Sisältöön sitemap

Jenni Tikkanen

Talouspäällikkö

Lempparijutut koostuu tavallisista asioista. Villasukkien lisäksi niitä ovat esimerkiksi perheen ja ystävien kanssa mökkisaunan lämmitys tai vaikka mönkijällä ajelu, lapsen kanssa reissaaminen, ääneen nauraminen, onnistumisen tunne ja juustomakaroni.

Olen visuaalinen, ja yrittänyt ylläpitää sitä piirrettä lisäämällä maalausta ja piirtämistä. Ikuinen haaveilija ja jatkuvasti täynnä uusia ideoita, sopivasti realisti. Spontaani, vahvatahtoinen ja periksiantamaton, ymmärtäväinen ja sopeutuva, aika monisäikeinen (ja ehkä myös monimutkainen) tyyppi. Omasta mielestäni olen myös uskomattoman hauska, ja suurimman osan päivästä naurankin omille jutuille.

Tykkään viilenevien syysiltojen ja kynttilöiden lisäksi myös rallista ja keskioluesta (kuten joka tytön kuuluisi), ja saattaa olla, että jälkimmäinen liittyi siihen, että tutkintoon lopulta ilmoittauduin ja lisenssi on takataskussa.

Olen opiskellut liiketaloutta ja taloushallintoa, hoidan yrityksessämme hyvin monenlaisia työtehtäviä, pääpiste kuitenkin taloushallinnossa. Joustavuus ja vaihtelevuus sekä huippu työporukka tekee muutenkin mielenkiintoisesta työstä vielä parempaa!

Kasvava kunnianhimo ja tarve itsensä haastamiseen ja kehittymiseen niin työssä, äitinä, ystävänä ja ylipäätään ihmisenä, on iso osa minua. Tavoitteet ja päämäärien asettaminen on minulle tärkeä juttu, ilman niitä turhaudun ja passivoidun. Ja turhautuneena olen kyllä ehdottoman ärsyttävä ja vaikeasti käsiteltävä persoona, joten sitä yritän välttää parhaani mukaan.

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus