8 laadukasta yksiötä Rovaniemellä – vuokratuotot jopa 5,3%

Saimme välitykseen yhteensä 8 uudehkoa yksiötä huippusijainnilta Rovaniemen yliopiston läheisyydessä.

Asunnot sijaitsevat kahdessa vierekkäisessä taloyhtiössä, osoitteissa Sivutie 3 ja Sivutie 5. Taloyhtiöt ovat hyvin vastaavanlaisia, toinen on rakennettu 2017 ja toinen 2019.

Asunnoista kuusi sijaitsee 2017 rakennetussa taloyhtiössä osoitteessa Sivutie 3 ja kaksi 2019 valmistuneessa taloyhtiössä Sivutie 5.  Kaikki asunnot ovat 26m2 yksiöitä. Asunnot myydään edullisin hinnoin ja valmiiksi vuokrattuna – jopa 5,3% vuokratuotoilla!

Taloyhtiöiden sijainti on mitä loistavin: Lapin yliopisto on vain 900 metrin päässä, lähikauppaan on n. 100 metrin matka ja Rovaniemen keskustaan on vain 2 kilometriä. Asuntojen vuokrattavuus on ollut hyvä.

Velattomat myyntihinnat ovat alkaen: 97.900 euroa. Hintoihin sisältyy lähes 50% yhtiölainat, jolloin myyntihinnat jäävät huomattavasti pienemmiksi.

Nyt on todella hyvä tilaisuus ostaa tiukimpiinkin kriteereihin sopiva sijoitusasunto: parvekkeellinen ja tyylikäs yksiö kasvukeskuksen uudehkosta yhtiöstä, omalla tontilla ja maalämmöllä, siltikin jopa 5,3% tuotolla ja tuloutetulla yhtiölainalla.

Kirjoitushetkellä julkisessa myynnissä on vastaavia asuntoja n. 10% kalliimmilla pyyntihinnoilla, joten nämä kohteet voi poimia omaan salkkuun huomattavasti markkinahintoja edullisemmin ja valmiiksi vuokrattuna!

Asunnot

Asunnot ovat parvekkeellisia, hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja.  Asunnot on juuri valokuvattu ja asuntokohtaiset valokuvat lähetetään ostajalle varauksen teon jälkeen.

26 m2 yksiöissä on avara pohjaratkaisu tupakeittiöllä ja tilavalla parvekkeella. Keittiöissä on laadukkaat kaapistot, erillinen uuni, keraaminen liesi ja tiskikone. Kylpyhuoneet ovat modernit ja niissä on hyvin säilytystiloja, sekä tilaa myös pyykinpesukoneelle.

Huoneistoihin kohdistuu varaustaulukon mukaiset yhtiölainat, n. 39.000 – 52.000 euron väliltä.

 • Asunto Oy Rovaniemen Sirkanpuiston lainan myöntäjä on Nordea ja korko on 1,55 prosenttiyksikköä + 12kk euribor. Viimeinen maksupäivä on 13.4.2038.
 • Asunto Oy Rovaniemen Jannenpuiston lainan myöntäjä on Nordea ja korko on 1,2 prosenttiyksikköä + 12kk euriborin. Viimeinen maksupäivä on 5.3.2037.

Pääomavastikkeet ovat Sivutie 3:ssa 0,85e / m2 / kk ja Sivutie 5:ssa 0,90e / m2 / kk. Pääomavastikkeet ovat kirjanpidossa tuloutettu ja lyhennykset siten vähennyskelpoisia verotuksessa.

Yhtiölainan määrä on päivätty 30.6.2020. Myyntihinnat ovat velattomia hintoja, joten mahdollinen yhtiölainan lyhennys heinäkuulta siirtyy korkoja lukuun ottamatta myyntihintaan.

Taloyhtiöt

As Oy Rovaniemen Jannenpuisto on omalle 1355 m2 tontille v. 2017 rakennettu, 4 kerroksinen hissillinen kerrostalo, joka sijaitsee osoitteessa Sivutie 3. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys ja edullinen maalämpö.

As Oy Rovaniemen Sirkanpuisto on niin ikään omalle 1247 m2 tontille v. 2019 rakennettu, myöskin 4 kerroksinen hissillinen kerrostalo, joka sijaitsee Jannenpuiston naapurissa, osoitteessa Sivutie 5. Lämmitysmuotona tässäkin on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Molempien yhtiöiden vastikkeet ovat edulliset 3,5 euroa / m2, eikä tonttien vuokrista tai lunastuksista tarvitse murehtia. Molemmissa yhtiöissä on myös ovipuhelimet.

Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja jaetaan asukkaille jonotusperusteisesti.

Jokaisella huoneistolla on omat lämpimät varastot, jonka lisäksi taloyhtiössä on yhteisinä tiloina kuivaushuoneet, ulkoiluvälinevarastot ja kerhohuoneet.

As Oy Rovaniemen Jannenpuisto

TaloyhtiöAsunto Oy Rovaniemen Jannenpuisto
TyyppiKerrostalo, 4 asuinkerrosta
Rakennusvuosi2017
OsoiteSivutie 3, 96300 Rovaniemi
Rakennuksia1 kpl
HissiOn
Asuntojen määrä31 kpl
Autopaikkojen määrä18 kpl, autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa
Hoitovastike3,5€/m2
Käyttökorvaukset-Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti
-Autopaikka 15€/kk
LämmitysmuotoMaalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
EnergialuokkaC-energialuokka
Tontin omistusOma, 1355,5m2

As Oy Rovaniemen Sirkanpuisto

TaloyhtiöAsunto Oy Rovaniemen Sirkanpuisto
TyyppiKerrostalo, 4 asuinkerrosta
Rakennusvuosi2019
OsoiteSivutie 5, 96300 Rovaniemi
Rakennuksia1 kpl
HissiOn
Asuntojen määrä28 kpl
Autopaikkojen määrä14 kpl, autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa
Hoitovastike3,5€/m2
Käyttökorvaukset-Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti
-Autopaikka 15€/kk
LämmitysmuotoMaalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
EnergialuokkaC-energialuokka
Tontin omistusOma, 1247m2

Rovaniemi

Rovaniemi on Lapin pääkaupunki ja maakuntakeskuksessa on noin 63 000 asukasta. Rovaniemi on ennusteiden mukaan jatkossakin muuttovoitollinen alue ja Pellervon taloustutkimuksen mukaan se on asuntosijoittajien silmin tarkasteltuna Suomen paras kaupunki. Rovaniemen muuttovoittoa tukee opiskelijoiden suuri tulomuutto-osuus ja vuokrien kehitys oli edellisvuonna keskiarvoa korkeampaa.

Rovaniemi sijaitsee napapiirin tuntumassa ja silti lentämällä Helsingistä kaupunkiin pääsee vain reilussa tunnissa. Rovaniemelle on hyvät junayhteydet ja valtatie 4 kulkee kaupungin vierestä. Rovaniemi on yliopistokaupunki ja siellä sijaitsee koko Euroopan unionin pohjoisin yliopisto sekä ammattikorkeakoulu. Lapin yliopistossa opiskelee noin 4300 tutkinto-opiskelijaa ja Lapin ammattikorkeakoulussa noin 5600. Lisäksi Rovaniemellä toimii Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu sekä Santasportin Lapin urheiluopisto.

Rovaniemi on alueensa kaupan sekä hallinnon keskus ja alueelle rakennetaan aktiivisesti lisää. Kaupungissa yhdistyvät laajat palvelut, rikas kulttuuritarjonta sekä monipuoliset urheilumahdollisuudet maaseutumaiseen ja luonnonläheiseen asumisympäristöön. Matkailu on Lapin vahva vientituote ja alan suunta on kasvava. Rehevä Harjulampi on hyvä lintukohde, hiihtokeskus Ounasvaara tarjoaa monitasoisia rinteitä ja tietenkin Rovaniemi on tunnettu Joulupukin Pajakylästä.

Sijainti kartalla

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

 • Myyntihinnasto ja varaustilanne
 • Kunnossapitotarveselvitys
 • Yhtiöjärjestys
 • Talousarvio
 • Pohjakuvat
 • Kuvia kohteesta

Miksi tämä kohde?

 • Uudehko talo omalla tontilla
 • Sijainti yliopistokaupungissa ja yliopiston läheisyydessä
 • Parvekkeelliset asunnot
 • Tuloutettu yhtiölaina
 • Valmiiksi vuokrattu n. 5% vuokratuotolla
 • Tähän kohteeseen on helppo sijoittaa!

  Kuvat asunnosta

  Vaikka asunnot myydään vuokrattuina, ostaja pystyy tutustumaan asunnon kuntoon, koska olemme kuvauttaneet kaikki asunnot.

  Kaupanteko onnistuu etänä

  Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

  Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

  Varaukset ja lisätiedot

  Asuntojen varaukset tehdään sähköpostilla matti.honkasalo@sijoitusasunnot.fi. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja
  kerro minkä asunnon olet kiinnostunut ostamaan sekä mahdolliset varavaihtoehdot jos kyseinen asunto olisi jo keretty varaamaan.

  Massi Matti

  Matti Honkasalo

  Puh. 0414392489

  Sähköposti: matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com