Sisältöön sitemap

18 korkeatuottoista sijoitusasuntoa Vantaan Havukoskella

18 korkeatuottoista sijoitusasuntoa Vantaan Havukoskella

Sijoitusasuntoja Vantaalta reilusti alle keskimääräisten toteutuneiden kauppahintojen!

Saimme välitykseen hyvän nipun erikokoisia sijoitusasuntoja Vantaan Havukosken Rautkalliosta, osoitteesta Rasinrinne 13. Asunnot sijaitsevat omalle tontille vuonna 1975 rakennetussa kerrostalossa. Taloyhtiö on täysin velaton.

Asunnoista viisi on 31,5 m2 yksiöitä, kaksi 47 m2 kaksioita, kahdeksan 59 m2 kaksioita ja kolme 75 m2 kolmioita. Osa asunnoista on remontoituja ja osa peruskuntoisia. Kaikki asunnot on tietenkin kierretty, kuvattu ja pisteytetty kunnon mukaisesti.

Asunnot myydään korkeilla 6,3 – 10 % vuokratuotoilla ja hinnat ovat edulliset 68.000 – 89.000 euroa.
Kaikki myyntihinnat ovat velattomia, eikä asuntoihin kohdistu yhtiölainaa.

Asunnot myydään valmiiksi vuokrattuina. Vanhimmat vuokrasopimukset ovat jopa 90-luvun alkupuolelta ja suurin osa monia vuosia vanhoja, joten vuokralaiset ovat viihtyneet täällä todella pitkään!

Kehittyvälle Koivukylän-Havukosken alueelle on rakenteilla myös uusia asuntoja. Alle kilometrin päähän Rasinrinteestä on rakenteilla uudiskohde Vantaan Wehmas 2, osoitteessa Asolanväylä 12.

Keskimääräinen kauppahinta saman postinumeron vastaaville, vuonna 1972 – 1977 rakennetuille kerrostaloasunnoille on yli 103.000 euroa (neliöhinta 1834 euroa / 59 m2).

Nämä asunnot myydään siis reilusti alle keskimääräisten toteutuneiden kauppahintojen!

Vantaa asuntosijoittajan silmin

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja asukkaita kaupungissa on noin 230.000. Vantaa kuuluu nopeasti kasvavaan pääkaupunkiseutuun ja väestöennusteen mukaan kaupungin väkiluku tulee kasvamaan jopa 50.000 asukkaalla vuoteen 2040 mennessä. Pellervon taloustutkimuksen mukaan Vantaa on Suomen kuudenneksi paras asuntosijoituskaupunki, ja edellisvuoteen verrattuna sijoitus on noussut kuusi listasijaa ylöspäin. Vantaa jakautuu seitsemään suuralueeseen ja niistä löytyy keskitetysti hyvin julkisia palveluita.

Vantaalla toimii yhdeksän lukiota, useampi ammatillinen oppilaitos ja Laurean sekä Metropolian ammattikorkeakoulujen kampukset. Julkinen liikenne toimii Vantaalla hyvin ja Kehärata on monipuolistanut junaratatarjoamaa Vantaalla. Kehä III:n ja neljän moottoritien läheisyys sujuvoittavat autolla liikkumista. Vantaalla sijaitsee myös Suomen päälentoasema, jonka ympärille on muodostunut Aviapolis-lentokenttäkaupunki. Lentokentän sijainti liikenteen solmukohdassa on mahdollistanut siitä pääkaupunkiseudun suurimman ja voimakkaimmin kasvavan yritysalueen, sekä työpaikkakeskittymän. Vantaalla on hyvät liikuntamahdollisuudet ja alueella on esimerkiksi kolme golfkenttää. Kaupunki on tunnettu muun muassa tiedekeskus Heurekasta, Vantaanjoesta ja Suomen suurimmasta sisävesipuisto Flamingosta.

(Lähteet: Wikipedia, Tilastokeskus)

Havukoski

Havukoski on Vantaan itäosassa, Koivukylän suuralueella sijaitseva kaupunginosa joka sijaitsee noin 4 km Tikkurilasta pohjoiseen. Havukoskella on kattavat palvelut, hyvät liikuntamahdollisuudet ja toimiva julkinen liikenne.

Taloyhtiön pihalta on matkaa lähikauppaan n. 500m ja Citymarket Koivukylään n. kilometri. Lähistöllä on koulut, terveyskeskus ja Peijaksen sairaala. Päiväkoti sijaitsee aivan taloyhtiön vieressä, kuten myös iso jalkapallokenttä.

Rekolan juna-asemalle kävelee alle 10 minuuttia ja Tikkurilan kattaviin palveluihin pääsee julkisilla tai polkupyörällä reilussa 15 minuutissa.

 

Taloyhtiö – Asunto Oy Vantaan Rasinrinne 13

Asunto Oy Vantaan Rasinrinne 13 on omalle 1355 m2 tontille v. 1975 rakennettu, 6 kerroksinen hissillinen kerrostalo, joka sijaitsee osoitteessa Rasinrinne 13. Asuntoja on 41 kpl ja autopaikkoja 24. Lämmitysmuotona on vesikiertoiset patterit ja kaukolämpö.

Yhtiövastike on 5,4 euroa / m2. Vastiketta on nostettu 1e / m2 vuoden 2019 lopusta varojen kerryttämiseksi taloyhtiön korjauksia ja remontteja varten. Aikaisempi yhtiövastikkeen korotus 30.6.2019 johtui erillisen korjausvastikkeen keräämisen lopettamisesta. Taloyhtiö on täysin velaton ja tontti on oma, joten isoista yhtiölainoista tai tonttivuokrista ei tarvitse murehtia.

Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja jaetaan asukkaille jonotusperusteisesti.

Jokaisella huoneistolla on omat lämpimät varastot, jonka lisäksi taloyhtiössä on saunatilat, ulkoiluvälinevarasto ja väestönsuoja.

Taloyhtiö Asunto Oy Vantaan Rasinrinne 13
Tyyppi Kerrostalo, 6 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 1975
Osoite Rasinrinne 13, 01360 Vantaa
Rakennuksia 1 kpl
Asuntojen määrä 42 kpl
Autopaikkojen määrä 24 kpl. Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja jaetaan jonotusperusteisesti.
Vastike 5,4 €/m2
Käyttökorvaukset -Vesimaksu 20€/asukas/kk
-Autopaikka 10€/kk
-Saunamaksu 12€/kk
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Energialuokka F-energialuokka
Tontti Oma tontti, 1423 m2
Yhteiset tilat Sauna, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, väestönsuoja
Tietoliikennejärjestelmä Kaapelitelevisio, Telia 10M

Taloyhtiössä aikaisempina vuosina tehdyt huomattavat kunnossapito- ja muutostyöt:

-Elementtien saumaus 1994
-Vesikatteen uusiminen 1995
-Nuohous 1995
-Lämmönvaihtimien uusiminen 1999
-Julkisivut ja parvekkeet 2005
-Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2008
-Ilmanvaihdon puhdistus ja tasapainotus  2011
-Talosaunan kunnostus 2016
-Piha-alueen pinnoitus ja paikkakorjaus 2017
-Fiksuvesi-vedenkulutuksen seurantajärjestelmä 2017
-Ulkoalueiden rakenteiden ja varusteiden korjaus, leikkilenttä 2017
-Vesijohdon vakiopaineventtiilin asennus 2018
-Hissin ovien maalaus 2018
-Kylmäkellareiden muuttaminen lämpimiksi varastoiksi 2019

Kunnossapitotarpeet vuosille 2020-2024:

-Keskitetty vesikalusteiden korjaus
-Pihakalusteiden korjaus
-Vesikaton kunnon tarkkailu
-Kylpyhuoneiden kuntotutkimukset
-Elementtisaumojen osittainen uusiminen

 

 

Myyntihinnasto

Muokkaa
HUONEISTO MYYNTIHINTA ALK. VUOKRATUOTTO %
1h + kk 31,5 m² 68 000 € n. 6,5%
2h + kk 47 m² 86 000 € n. 7,31%
2h + k 59 m² 76 000 € n. 7,74%
3h + k 75 m² 84 000 € n. 9,19%

Kohteen asunnot on tarkistettu, kuvattu ja asuntojen kunnot dokumentoitu. Asunnot on hinnoiteltu asunnon kunnon, asuinkerroksen ja vuokran mukaan. Osa asunnoista on remontoituja ja osa tyydyttäväkuntoisia. Asukkaiden yksityisyyden vuoksi asuntokohtaiset kuvat toimitetaan nähtäväksi vain asunnon ostajalle.

Yksiöt

Yksiöt ovat 31,5 m2 kokoisia ja niitä tulee myyntiin 5 kappaletta.

Vähän normaalia tilavammassa yksiössä on mukavampi asua ja sängyn saa olohuoneen alkoviin, mikä helpottaa sisustamista ja lisää asunnon tilan tuntua. Keittiö on syvennyksessä olohuoneen kulmassa. Asunnoissa on vaatekaapistot ja erillinen kylpyhuone-wc.

 

Kaksiot

Kaksioita on yhteensä 10 kappaletta, joista kaksi on 47 m2 ja kahdeksan 59m2 kokoisia.

47 m2 kaksioissa on avara olohuone ja keittiö on nykyaikaisesti olohuoneen yhteydessä. Erillinen makuuhuone tuo yksityisyyttä asumiseen ja neliöidensä puolesta nämä asunnot käyvät myös pariskunnille. Kaksioissa on myös erilliset vaatehuoneet ja kylpyhuone-wc.

Isommat 59 m2 kaksiot ovat valoisia läpitalon asuntoja. Pienempiin verrattuna nämä ovat selkeästi tilavampia. Asunnoissa on erillinen keittiö, parveke, isot huoneet ja erilliset vaatehuoneet. Tilavamman asunnon hyötyinä on vuokralaisten vähäisempi vaihtuvuus ja pidemmät vuokrasuhteet. Parvekkeelliset läpitalon asunnot ovat myös kesällä miellyttävämpiä tuuletuksen ansiosta.

Kolmiot

Kolmiot ovat 75 m2 kokoisia ja niitä on myynnissä kolme kappaletta.

Asunnot ovat parvekkeellisia läpitalon huoneistoja erillisillä keittiöllä ja vaatehuoneilla. 59m2 kaksioon verrattuna kolmioissa on isompi olohuone ja yksi makuuhuone enemmän, minkä ansiosta ne sopivat vuokrattaviksi myös perheille tai kimppa-asunnoiksi.

Asuntojen varustelu

Keittiö: Keittiön kaapistot, lattialiesi ja jääkaappipakastin

Kylpyhuone: Suihku, peili, wc-istuin ja pyykinpesukoneliitäntä

Lattiamateriaalit: Varaustaulukossa on jokaisen asunnon kohdalla listattu lattiamateriaali

Seinäpinnat: Seinäpinnat ovat maalattuja tai tapetoituja seinäpintoja

Miksi tämä kohde?

Kohde

  • Oma tontti
  • Velaton taloyhtiö
  • Runsaasti pitkäaikaisia vuokralaisia
  • Hinnat selvästi alle markkinahintojen
  • Hyvä vuokratuotto
  • Asunnot ovat valmiiksi vuokrattuja

Alue

  • Kattavat palvelut ja liikuntamahdollisuudet lähellä
  • Toimiva julkinen liikenne
  • Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki

-Parvekkeiden maalauskunnostus

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus