Sisältöön sitemap

2007 valmistuneita Sijoitusasuntoja Tornion parhaalta paikalta - selvästi alle markkinahinnan!

2007 valmistuneita Sijoitusasuntoja Tornion parhaalta paikalta - selvästi alle markkinahinnan!

Nyt tarjolla valmiiksi vuokrattujaa asuntoja 2007 valmistuneesta taloyhtiöstä. Osassa mehevä yhtiölaina!

Tuomme nyt tarjolle hyvillä pohjaratkaisulla varustettuja parvekkeellisia kaksiota, kolmioita ja neliöitä Tornion parhaalta paikalta! Tässä kohteessa on kaikki kohdallaan, sijainti on loistava, sillä kohde sijaitsee aivan Rajalla-kauppakeskusken vieressä ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Omalla tontilla seisova taloyhtiö on valmistunut vuonna 2007, joten suuremmista taloyhtiöremonteista ei ole huolta vielä pitkään aikaan!

Asuntojen koot vaihtelevat välillä 38 – 74,5m² ja vuokratuotot 4,69-7,08%! Lähes kaikki asunnot ovat hyväkuntoisia, sekä valmiiksi vuokrattuja. Isommissa asunnoissa rutkasti on tuloutettua yhtiölainaa ja pienet myyntihinnat.

Asunnot myydään selvästi alle alueen toteutuneiden sekä myynnissä olevien vastaavanlaisten asuntojen hintojen. 

Tornion keskustan alueella on tällä hetkellä vuokrattavana (Vuokraovi.com, tilanne 25.2.2021) tällä hetkellä vain viisi 2000-luvulla valmistunutta asuntoa. Esteettömille ja hissillä varustetuille asunnoille palveluiden läheisyydessä on kysyntää, kun lähialueen iäkkäämmät asukkaat muuttavat lähemmäksi palveluita.

Kemiin valmistuva Metsä Groupin uusi 1,6 miljardia maksava tehdas tuo alueelle arviolta 1500 uutta työpaikkaa ja tulee vauhdittamaan Tornion alueen asuntokauppaa ja vuokramarkkinaa!

Autopaikat

Autopaikat sijaitsevat talon alakerrassa sijaitsevassa parkkihallissa, josta on suora pääsy myös läheiseen kauppakeskukseen. Autopaikat myydään niiden asuntojen ostajille, joiden vuokralaisilla on käytössä autopaikka. Autopaikan vuokra on 40€/kk , vastike on 20€/kk ja rahoitusvastike 63€/kk. Autopaikan myyntihinta on 2970€ ja velaton hinta 9 900€.

Välittäjän arvion mukaan autopaikkojen markkinahinta on 12 000 – 15 000€.

Tornio sijoituskohteena

Tornio on Lapin vanhin kaupunki, joka sijaitsee Lapin maakunnassa Ruotsin rajalla. Tornio on Tornionjokilaakson keskus ja tärkein Suomen ja Ruotsin välinen rajanylityspaikka. Asukasluku on Torniossa pysynyt pitkään tasaisena, ja tällä hetkellä asukkaita on noin 21 600. Yhdessä Ruotsin puolella sijaitsevan naapurikunta Haaparannan kanssa se muodostaa noin 32 000 asukkaan kaksoiskaupungin.

Tornio haluaa olla vetovoimainen rajakaupunki, jossa on onnellisia asukkaita, uudistuvia palveluita ja menestyviä yrityksiä. Torniossa toimii lukio, ammattiopisto Lappia, Kemi-Tornion Amk, Humak ja PPO sekä Mediapolis. Torniossa on vahva teollisuuskeskittymä, mm. ja tekstiili- ja terästeollisuuden aloilla ja Tornion merkittävin työnantaja Outokumpu työllistää noin 2.000 työntekijää. Outokumpu suunnittelee jätti-investointia Tornioon, myös Kemiin valmistuva Metsä Groupin uusi 1,6 miljardia maksava tehdas tuo alueelle arviolta 1500 uutta työpaikkaa

Tornio on myös tiiviissä yhteistyössä kaksoiskaupunki Haaparannan kanssa mm. koulutuksessa ja kaupunkien yhteisen keskusta-alueen kehittämiseen on suunnitelmia. Kyseessä on Europan 14 –hanke, joka lisää palveluita ja yhdistää kaupunkien keskustoja entisestään.

Tornio on kahden valtatien (21 ja 29) alkupää ja rautateitse Torniosta pääsee kolmeen eri suuntaan. KemiTornion lentoasemalta lentää Helsinkiin noin 1,5 tunnissa.

 

Alue

Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tornion keskustassa ja käytännössä kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Viereiseen Rajalla kauppakeskukseen pääsee suoraan autohallin kautta! Kauppakeskusksesta löytyy mm. hypermarket, ravintoloita ja erikoisliikkeitä. Haaparannan Ikea on vain 500 metrin päässä päässä kohteesta.

Keskustapalveluiden lisäksi kilometrin etäisyydeltä löytyvät päiväkodit, oppilaitokset, kaupat, juna-asema sekä matkahuolto.

Kaupungin läpi virtaavan, Euroopan suurimman vapaana virtaavan joen, Torniojoen kauniit vesistömaisemat näkyvät usean asunnon ikkunoista.

Keskustasta löytyy myös turistivetonaulaksi noussut elämystehdas Lappari, josta löydät useita liikuntamahdollisuuksia sekä mm. Tornion Panimon, ravintolan ja muita elämysmahdollisuuksia.

Tämä Kallenkadun kohde sopii erinomaisesti myös ikäihmisille, sillä esteettömässä talossa on luonnollisesti hissi.

 

Taloyhtiö – As Oy Tornion Kallenkatu 1

As Oy Tornion Kallenkatu on vuonna 2007 valmistunut 26 asunnon 5 kerroksinen kerrostalo, joka sijaitsee Tornion keskustassa kaupungin parhaalla paikalla omalla tontilla osoitteessa Kallenkatu 1 Tornio. Kohde on aivan Torniojoen rannalla Rajalla kauppakeskuksen vieressä. Tämän lähempänä palveluita ei kerrostalo voi kaupungissa olla! Hissillisessä kerrostalossa löytyy oma autohalli, josta pääsee suoraan myös Rajalla kauppakeskuksen autohalliin.

Kerrostalo on alun perin rakennettu senioritaloksi, joten kaikissa asunnoissa on omat lasitetut parvekkeet sekä saunat. Kaikki asunnot ovat myös esteettömiä. Kohde on teknisesti hyvässä kunnossa eikä suuremmille taloyhtiöremonteille ole tarvetta vielä pitkään aikaan. Siistillä vaalealla tiilellä verhoiltu julkisivu on hyväkuntoinen sekä suhteellisen huoltovapaa. Toistaiseksi kohteessa ei ole tarvinnut tehdä tavanomaisista huoltotoimista poikkeavia taloyhtiöremontteja.

Taloyhtiö As Oy Tornion Kallenkatu
Tyyppi Kerrostalo, 5 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 2007
Osoite Kallenkatu 1, 95400 Tornio
Rakennuksia 1kpl
Hissi Kyllä
Asuntojen määrä 26 kpl
Autopaikkojen määrä 16 autohallipaikkaa. Autohallipaikat myydään omina osakkeinaan
Hoitovastike 3,6€/m2
Yhtiölaina Annuiteetti, laina-aika 15 vuotta. Korko 1,85%+12kk euribor (min. 1,85%)
Rahoitusvastike 10€/m2 (Kohdistuu vain asuntoihin, joissa on yhtiölainaa)
Lämmitysmuoto Kaukolämpö, vesikiertoinen
Runko/julkisivu Betonielementti / Julkisivun päämateriaalina vaalea keraaminen tiili
Vesikatto Pulpettikatto, sirotepintainen huopakermikate
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen tulo/poisto ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla
Tontin omistus Oma

 

HALLITUKSEN SELVITYS AIEMPINA VUOSINA TEHDYISTÄ KUNNOSSAPITO- JA MUUTOSTÖISTÄ

Yhtiön rakennuksissa on aiemmin toteutettu seuraavat merkittävimmät kunnossapito- ja muutostyöt:

 • Pienessä tulipalossa tuhoutuneiden rakennusosien korjaus 2019
 • Iv-kanavien puhdistus 2019
 • Raja-aidan rakentaminen 2011

HALLITUKSEN SELVITYS KUNNOSSAPITOTARPEISTA VUOSILLE 2021-2025

Asunto-osakeyhtiölain mukaisena hallituksen kirjallisena selvityksenä yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana esitämme arvionamme seuraavia kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin.

 • Huoltokirjan mukaiset huoltotyöt
 • Vesikatolla tehtävät korjaustyöt (+ vesikattovarusteiden korjaukset) vuodelle 2021-2025 (n.1500 €):Talotikkaiden nousunestolevyn asennus, talotikkaiden ja tasotikkaiden kiinnityksien tarkistus/kiristys, piippujenpellityksien korjauksia, sähköjohtojen läpivientien tiivistys, turvakytkimien suojaus, yms.
 • Iv-kanavien mittaus- ja säätötyö (iv-kanavat puhdistettu 2019)

 

Asuntojen kunto

Kaikki asunnot ovat pääsosin hyvässä kunnossa (pl. A5). Lattiassa on tammiparketti ja seinät on maalattu valkoiseksi.

Keittiöt

Myös asuntojen keittiöt ovat toimivia, hyväkuntoisia ja siistin näköisiä. Lähes poikkeuksetta keittiöt ovat samoilla materiaaleilla toteutettuja ja toisiaan vastaavia. Kaapinovet ovat valkoisia. Kaikissa keittiöissä on paikka ja liitännät astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneet

Asuntojen kylpyhuoneet ovat materiaaleiltaan toisiaan vastaavia ja toimivakuntoisia. Kylpyhuoneet ovat teknisesti toimivia eikä yhtään remontin tarpeessa olevaa kylpyhuonetta kohteessa ole.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Kunnossapitotarveselvitys
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat

Miksi tämä kohde?

Kohde

 • Ostohinta reilusti alle alueen hintojen
 • Hyväkuntoinen 2007 valmistunut kohde
 • Asunnot hyvässä kunnossa
 • Asunnot vuokrattu hyville vuokralaisille
 • Jokaisessa asunnossa sauna ja parveke!
 • Yhtiölainan hyödyt isommissa asunnoissa
 • Lähes asunnot valmiiksi vuokrattu

Alue

 • Kaupungin paras sijainti!
 • Kaikki tarvittavat palvelut lähellä

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti