistö Oy Mäntsälän Kivistöntie Hoiva kanssa.

Kiinteistö Oy käsittää rakennuksen alimman kerroksen, jossa on lounasravintola, hoivapalvelut, parturi-kampaamo, kuntosali, saunat ja uima-allas, joka on vähäisen käytön vuoksi poistettu käytöstä.

As Oy käsittää kaikki asuinhuoneistot, eikä ole vastuussa liiketilojen vuokraamisesta tai ylläpidosta.

Autopaikkoja on taloyhtiön pihamaalla 25 kpl ja ne ovat vuokrattavissa taloyhtiöltä. Autopaikkamaksu on 10e/kk.

Iloisen Mielen Puiston palvelutarjonta

  • Fysioterapia
  • Kotihoito- ja terveyspalvelut sekä vaihtoehtoishoidot (Kotihoidossa ja terveyspalveluissa saatavuus vaihtelee hoivakodin resurssien mukaan, ja tarvittaessa kunnallinen tarjonta on lähietäisyydellä).
  • Parturi, kampaaja, virike- ja harrastustoiminta
  • Laadukkaat ravintolapalvelut (Bistro Puisto)
Taloyhtiö Asunto Oy Mäntsälän Kivistöntie 4
Tyyppi Kerrostalo, 5 kerrosta
Rakennusvuosi 2016
Osoite Kivistöntie 4, 04600 Mäntsälä
Rakennuksia 1kpl
Hissi On
Asuntojen määrä 49 kpl
Autopaikkojen määrä 25 pistokepaikkaa. Autopaikat yhtiön omistuksessa
Vastike 3,8€/m²
Yhtiölaina Viimeinen lyhennys 30.6.2040. 6kk euribor + 0,9%marg. Tällä hetkellä korko 0,527%
Rahoitusvastike 2,2€/osake. Huom. rahoitusvastike vain asunnoissa, joissa on yhtiölainaa.
Käyttökorvaukset -vesi kulutuksen mukaan
-pistokepaikka 10€/kk
-vuokraan ja vastikkeeseen sisältyy myös laajakaistayhteys sekä kaapeli-tv
Lämmitysmuoto kaukolämpö, vesikiertoinen
Runko Paikallaan valettu teräsbetoni
Tontin omistus Oma

 

Mäntsälä sijoituskohteena

Mäntsälä on noin 21.000 asukkaan kunta ja sijaitsee n. 60km päässä Helsingistä.

Väestönkasvu oli voitollista kymmenien vuosien ajan vuoteen 2017 asti, jolloin tuli ensimmäinen muuttotappiollinen vuosi yli 40 vuoteen. Tätä seurasi toinen niukasti tappiollinen vuosi 2018, mutta 2019 väkiluku kääntyi taas maltilliseen nousuun. Muuttoliike Mäntsälään koostuu kuitenkin pääosin valmistuneista, perhettä perustavista, korkeakoulutetuista ja työelämään siirtyvistä asukkaista.

Keskustaan rakennetaan uutta torialuetta ja Mäntsälän joen rantaa kunnostetaan. Kunta on ottanut käyttöön yhteiskäyttöautoja ja polkupyöriä, eli asemafillareita. Suunnitteilla on myös vesiliikuntakeskus.

Mäntsälästä on hyvät liikenneyhteydet. Moottoritietä pääsee nopeasti Helsinkiin, sekä rautatieasemalla pysähtyvät Helsingin ja Lahden välillä liikennöivät junat. Mäntsälän linja-autoasema on vilkkaimpia asemia Suomen maaseudulla.

Mäntsälä on laaja kunta, jonka asukkaat vanhemmiten asettuvat asumaan keskustan alueelle palveluiden läheisyyteen. Erityisesti ikäihmisille suunnattu asuminen on varmasti suosittua vuosikymmeniä eteenpäin, eikä vuokralaisten puutteesta tarvitse huolehtia.

Asuntojen vuokrat

Huoneistot on vuokrattu toistaiseksi voimassaolevilla vuokrasopimuksilla ja keskimääräinen vuokrasuhde on pitkä.

Vuokrataso on selkeästi alueen keskivuokria parempi. Korkeampi vuokra on helposti perusteltavissa ja asuntoihin on todella hyvin kysyntää. Aikaisemmin 30,5m2 yksiön vuokrataso oli 590e / kk ja nykyisin niitä vuokrataan 610e / kk. Osa asunnoista on vuokrattu myös selkeästi paremmalla 660-670e vuokralla.

Seniorit pitävät huoneistot todella hyvässä kunnossa, eikä vuokrista tarvitse turhaan muistutella. Vuokrausta on hoitanut paikallinen välittäjä, eikä tyhjiä kuukausia ole ollut.

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus