Myydään 14 korkeatuottoista sijoitusasuntoa Oulusta

Saimme välitykseen yhteensä 14 kappaletta valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja Oulusta. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, myyntihinnat ovat alkaen 47 900 euroa, hoitovastike on edullinen ja vuokratuotot hyvät. Tutustu materiaaliin ja varaa omasi!

Hyviä ja valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja Oulun Myllyojan rauhalliselta asuinalueelta

Saimme välitykseen nipun erikokoisia sijoitusasuntoja vuonna 1973 rakennetusta kerrostalosta Oulun Myllyojan alueelta osoitteesta Kanervatie 3, reilun 4km päästä Oulun keskustasta.

Myyntiin tulee 14 asuntoa, joista 9 on kaksioita ja 5 kolmioita. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet. Taloyhtiö sijaitsee Oulun kaupungin edullisella vuokratontilla, jonka vuokrasopimus on voimassa vielä pitkään, vuoden 2035 loppuun asti.

Asunnot ovat osin tyydyttävä- ja osin hyväkuntoisia. Kaikki ovat valmiiksi vuokrattuja hyvillä,
7,4 – 8,6% vuokratuotoilla. Hinnat ovat tuttuun tapaan edulliset: 47.900 – 65.900 euroa.

Myllyojalla on kattavat palvelut. Noin 500 metrin päässä sijaitsee Myllyojan ostoskeskus, josta löytyy kauppa sekä apteekki. Terveysasema, koulu, päiväkoti ja kirjasto ovat myös lähellä.

Asunnot

Kaksioista viisi on 59m2 ja neljä 60,5 m2 kokoisia. Kaikki kolmiot ovat 75,5 m2 kokoisia. Asunnot myydään valmiiksi vuokrattuina, toistaiseksi voimassaolevilla sopimuksilla. Vuokrasopimukset ovat pääasiassa 2-3 vuotta vanhoja, joten ihan vuosittain ei ole tarvinnut uusia asukkaita etsiä.

Asunnot ovat tilavia ja selkeäpohjaisia, sekä sopivat hyvin vuokrattaviksi niin pariskunnille kuin perheillekin. Kaikissa asunnoissa on erilliset keittiöt eikä huoneisiin kuljeta toisten huoneiden läpi, minkä vuoksi asunnot sopivat hyvin myös kimppa-asumiseen.

Asuntojen käytössä on taloyhtiön pesutupa ja sauna. Taloyhtiössä on myös DNA:n Kaapeli-TV, jonka 10MB nettiyhteys sisältyy vuokriin.

Isomman kaksion pohjaratkaisua olisi helppo avartaa kaatamalla keittiön ja olohuoneen välistä seinää. Pienempi kaksio on läpitalon huoneisto, jossa makuuhuone on keittiön vieressä.

Kolmiot ovat todella tilavia ja sopivat hyvin perheille. Pohjaratkaisu on aika vastaava kuin pienemmässä kaksiossa, mutta lisäksi on tehty yksi makuuhuone.

Alla asuntojen pohjakuvat. Osassa asuntoja pohja on sama kuin kuvassa, mutta peilikuvana.

Kohteen asunnot on tarkistettu, kuvattu ja asuntojen kunnot dokumentoitu. Asunnot on hinnoiteltu asunnon kunnon ja vuokran mukaan. Asukkaiden yksityisyyden vuoksi asuntokohtaiset kuvat toimitetaan nähtäväksi vain asunnon ostajalle.

Oulu asuntosijoituskaupunkina

Pellervon taloustutkimuksen mukaan Oulu on listattu vuonna 2020 jo kolmatta kertaa Suomen kolmanneksi parhaaksi asuntosijoituskaupungiksi. Tämä kasvukeskus on Suomen 5. suurin kaupunki. Oulun väkiluku on kasvanut positiivisesti 2000-luvulla ja asukasluku on jo n. 205 000. Väestönkasvu on edellytys asuntojen hintojen nousulle ja pitää huolen siitä, että asunnoille on kysyntää jatkossakin.

Oulussa on kattavat palvelut sekä hyvät opiskelumahdollisuudet. Ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa opiskelee yli 20 000 opiskelijaa ja tulomuuttajista neljännes koostuukin opiskelijoista. Tätä osaamisen keskusta nimitetään teknologiakaupungiksi ja Oulussa on myös vahvoja teollisuudenaloja. Oulu on monine puistoineen luonnonläheinen rannikkokaupunki ja Perämeri sekä kaupungin läpi virtaava Oulujoki tuovat luonnon keskelle kaupunkia. Oulussa on myös hyvä julkinen liikenne sekä monipuoliset urheilumahdollisuudet.

Myllyoja asuinalueena

Asunnot sijaitsevat rauhallisella ja hyvämaineisella Myllyojan asuinalueella, noin neljän kilometrin päässä Oulun keskustasta. Alue on pääasiassa pienkerrostaloista koostuva puistomainen kaupunginosa keskustan itäpuolella. Myllyojalla on oma peruskoulu, päiväkoti ja tavanomaiset kauppa sekä ravintolapalvelut. Alueella on myös oma uimaranta.

Taloyhtiö

As Oy Oulun Kanervatie Koivuvainio on 3 kerroksinen, 1973 valmistunut betonielementtitalo. Asuinhuoneistoja on 18, joiden lisäksi yhtiössä on pesutupa ja sauna. Rakennus sijaitsee Oulun kaupungin edullisella vuokratontilla. Tonttivuokra on n. 3300e vuodessa ja tontinvuokrasopimus on voimassa vielä pitkään, vuoden 2035 loppuun asti.

Hoitovastike on edullinen 3,5e/m2, joka sisältää myös tonttivuokran. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Yhtiöllä on 20 omaa autopaikkaa, jotka varataan kiinteistöhuollolta. Vieraspaikkoja on 4. Yhtiössä on tehty aikaisempina vuosina paljon remontteja, joista suurimpina vesikatto, ikkunat, julkisivun peruskorjaus ja huoneistoremontteja.

Yhtiön viemärit ovat muovia, eikä niissä ole havaittu uusimisen tarvetta. Käyttövesiputket ovat kuparia ja ikäänsä nähden tyydyttävässä kunnossa. Tekninen käyttöikä on loppumaisillaan, joten jossain vaiheessa ne tulee uusia, mutta ei kuitenkaan seuraavan 5 vuoden aikana, ellei mitään yllättävä ei ilmene. Yhtiössä aikaisemmin sattuneet kaksi vesivahinkoa johtuivat keittiöhanan astianpesukoneentulppauksen vuodosta, sekä omatoimisesta patterin ilmauksesta, eivätkä liity käyttövesiputkiin.

Taloyhtiön tulevien remonttien kustannukset ovat tiedossa ja perustuvat tarjouksiin. Julkisivun maalauksen tarjous on vielä tulossa. Myyjän arvion mukaan yhtiön kaikki remontit tehdään alle 100.000€:lla.

Tehdyt remontit

 • Vesikate uusittu 1996
 • Ikkunoiden kunnostus 1997
 • Julkisivujen peruskorjaus 1997
 • Asuntojen keittiöiden remontointi 1999
 • Asuntojen kylpyhuoneiden remontointi 1999
 • Osa kylpyhuoneista peruskorjattu 2000 – luvulla
 • Lämmönvaihdin uusittu 2003
 • Taloyhtiösaunan lauteet uusittu 2010 – luvulla
 • Porraskäytävän maalauksia 2016
 • A5 vesivahinko 2016
 • A2 vesivahinko 2017
 • Vesikaton korjaukset 2019
 • B12 ja B17 kylpyhuoneiden kunnostukset 2019

Tulevat remontit

 • Ulko-ovien huoltomaalaus / uusiminen v. 2023-2024 (22.000€ / pääovet 15.000€)
 • Parvekkeiden pakkasmurtumien korjaukset v. 2021 (3.000€)
 • Saunaosaston remontti 2022-2023 (suunnitteilla kevyt pintaremontti)
 • Huippuimureiden ohjaus- ja kuntotarkastus
TaloyhtiöAsunto Oy Oulun Kanervatien Koivuvainio
TyyppiKerrostalo, 3 asuinkerrosta
Rakennusvuosi1973
OsoiteKanervatie 3, 90650 Oulu
Rakennuksia1 kpl
Asuntojen määrä18 kpl
Autopaikkojen määrä20 + 4 kpl. Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja jaetaan jonotusperusteisesti.
Vastike3,5 € / m²
Käyttökorvaukset-Vesimaksu 20€/asukas/kk
-Autopaikka 10€/kk
-Saunamaksu 8€/kk
LämmitysmuotoKaukolämpö, vesikiertoinen
IlmanvaihtoPainovoimainen / koneellinen
PutkistoViemäri muovia, käyttövesiputket kuparia
KattoTasainen huopakatto
EnergialuokkaF-energialuokka
TonttiVuokratontti, 2278 m2. Vuokra 3300e / vuosi. Vuokrasopimus v.2035 loppuun.
Yhteiset tilatSauna, pesutupa, urheiluvälinevarasto
TietoliikennejärjestelmäKaapelitelevisio, DNA 10mb netti sis. vuokriin

Näistä syistä kannattaa sijoittaa tähän Oulun kohteeseen

Kohde

 • Korkea vuokratuotto
 • Positiivinen kassavirta
 • Asunnot valmiiksi vuokrattuja
 • Hyvät ja selkeät pohjaratkaisut
 • Velaton taloyhtiö

Alue

 • Oulu on suomen 3. paras asuntosijoituskaupunki
 • Oulussa on yli 20.000 opiskelijaa
 • Rauhallinen asuinalue
 • Myllyojan palvelut 500m päässä

Myyntihinnasto ja lisätiedot

Katso alta ajankohtainen varaustilanne sekä asuntokohtainen hinta. Asunnot on tosiaan hinnoiteltu kunnon sekä vuokran mukaisesti.

HuoneistoMyyntihinta alk.Vuokratuotto%
2h + k5950 900 €7.8 %- 8.5%
2h + k60.547 900 €7.5% – 8.6%
3h + k75.560 900 €7.8% – 8.4%

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-A1 ja B11-huoneistojen isännöitsijäntodistukset
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat
-Kuvia kohteesta

Tähän kohteeseen on helppo sijoittaa

Kuvat asunnosta

Vaikka asunnot myydään vuokrattuina, ostaja pystyy tutustumaan asunnon kuntoon asuntokuvien pohjalta.

Esitämme asuntokohtaiset kuvat yksityisyyden vuoksi vain asunnon ostajalle, joka saa kuvat itselleen mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Kaupanteko

Käytämme kauppakirjojen allekirjoituksessa ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla. Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, sovimme kaupantekotavan yhdessä ostajan pankin kanssa.

Asuntojen varaukset ja kauppojen tekeminen

Huom! Asuntojen varaukset sähköpostilla osoitteeseen matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com.

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja kerro minkä asunnon olet kiinnostunut ostamaan sekä mahdolliset varavaihtoehdot,
jos kyseinen asunto olisi jo keretty varaamaan.

Jos sinulla herää mitään kysymyksiä tähän kohteeseen liittyen tai asioinnista kanssamme, autan sinua ja vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.

Massi Matti

Matti Honkasalo, LKV

Autan mielelläni, ota rohkeasti yhteyttä

0414392489
matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com