Olen nuori ja nälkäinen markkinoinnin ammattilainen, asuntosijoittaja ja sivutoiminen yrittäjä.

Rakastuin ajatukseen asuntosijoittamisesta jo useita vuosia sitten. Se, että voit sijoittaa johonkin konkreettiseen hyödykkeeseen, jolle on aina tarvetta, ja parantaa tuottoja omalla osaamisellasi, oli minulle vastustamaton ajatus. Mutta kuten monella nuorella (ja vähän vanhemmallakin), alkuun pääseminen oli hankalaa. Pääoman vähäisyys ja pelko olivat suurimmat haasteet. Pääoman keräämistä varten täytyy saada aikaan ylijäämäinen talous. Itselläni tämä onnistui myyntitöitä tekemällä ja sivutoimisten yritysten (Superfutis, WayOut ja Keskustan Kirppis) kautta tulevien tulojen kasvattamisella opiskelujen ohessa ja niiden jälkeen.

Pelko väistyi, kun opetteli aihetta, kävi koulutuksissa ja luki asiasta kaiken mahdollisen. Menetetyt mahdollisuudet tulevat usein kalliimmaksi kuin epäonnistumiset. 99% asioista joita pelkäämme, eivät koskaan tapahdu. Riskit on kuitenkin pakko huomioida, mutta niiden ei pidä antaa lamaannuttaa. Alkuun päästyäni ensimmäinen asuntokauppa johti nopeasti toiseen, kolmanteen ja neljänteen. Seuraava tavoite on 10 asuntoa (Edit: 10 asunnon tavoite saavutettu), josta luonnollinen jatkumo on 100.

”Money lives in the other side of the fear” – Gary Keller, The Millionaire Real Estate Investor

Tehtäväni Sijoitusasunnot.comilla on tuottaa Sinulle mielenkiintoista sisältöä asuntosijoittamisesta sekä markkinoida sijoituskohteitamme kaikille asuntosijoittamisesta kiinnostuneille.

Mikäli sinulle tulee ideoita, miten voisin tehdä työni paremmin laita ihmeessä sähköpostia tai soita!

Vierailu OstanAsuntoja -podcastissa